Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Крем зволожувальний для всіх типів шкіри “На кожен день”

Легкий крем, зволожувальний засіб для усіх типів шкіри. Всі інгредієнти, навіть консервант Леусидаль Компліт, — чудові зволожувачі. Але крем має не лише цю властивість. Він усуває незначні подразнення, робить шкіру гладенькою та м’якою. У складі — гель Алое Вера, загоювальна дія якого усім відома. Також є вітамін В5 — заспокоює шкіру і веде боротьбу з “свавіллям” вільних радикалів. Наноситься крем легко і вбирається без залишку та жирних слідів. Завдяки емульгатору не буде зайвого блиску. Крем додасть шкірі матовості та шовковистості. А ефірна олія пальмарози — чудовий натуральний аромат. 


ІНГРЕДІЄНТИ І ФАЗИ
ІНГРЕДІЄНТ В РЕЦЕПТ ВІДСОТОК ФАСУВАННЯ ЦІНА
Фаза А
1 Зволожувальний комплекс AQUAXYL (Акваксіл) 1,5 г 3 % 10 г
96.00 грн.
2 Ксантанова камедь косметична COSPHADERM® X 34 0,25 г 0,5 % 10 г
51.00 грн.
3 Вода деіонізована 37,5 г 75,1 % 500 г
43.80 грн.
Фаза В
1 Олія горіха макадамії нерафінована 2,5 г 5 % 100 мл
115.00 грн.
2 Емульгатор Montanov 68 (Монтанов 68) 2 г 4 % 50 г
232.80 грн.
3 Сквалан 1 г 2 %
74.90 грн.
Фаза С
1 Гель Алое Вера 2 г 4 % 50 г
117.50 грн.
2 Консервант Леусідаль Компліт (Leucidal SF Complete) 2 г 4 % 10 г
54.20 грн.
3 Екстракт СО2 насіння льону 0,1 г 0,2 % 5 г
55.00 грн.
4 Ефірна олія пальмарози 0,1 г 0,2 %
82.30 грн.
5 Д-пантенол 75% (вітамін В5) 1 г 2 % 25 г
78.00 грн.
ПРИГОТУВАННЯ:

Перед початком роботи прочитайте цю статтю: 

Гігієна у приготуванні домашньої косметики 

Приготування: 

Рецепт розрахований на 50 г крему. 

  1. Відміряйте воду і розчиніть у ній ксантанову камедь. Це може зайняти деякий час. У гарячій воді ксантан розійдеться швидше.
  2. Доки розчиняється ксантан, відміряйте жирну фазу і приготуйте тару та інструменти. 
  3. Відміряйте аквасил у водну фазу, нагрівайте до 75ºС паралельно з жирною фазою. 
  4. Влийте жирну фазу у водну тонким струменем, перемішуючи. Спочатку емульгуйте на великих оборотах, доводячи до максимальних в процесі охолодження (7-10 хв).
  5. Коли температура емульсії знизиться нижче, аніж 40ºС, додайте активну фазу. Ретельно розмішайте. 
  6. Залишіть крем на 10-12 годин. За цей час він досягне своєю справжньої консистенції. перекладіть у чисту продезінфіковану тару. 

Термін придатності за умови використання закритої тари (флаконів з дозатором або вакуумних флаконів) — до 3-х місяців. 

Додати відгук