Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТ:09:00 до 17:00
СБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
Товар(ів): 00.00 грн.

Емульсійний віск Polawax (Полавакс)

Новинка
Емульсійний віск Polawax (Полавакс)
В наявності
Модель:
58.50 грн.
- +

Емульсійний віск Polawax (Полавакс)

Polawax — один із найпростіших рослинних емульгаторів, який отримують із пальмової олії. Добре поєднується з аніонними системами та широко використовується у косметичній промисловості. Підходить для виготовлення дитячої та сонцезахисної косметики, а також кремів, шампунів, гелів, лосьйонів та інших доглядових засобів.

Навіть без великого досвіду у миловарінні та косметичному виробництві ви зможете легко створити потрібний косметичний продукт. Emульгатор забезпечує приємне нанесення, не залишає жирних слідів на шкірі та має м’яку дію.

Фізико-хімічні властивості:

  • INCI: Cetearyl Alcohol (and) Polysorbate 60
  • Зовнішній вигляд: гранули від білого до кремового кольору
  • Запах: характерний
  • Температура плавлення: 48–54 °C

Основні характеристики:

  • працює як загущувач і стабілізатор в’язкості в емульсіях типу «олія у воді»;
  • виконує функцію співемульгатора, запобігаючи розшаруванню компонентів;
  • пом’якшує та робить шкіру більш гладенькою;
  • сприяє звуженню пор;
  • не викликає подразнення;
  • має дезінфікуючі властивості;
  • допомагає утримувати вологу, утворюючи захисну плівку на шкірі;
  • надає шкірі м’якості та шовковистості;
  • виступає пом’якшувачем і стабілізатором емульсій;
  • діє як емолент;
  • покращує текстуру безводних засобів, зокрема скрабів і губних помад;
  • позитивно впливає на стан волосся та полегшує його розчісування.

Термін зберігання: 24 місяці у темному прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів.

Країна виробник — Велика Британія

Виробник — CRODA

Додати відгук
Схожі товари
Ланолін безводний
Ланолін безводний

Використовується як базова основа для мазей і кремів, а також емолент і цінується як унікальний емульгатор.

- +
81.00 грн.
Купити
Ксантанова камедь косметична COSPHADERM® X 34
Ксантанова камедь косметична COSPHADERM® X 34

Натуральний загелювач. Модифікована ксантанова камедь з поліпшеною формулою. Не липне, не скочується.

- +
64.20 грн.
Купити
Емульгатор Гліцеріл стеарат SE
Емульгатор Гліцеріл стеарат SE

Ефективний емульгатор для створення стійких косметичних емульсій. Забезпечує гладку текстуру та довготривалу стабільність кремів і лосьйонів. Ідеально підходить для доглядової косметики.

- +
38.50 грн.
Купити
Карнаубський віск
Карнаубський віск

Вважається одним з найбільш твердих і тугоплавких восків тваринного походження. Гіпоалергенний.

- +
79.90 грн.
Купити
Новинка
Емульсійний віск Polawax (Полавакс)
Емульсійний віск Polawax (Полавакс)

Polawax — рослинний емульгатор і стабілізатор емульсій типу «олія у воді», який пом’якшує шкіру, утримує вологу, покращує текстуру косметичних засобів і підходить для кремів, лосьйонів, шампунів та іншої доглядової косметики.

- +
58.50 грн.
Купити
Емульгатор Цетеарет-20
Емульгатор Цетеарет-20

Неіоногенний емульгатор, який використовується для стабілізації і покращення структури косметичних засобів.

- +
28.50 грн.
Купити