Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Екстракт СО2 розмарину

В наявності
Модель: ES-1607
54.70 грн.
- +

Екстракт СО2 розмарину

Екстракт СО2 розмарину лікарського (lat. Rosmarinus officinalis) – натуральний косметичний актив. Його отримують витягуванням із сирої листяної м’ятки чагарникового вічнозеленого розмарину. Після вуглекисло-газової екстракції в речовині не залишається шкідливих домішок (слідів розчинника) і цілі всі корисні складові!

Завдяки розмариновій кислоті та іншим антиоксидантам камфори, борнеолу, мікроелементам і монотерпенам екстракт широко застосовується як сильний антиокислювач. У косметології цінуються також його омолоджувальні, протизапальні і поро-звужувальні властивості. Незамінний екстракт розмарину і для догляду за шкірою голови і волоссям. Використовується як антисеборейний засіб.

INCI: Rosmarinus Officinalis Extract.

Фізико-хімічні властивості

  • Зовнішній вигляд: олійниста густа паста.
  • Колір: прозорий, жовтуватий (зелений).
  • Запах: гострий, яскраво виражений, характерний.
  • Токсичність: нетоксичний, не алерген (крім індивідуального несприйняття).
  • Розчинність: у всіх полісорбатах, у натуральних оліях, погано в етанолі, а також в гліцерині.
  • Нерозчинний: у воді, а також в її розчинах.
  • Сполучуваність: добре поєднується з іншими СО2 екстрактами. Особливо з екстрактами ромашки, насіння моркви, льону, шипшини і обліпихи.

Основні діючі речовини і косметичні властивості:

  • розмаринова кислота і інші антиоксиданти (більше 10 видів) 
    • противірусний, антибактеріальний, протигрибковий актив;
    • себорегулятори (від лупи);
    • антиоксидант (захист клітин від діяльності вільних радикалів);
    • звужує пори, впливає на нормалізацію вироблення шкірного жиру (в тому числі і шкірою голови);
    • глибоко проникає і проявляє протизапальну активність;
    • перешкоджає згірченню олій.

  • камфора, борнеол, пінен, цинеол і мінерали: цинк, залізо, фосфор, магній, калій, натрій

    • місцева подразнювальна дія, що сприяє антизапальному процесу;
    • в’яжуча дія, регенерувальна;
    • протинабрякова дія: пожвавлення, дренаж лімфо-і кровообігу, зміцнення стінок капілярів;
    • антикуперозний ефект;
    • освітлення дрібних пігментних плям (веснянок і т.д.);
    • зміцнення волосяних цибулин, запобігання випадінню волосся і вій;
    • болезаспокійлива дію (слабка).

Відсоток введення від 0,01 до 0,5%:

  • гелі і очищувальні лосьйони для жирної шкіри — від 0,02 до 0,06%;
  • зволожувальні лосьйони, креми для тіла, масажні олії (для ніг в т.ч.) — до 0,05%;
  • засоби для проблемної шкіри і анти-ейдж продукти (сироватки і т.д.) — до 0,06%;
  • як антиоксидантний актив в готову основу (в лосьйон, крем, маску з лікувальної глини для обличчя або волосся) — до 0,07%;
  • лікування гнійників (точкове застосування) — до 0,1%;
  • маски, мазі, обгортання (лікувальні, загоювальні, антицелюлітні) — від 0,08 до 0,1%;
  • очищувальні змивні засоби (пінки, гелі для душу, шампуні, мило, бельді і т.д.) — до 0,1%;
  • нестабільні олії для подовження терміну їх придатності — до 0,5%.

Режим введення

Вводити разом з термочутливими активами на останній стадії охолодження виробу, нижче t 40ºС.

Заходи безпеки

Для тих, в кого чутлива шкіра! Перед використанням екстракту розмарину, як і перед введенням будь-якого нового інгредієнта, потрібно провести алерготести. Через 15 хвилин після нанесення зразка засобу на ніжну шкіру перевірте, чи не виникло запалення? Якщо все в порядку – екстракт розмарину НЕ є алергеном для вас.  

Спосіб зберігання

У закритому темному контейнері, в сухому прохолодному місці або за кімнатної температури.

Країна-виробник: Україна.

Додати відгук
Схожі товари
Екстракт СО2 подорожнику
Екстракт СО2 подорожнику

Завжди популярний у відновлювальній косметиці. Один з найпотужніших регенерувальних активів. Загоювальний.

- +
77.60 грн.
Купити
Екстракт СО2 насіння моркви
Екстракт СО2 насіння моркви

Допомагає боротися з підвищеною пігментацією або ж з пігментними віковими змінами шкіри.

- +
64.80 грн.
Купити
Екстракт СО2 паприки
Екстракт СО2 паприки

Срок до 12.21. Глибоко очищає шкіру від забруднень. Для проблемної, жирної шкіри. Яскравий бактерицидний і протигрибковий ефект.

- +
49.17 грн.
Купити
Екстракт СО2 насіння льону
Екстракт СО2 насіння льону

Не обтяжує шкіру і волосся при тривалому застосуванні. Допомагає зволожувати і відновлювати захисний шар шкіри.

- +
55.00 грн.
Купити
Екстракт СО2 обліпихи
Екстракт СО2 обліпихи

Загоює запалення, сонячні опіки. Омолоджує шкіру, вирівнює тон особи, розгладжує зморшки. Антиоксидант.

- +
70.80 грн.
Купити
Екстракт СО2 ромашки
Екстракт СО2 ромашки

Для лікарських засобів і косметики, призначених для всіх типів шкіри.

- +
68.30 грн.
Купити