Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Крем для рук "На кожен день"

Не знаєте, з чого розпочати свій шлях у кремоварінні? Спробуйте цей простий рецепт крему для рук. Емульсія на основі гліцерин моностеарату і олівему-1000 достатньо легка у приготуванні і на дотик. Збалансований склад олій (виноградних кісточок, жожоби й нерафінована олія какао) повинен сподобатися Вашій шкірі. Приємний бонус - готовий крем має ніжний аромат шоколаду :). Можна не ароматизувати. Вітамін Е, протеїни пшениці й СО2 екстракт льону - активи. Вітамін Е - антиоксидант, протеїни - живлення і захист, льон - заспокоює і пом'якшує.

ІНГРЕДІЄНТИ І ФАЗИ
ІНГРЕДІЄНТ В РЕЦЕПТ ВІДСОТОК ФАСУВАННЯ ЦІНА
Фаза А
1 Емульгатор Олівем-1000 1,5 г 3 % 25 г
105.60 грн.
2 Вітамін Е (токоферола ацетат) 0,5 г 1 % 10 г
82.70 грн.
3 Олія виноградної кісточки рафінована 5 г 10% 500 мл
229.10 грн.
4 Олія какао нерафінована 2,5 г 5 % 50 г
37.50 грн.
5 Гліцерин моностеарат 90% 1,5 г 3 % 50 г
24.00 грн.
6 Олія жожоба нерафінована 2,5 г 5% 10 мл
22.90 грн.
Фаза В
1 Ксантанова камедь косметична COSPHADERM® X 34 0,3 г 0,6 % 10 г
51.00 грн.
2 Вода деіонізована 35 г 70 % 500 г
43.80 грн.
ПРИГОТУВАННЯ:

Перед початком роботи ознайомтеся з цією статтею:

Гігієна у приготуванні домашньої косметики

Приготування:

Фаза А. Відміряйте олії, вітамін Е, гліцерин моностеарат і олівем-1000.

Фаза В. Відміряйте воду і ксантанову камедь. Ксантан повинен повністю розчинитися у воді, створючи прозорий гель.

Підігрійте обидві фази до температури 70ºС, переконайтеся, що емульгатор повністю розчинився у оліях. 

З'єднайте дві фази і збивайте за допомогою міні міксера. Доки суміш гаряча, емульсія буде не дуже однорідною, але з охолодженням крем стане гладеньким, більш щільним. 

Фаза С. Коли емульсія вистигне до 40ºС, можна додавати інші інгредієнти: СО2 екстракт льону, протеїни пшениці, консервант. Перед викладанням у тару ще раз все ретельно  розмішайте. 

Рецепт розрахований на 50 г. 

Додати відгук