Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Екстракт СО2 насіння моркви

В наявності
Модель: ES-1602
64.80 грн.
- +

Екстракт CO2 насіння моркви

Екстракт CO2 насіння моркви дуже популярний у виготовленні косметики як активний компонент догляду за шкірою усіх типів. Крім поліненасичених жирних кислот, містить каротиноїди, ефірну олію, флавони. Саме високим відсотком каротиноїдів, що входять до його складу, пояснюється здатність даного інгредієнта успішно нейтралізувати вільні радикали.

Крім того, він – допомагає боротися з підвищеною пігментацією або ж з пігментними віковими змінами шкіри.

INCI: Wild Carrot (Daucus sativus) Seeds CO2 Extract.

Властивості: може надавати антисептичну, антиоксидантну, бактерицидну, відбілювальну, протизапальну, регенерувальну і тонізувальну дію.

Застосування:

  • допоможе омолодити шкіру обличчя, шиї та зони декольте, надати шкірі сили і пружності;
  • застосовують для відновлення базального (глибинного) шару шкіри, в якому міститься пігмент, що надає шкірі колір, звідси бачимо дві можливості: використання екстракту для усунення пігментних плям, в тому числі вікових і для серії пляжної косметики, а саме для отримання гарної засмаги;
  • допоможе і в тому випадку, якщо Ви хочете освіжити колір обличчя, навіть не вдаючись до засмаги; каротин і вітаміни, якими багатий цей інгредієнт, можуть забезпечити здоровий сяйнистий вигляд і ніжний відтінок блідій шкірі; ще краще діяти в комплексі – додайте у свій раціон більше «яскравих продуктів»: моркви (!), болгарського перцю, помідорів, персиків, слив, грейпфрутів, каротиноїди не руйнуються навіть під час термообробки;
  • разом з календулою і ромашкою екстракт моркви можна зустріти в дитячій косметиці, підійде і для чутливої шкіри – може заспокоювати шкіру, усунути лущення;
  • ефективний засіб для вирішення проблем шкіри голови і для зміцнення волосяних цибулин;
  • загальну сухість шкіри можуть допомогти усунути лікувальні ванни: слід змішати 20 крапель цього екстракту CO2 з 1 ст.л. гелю для ванни або рідкого мила і додати в теплу воду, вибирайте для цієї процедури м'які ПАРи .

Відсоток введення в косметичні засоби: 0,05-2%

  • засоби догляду за шкірою навколо очей – 0,05%;
  • антивікова косметика – 0,1-0,6%;
  • сироватки з ефектом відбілювання – 0,5%;
  • догляд за проблемною шкірою – 0,05-0,15%;
  • збагачення готової косметики – 0,15%;
  • відновлювальні і живильні маски для волосся – 0,15-0,2%;
  • регенерувальні суміші для шкіри – 0,15-0,2%;
  • пом’якшувальна добавка в засоби пілінгу для примхливої шкіри – 0,2%;
  • післяепіляційні креми – 0,05%;
  • засоби для очищення шкіри (мило і гелі) –   до 2%.

За умови введення до складу лікувальних мазей і кремів дозування екстракту CO2 насіння моркви може бути збільшене до 0,6%.

Під час виготовлення косметики цей екстракт CO2 вводиться в рецептурну суміш за дотримання температурного режиму 35-45 °C. Під час виготовлення шампуню його вводять після додавання ПАР. Під час виготовлення мила – одночасно з іншими жиророзчинними компонентами.

Заходи безпеки

У рідкісних випадках можливе несприйняття компонентів екстракту CO2 насіння моркви. Перед початком застосування даного інгредієнта обов’язково слід провести стандартний тест на можливу алергічну реакцію.

Країна-виробник: Україна.

Додати відгук
Схожі товари
Екстракт СО2 обліпихи
Екстракт СО2 обліпихи

Загоює запалення, сонячні опіки. Омолоджує шкіру, вирівнює тон особи, розгладжує зморшки. Антиоксидант.

- +
70.80 грн.
Купити
Екстракт СО2 насіння льону
Екстракт СО2 насіння льону

Не обтяжує шкіру і волосся при тривалому застосуванні. Допомагає зволожувати і відновлювати захисний шар шкіри.

- +
55.00 грн.
Купити
Екстракт СО2 паприки
Екстракт СО2 паприки

Срок до 12.21. Глибоко очищає шкіру від забруднень. Для проблемної, жирної шкіри. Яскравий бактерицидний і протигрибковий ефект.

- +
49.17 грн.
Купити
Екстракт СО2 насіння моркви
Екстракт СО2 насіння моркви

Допомагає боротися з підвищеною пігментацією або ж з пігментними віковими змінами шкіри.

- +
64.80 грн.
Купити
Екстракт СО2 ромашки
Екстракт СО2 ромашки

Для лікарських засобів і косметики, призначених для всіх типів шкіри.

- +
68.30 грн.
Купити
Екстракт СО2 каштану
Екстракт СО2 каштану

Потужний протизапальний ефект, дієвий навіть в складних випадках. Антиоксидант. Знімає набряклість.

- +
45.20 грн.
Купити