Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Екстракт СО2 насіння льону

В наявності
Модель: ES-1609
55.00 грн.
- +

Екстракт СО2 насіння льону

Екстракт СО2 насіння льону, як і натуральна лляна олія, характеризується високим вмістом жирних кислот. У тому числі – ліноленової, олеїнової і лінолевої. Завдяки цьому СО2 екстракт використовують для відновлення втраченої біохімічної і фізичної рівноваги на поверхні епідермісу. Відповідно, найчастіше його застосовують у складі косметичних засобів, призначених для проблемної шкіри, яка потребує особливого догляду.

Екстракт не обважнює шкіру і волосся, навіть за умови тривалого застосування. Тому його рекомендують використовувати для щоденного догляду за волоссям. Також вводять до складу косметики і засобів особистої гігієни.

Властивості: антибактеріальна, антигрибкова, живильна, регенерувальна, зволожувальна. 

INCI: CO2 Linum usitatissimum Extract.

Застосування

  • природний зволожувач, органічно поєднує в собі функції захисного і живильного агента;
  • зарекомендував себе як кондиціонувальний агент для виготовлення різних косметичних засобів;
  • допомагає швидко нормалізувати баланс мікрофлори на поверхні шкіри;
  • легку заспокійливу дію екстракту використовують для пом’якшення реакції чутливої шкіри на активні складові косметики, в тому числі – декоративної;
  • «обгортає» поверхню шкіри, допомагаючи відновленню природного захисного шару;
  • використовують для полегшення догляду за неслухняним волоссям і для позбавлення посічення кінчиків.

Спосіб застосування

Для виготовлення косметики в домашніх умовах цей інгредієнт вводиться в емульсії і в креми на завершальній стадії, одночасно з іншими активними компонентами, за температурного діапазону 35-45 °C. Можна також розчинити його в базовій олії або ж додати в олійну суміш або в олійну сироватку.

Відсоток введення в косметичні засоби: 0,05-2%

  • засоби, що мають активний вплив на шкіру, – до 2%;
  • пінно-мийні засоби – 0,3-2%;
  • цілющі креми для боротьби з вуграми – 0,05-0,15%;
  • антивікові тоніки і лосьйони для тіла – 0,05-0,5%;
  • уже готові косметичні засоби (для збагачення) – 0,3-0,5%;
  • засоби догляду за волоссям (маски, кондиціонери) – 0,3-1%;
  • цілющі суміші для боротьби з куперозом – до 0,7%;

Заходи безпеки

Перед введенням екстракту СО2 насіння льону в косметику ручної роботи обов’язково необхідно провести стандартний тест на алергію. За наявності гострих захворювань бажано перед початком застосування проконсультуватися з лікарем.

Країна-виробник: Україна.

Додати відгук
Схожі товари
Екстракт СО2 лаванди
Екстракт СО2 лаванди

Доглядає за сухою, збезводненою шкірою, заспокоює, пом'якшує. Проти запалення, лущення, почервоніння.

- +
88.40 грн.
Купити
Екстракт СО2 подорожнику
Екстракт СО2 подорожнику

Завжди популярний у відновлювальній косметиці. Один з найпотужніших регенерувальних активів. Загоювальний.

- +
77.60 грн.
Купити
Екстракт СО2 насіння моркви
Екстракт СО2 насіння моркви

Допомагає боротися з підвищеною пігментацією або ж з пігментними віковими змінами шкіри.

- +
64.80 грн.
Купити
Екстракт СО2 насіння льону
Екстракт СО2 насіння льону

Не обтяжує шкіру і волосся при тривалому застосуванні. Допомагає зволожувати і відновлювати захисний шар шкіри.

- +
55.00 грн.
Купити
Екстракт СО2 шипшини
Екстракт СО2 шипшини

Дуже ефективний для вікової шкіри, а також для відновлення тонких нігтів і ослабленого волосся.

- +
53.00 грн.
Купити
Екстракт СО2 розмарину
Екстракт СО2 розмарину

Сильний антиоксидант. Для догляду за жирною і проблемною шкірою. Бактерицидна дія. Підсушує запалення.

- +
54.70 грн.
Купити