Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Екстракт СО2 лаванди

В наявності
Модель: ES-1599
88.40 грн.
- +

Екстракт СО2 лаванди

Екстракт СО2 лаванди отримують в процесі екстрагування активних інгредієнтів з рослинної сировини (суцвіть і ефірної олії рослини). Цей косметичний продукт володіє усіма корисними властивостями лаванди.

До його складу входять терпеноїди (ліналоол, гераніол, нерілацетет, нерол, лавандулол, борнеол, цитраль і інші), а також жирні кислоти (пальмітинова, лінолева, ліноленова) і фітостерини. Все це робить цей екстракт СО2 універсальним косметичним засобом для догляду за всіма типами шкіри.

INCI: Lavender (Lavanda spica) Flower CO2 Extract.

Властивості: антиоксидантна, антисептична, бактерицидна, дезодорувальна, відбілювальна, протизапальна, регенерувальна, заспокійла.

Застосування в косметології:

  • дбайливо доглядає за схильною до сухості, збезводненої шкірою, яка потребує вікового догляду;
  • володіє помітним заспокійливим, пом’якшувальним і охолоджувальним ефектом, а також позбавляє поверхню шкіри почервоніння, сухості, запалення і лущення ;
  • добре впливає на загальний стан жирної шкіри і на зовнішній вигляд Т-подібної зони обличчя комбінованого типу шкіри, допомагає очистити пори, позбутися неприємного жирного блиску, освіжити шкіру;
  • дуже сильний засіб від запальних прищів, вугрів і герпесу;
  • всього кілька крапель цього СО2-екстракту допоможуть приготувати дивну аромаванну, яка не тільки поліпшить загальний стан шкіри, але і допоможе позбутися стресу;
  • використовують після гоління і механічної епіляції, щоб запобігти запаленню шкіри і не допустити вростання волосся;
  • допомагає відрегулювати рН шкіри, в результаті виникає сильний дезодорувальний ефект, оскільки призупиняється надмірне потовиділення і зникає неприємний запах;
  • часто вводять у засоби догляду за руками і нігтями;
  • при додаванні 1-2 крапель в ванночки для ніг знімає втому, набряки і дезодорує стопи;
  • чудовий засіб для догляду за пошкодженим волоссям, допомагає ліквідувати лупу, призупинити і запобігти випаданню волосся;
  • шампуні, збагачені цим компонентом, повернуть тьмяному волоссю блиск і природний насичений відтінок;
  • добре поєднується з іншими СО2-екстрактами і ефірними оліями,  варіант лаванда-імбир має потужні протинабрякові властивості, а лаванда-кава допомагає спалювати зайві калорії і надає помітний омолоджувальний ефект;
  • застосовують як віддушку в кондитерських виробах, для ароматизації чаю та напоїв, гурманам буде цікаво дізнатися, що в Південній Європі цей інгредієнт використовують як приправу для салатів, страв з овочів, баранини.

Заходи безпеки

Можливі випадки несприйняття активних компонентів, що містяться в екстракті СО2 лаванди. Перед початком використання косметичних засобів необхідно обов’язково провести стандартний тест на можливу алергічну реакцію.

Відсоток введення в косметичні засоби: 0,05-0,2%.

  • косметика догляду за ніжною дитячою шкірою – 0,05%;
  • антивікова косметика (креми і гелі) – 0,1-0,2%;
  • зволожувальні лосьйони – 0,15-0,2%;
  • пляжна косметика (для захисту від ультрафіолетових променів) – 0,15-0,2%;
  • цілющі засоби проти акне -0,05-0,15%;
  • регенераційні засоби – 0, 2%;
  • косметичні маски, призначені для зміцнення волосся – 0,1-0,2%;
  • засоби проти прищів (точкове підсушування) – 0,2%;
  • пом’якшувальні засоби після епіляції (тоніки і лосьйони) – 0,04-0,8%;
  • мийні пінні засоби і бельді – 0,1-0,2%.

Країна-виробник: Україна.

Додати відгук
Схожі товари
Екстракт СО2 лаванди
Екстракт СО2 лаванди

Доглядає за сухою, збезводненою шкірою, заспокоює, пом'якшує. Проти запалення, лущення, почервоніння.

- +
88.40 грн.
Купити
Екстракт СО2 ромашки
Екстракт СО2 ромашки

Для лікарських засобів і косметики, призначених для всіх типів шкіри.

- +
68.30 грн.
Купити
Екстракт СО2 обліпихи
Екстракт СО2 обліпихи

Загоює запалення, сонячні опіки. Омолоджує шкіру, вирівнює тон особи, розгладжує зморшки. Антиоксидант.

- +
70.80 грн.
Купити
Екстракт СО2 каштану
Екстракт СО2 каштану

Потужний протизапальний ефект, дієвий навіть в складних випадках. Антиоксидант. Знімає набряклість.

- +
45.20 грн.
Купити
Екстракт СО2 подорожнику
Екстракт СО2 подорожнику

Завжди популярний у відновлювальній косметиці. Один з найпотужніших регенерувальних активів. Загоювальний.

- +
77.60 грн.
Купити
Екстракт СО2 паприки
Екстракт СО2 паприки

Срок до 12.21. Глибоко очищає шкіру від забруднень. Для проблемної, жирної шкіри. Яскравий бактерицидний і протигрибковий ефект.

- +
49.17 грн.
Купити