Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Ксантанова камедь косметична COSPHADERM® X 34

В наявності
Модель: ES-4527
51.00 грн.
- +

Ксантанова камедь косметична Cosphaderm® X 34

Ксантанова камедь косметична Cosphaderm X34 - це натуральний інгредієнт. Область застосування в косметиці: загущувач і загелювач. Застосовується для виготовлення гомогенних і абсолютно прозорих гелів, а також для стабілізації емульсій.

Cosphaderm X34 отримують в процесі ферментації, тобто бродіння (бактерії lat. Xanthomonas Campestris). Вона має великі переваги у порівнянні зі звичайною ксантановою смолою. Всі її косметичні властивості вдосконалені, особливо рівень в’язкості.

Завдяки тому, що Cosphaderm X34 — натуральний препарат, застосовувати його рекомендується для «зелених» косметичних формул. Інгредієнт має сертифікати авторитетних Kosher, Halal і COSMOS.

INCI: Xanthan Gum.

Фізико-хімічні властивості

  • Зовнішній вигляд: світло-бежеві, майже білі дуже дрібні гранули.
  • Запах: невиражений.
  • Діапазон рН: від 2 до 12.
  • Нерозчинний: в оліях.
  • Розчинний: у воді.
  • Токсичність: нетоксичний агент, не викликає алергії в рекомендованих пропорціях. Рівень очищення дозволяє використовувати цей інгредієнт у харчовій і фармацевтичній промисловості.
  • Взаємодія з іншими компонентами: прекрасно поєднується з усіма часто вживаними в емульсіях інгредієнтами.
  • Температурна стійкість: не боїться високих температур (+ 120ºС / -20ºС).

Косметичні властивості:

  • желює водну фазу і утримує в ній мікроскопічні краплі олії;
  • загущує рідку олійну фазу;
  • рівень стабілізації емульсій в 8-9 разів вищий, ніж у звичайної ксантанової камеді;
  • розчинення швидке, за кімнатної температури, без нагрівання;
  • не вимагає попереднього замочування в гліцерині або в пропілен гліколі;
  • не утворює грудки, зручний в перемішуванні, оскільки це — не порошок, а гранули;
  • в’язкість гелю вища в 3-4 рази;
  • утворює абсолютно прозорий неклейкий гель, який не стягується;
  • має прекрасну кислотну, термічну і солестійкість;
  • покращує тактильні властивості косметики та кондиціонує шкіру.

Спосіб введення і відсоток застосування від 0,2 до 1,5%:

  • для кремів і лосьйонів — від 0,2 до 0,5%;
  • для шампунів і гелів для душу — від 0,8 до 1%;
  • для гелів — від 1 до 1,5%.

Для отримання гелю вводити в водну фазу кімнатної температури. Трохи розмішати до одержання рівномірної суспензії. Залишити min на 15-20 хвилин до остаточного розчинення і застигання. Якщо в гелі утворилися бульбашки повітря, боротися з ними не радимо. Вони не впливають на якість косметичних виробів.

Для згущення олій вводити в жирну фазу будь-якої температури.

Заходи безпеки

Радимо зробити алергопроби власникам шкіри, що часто нестандартно реагує на косметичні інгредієнти.

Тримати якомога далі від світла і вологи в щільно закритій упаковці.

Країна-виробник: Німеччина.

Додати відгук
Схожі товари
Емульгатор Генамін БТМС
Емульгатор Генамін БТМС

Емульгатор надає волоссю блиск, допомагає розплутувати, полегшує розчісування, має антистатичний та пом’якшувальний ефект. Використовують у засобах для усіх типів волосся, а особливо для густого та неслухняного.

- +
34.90 грн.
Купити
Емульсійний віск ERCAMULS NF V/FD (аналог Polawax, Полавакс)
Емульсійний віск ERCAMULS NF V/FD (аналог Polawax, Полавакс)

Найпростіший емульгатор — емульсійний віск Полавакс. Для масляних плиточок, бальзамів і масок для волосся, лосьйонів. Самоемульгувальний.

- +
49.50 грн.
Купити
Цетиловий спирт
Цетиловий спирт

Цетиловий спирт має легкі емульгувальні властивості, зазвичай використовується у косметичних засобах як спів-емульгатор. Продукт збільшує в’язкість засобів, підвищує стабільність емульсій, покращує текстуру кремів, робить їх приємними на дотик, не створю

- +
44.70 грн.
Купити
Ланолін безводний
Ланолін безводний

Використовується як базова основа для мазей і кремів, а також емолент і цінується як унікальний емульгатор.

- +
82.30 грн.
Купити
Гліцерин моностеарат 90%
Гліцерин моностеарат 90%

Емульгатор для новачків! Простий в застосуванні. Не містить подразнювальних добавок і не пошкоджує шкіру, не токсичний.

- +
24.00 грн.
Купити
Віск натуральний (альтернатива канделільському) ККН Alt 0154
Віск натуральний (альтернатива канделільському) ККН Alt 0154

У більшості випадків використовується у поєднанні з іншими воском, щоб надати більшу твердість кінцевого продукту, в кремах як загусник і компонент, що утримує вологу.

- +
54.80 грн.
Купити