Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Екстракт СО2 ромашки

В наявності
Модель: ES-1600
68.30 грн.
- +

Екстракт СО2 ромашки

Екстракт СО2 ромашки аптечної володіє всіма унікальними властивостями цієї широко відомої своїми корисними якостями рослини. Органічні кислоти в його складі (саліцилова, нікотинова, аскорбінова), фітостерини, сліди ефірної олії, хамазулен, бісаболол, фарнезолу, ліпіди, а також вітаміни F і D забезпечують цьому компоненту приголомшливий цілющий і косметичний вплив.

Даний екстракт СО2 чудово зарекомендував себе в складі лікувальних засобів і косметики, призначеної для всіх типів шкіри. У тому числі – для дитячої чутливої шкіри і для шкіри, яка потребує вікового догляду.

INCI: Matricaria Сhamomilla Flower Extract.

Властивості: антиоксидантна, антисептична, протигрибкова, протизапальна, регенерувальна, тонізувальна, заспоювальна. 

Застосування у косметології:

  • має заспокійливий і антиалергенний вплив на будь-який тип шкіри;
  • здатний відновити порушений захисний бар’єр на поверхні шкіри, відрегулювати виділення себума, підсилює мікроциркуляцію на клітинному рівні і сприяє посиленню регенерації поверхні шкіри;
  • часто вводять в бальзами та гелі, призначені для ніжної, схильної до пересихання шкіри навколо очей;
  • використовують для припікання прищів різного генезису, ефективність посилиться, якщо до цього СО2 екстракту додати ефірну олію чайного дерева;
  • послужить для збагачення будь-якої масажної суміші, поліпшить стан шкіри, а також допоможе краще розслабитися під час процедури масажу;
  • у складі піни для ванни надає регенераційний та релаксаційний вплив;
  • завдяки гіпоалергенності і корисним властивостям часто вводять у мило, креми, лосьйони, призначені для дитячої шкіри;
  • збагачені екстрактом ромашки ванночки для ніг допоможуть вирішити проблему гіперпітливості;
  • сприяє прискоренню загоєння дрібних ушкоджень слизової оболонки порожнини рота;
  • особливо популярний для світлого волосся, збагачені екстрактом СО2 ромашки шампуні і бальзами мають легкий відтінковий ефект, після їх застосування світле волосся набуває чудового золотистого відтінку, а також має глибокий рівний блиск, розподілений від коренів до самих кінчиків волосся.

Заходи безпеки

Екстракт СО2 ромашки відомий своєю гіпоалергенністю. Однак перед початком його застосування необхідно провести тест на можливе несприйняття компонентів, що входять до складу даного інгредієнта.

Відсоток введення в косметичні засоби: 0,01-2,5%.

  • у косметику, призначену для догляду за дитячою шкірою – 0,01-0,1%;
  • у гелі і рідкі емульсії – 0,5-1%;
  • у гелі для масажу та у зволожувальні лосьйони для тіла – 1-2%;
  • для посилення антиоксидантних властивостей готової косметики – 2%;
  • у цілющі сироватки для догляду за проблемною шкірою – 1,5-2,5%;
  • для точкового лікування прищів – 2%;
  • у косметичні і лікувальні маски і в загоювальні мазі – 1,5-2%;
  • у креми, що оберігають від сонячних опіків – 2%;
  • у пінно-мийні засоби для шкіри і волосся – 2-2,5%.

Будь ласка, зверніть увагу, що екстракт СО2 ромашки аптекарської слід вводити одночасно з іншими активами в активну фазу емульсії. Це необхідно зробити на завершальній стадії виготовлення косметики при температурі 35-45 ° C.

Країна-виробник: Україна.

Додати відгук
Схожі товари
Екстракт СО2 паприки
Екстракт СО2 паприки

Срок до 12.21. Глибоко очищає шкіру від забруднень. Для проблемної, жирної шкіри. Яскравий бактерицидний і протигрибковий ефект.

- +
49.17 грн.
Купити
Екстракт СО2 подорожнику
Екстракт СО2 подорожнику

Завжди популярний у відновлювальній косметиці. Один з найпотужніших регенерувальних активів. Загоювальний.

- +
77.60 грн.
Купити
Екстракт СО2 насіння моркви
Екстракт СО2 насіння моркви

Допомагає боротися з підвищеною пігментацією або ж з пігментними віковими змінами шкіри.

- +
64.80 грн.
Купити
Екстракт СО2 лаванди
Екстракт СО2 лаванди

Доглядає за сухою, збезводненою шкірою, заспокоює, пом'якшує. Проти запалення, лущення, почервоніння.

- +
88.40 грн.
Купити
Екстракт СО2 ромашки
Екстракт СО2 ромашки

Для лікарських засобів і косметики, призначених для всіх типів шкіри.

- +
68.30 грн.
Купити
Екстракт СО2 насіння льону
Екстракт СО2 насіння льону

Не обтяжує шкіру і волосся при тривалому застосуванні. Допомагає зволожувати і відновлювати захисний шар шкіри.

- +
55.00 грн.
Купити