Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Екстракт СО2 подорожнику

В наявності
Модель: ES-1606
77.60 грн.
- +

Екстракт СО2 подорожника

Екстракт СО2 подорожника містить усі корисні речовини, якими так багата ця популярна лікарська рослина. В тому числі полісахариди, фітонциди і гіркі речовини, які позитивно впливають на організм. Також в цей екстракт СО2 входять антиоксидантний вітамін С, каротиноїди, вітаміни А і К, аскорбінова і лимонна кислоти, холін.

Тому цей компонент надає «подвійний» вплив на загальний стан шкіри: одночасно виступає як лікарський і як ефективний косметичний засіб.

INCI: Plantago (Plantago Major) Leaf CO2 Extract.

Властивості: антиоксидантна, бактерицидна, загоювальна, освіжальна, тонізувальна, зволожувальна.

Застосування:

  • поширений у відновлювальній косметиці: один з найпотужніших активів, що регенерують, виготовлений з природної сировини, мазі здавна використовувалися для лікування всіляких пошкоджень шкіри, сік подорожника – для внутрішнього лікування;
  • має в’язку, загоювальну властивість: буде корисний для загоєння тріщин і мікротріщин на шкірі, особливо часто подорожник можна зустріти в кремах для рук;
  • має антимікробну і очищувальну властивість широкого спектра, отже підходить для проблемної шкіри, особливо — для схильної до сухості;
  • навіть у разі сильного зневоднення поверхні шкіри і її втоми цей косметичний компонент творить дива: кремові маски на ланоліні, збагачені екстрактом СО2 подорожника і ефірною олією ялівцю, надають сильний ефект.

Склад маски: ланолін 10 г, 2 краплі СО2 екстракту подорожника, 2 краплі ефірної олії ялівцю.

Все перемішати. Наносити аплікаціями по 10-15 хвилин. Змити водою, акуратно промокнути обличчя рушником.

Відсоток введення в косметичні засоби: 0,05-0,2%.

  • гелі і флюїди для проблемної шкіри з розширеними порами – 0,05-0,15%;
  • протинабрякові лосьйони для тіла – 0,05-0,15%;
  • як антиоксидантна добавка до готової косметики – 0,1-0,2%;
  • лікувальні сироватки для проблемної шкіри – 0,1%;
  • лосьйони для зміцнення коренів волосся – 0,2%;
  • косметичні капіляро-укріплювальні маски – 0,05-0,1%;
  • пінно-мийні засоби (мило, гелі для душу) – 0,3-0,2%.

Заходи безпеки

Перед початком застосування екстракту СО2 подорожника слід провести стандартний тест на можливе несприйняття. Також, використовуючи цей компонент у виготовленні домашньої косметики, рекомендуємо старанно дотримуватися рецептурних норм.

Країна-виробник: Україна.

Додати відгук
Що можна приготувати з цим товаром
Схожі товари
Екстракт СО2 насіння моркви
Екстракт СО2 насіння моркви

Допомагає боротися з підвищеною пігментацією або ж з пігментними віковими змінами шкіри.

- +
64.80 грн.
Купити
Екстракт СО2 лаванди
Екстракт СО2 лаванди

Доглядає за сухою, збезводненою шкірою, заспокоює, пом'якшує. Проти запалення, лущення, почервоніння.

- +
88.40 грн.
Купити
Екстракт СО2 шипшини
Екстракт СО2 шипшини

Дуже ефективний для вікової шкіри, а також для відновлення тонких нігтів і ослабленого волосся.

- +
53.00 грн.
Купити
Екстракт СО2 паприки
Екстракт СО2 паприки

Срок до 12.21. Глибоко очищає шкіру від забруднень. Для проблемної, жирної шкіри. Яскравий бактерицидний і протигрибковий ефект.

- +
49.17 грн.
Купити
Екстракт СО2 насіння льону
Екстракт СО2 насіння льону

Не обтяжує шкіру і волосся при тривалому застосуванні. Допомагає зволожувати і відновлювати захисний шар шкіри.

- +
55.00 грн.
Купити
Екстракт СО2 каштану
Екстракт СО2 каштану

Потужний протизапальний ефект, дієвий навіть в складних випадках. Антиоксидант. Знімає набряклість.

- +
45.20 грн.
Купити