Емульсійний віск ERCAMULS NF V/FD (аналог Polawax, Полавакс)
Емульсійний віск ERCAMULS NF V/FD (аналог Polawax, Полавакс)
INCI: Cetearyl Alcohol (and) Polysorbate 60.
Фізико-хімічні властивості
- Зовнішній вигляд при 25 °C – пластівці кольору слонової кістки.
- Кислотне число – 0,18 мг KOH/г максимум.
- Число омилення – 10,7 мг/г КОН.
- Вільний окис етилену – 0,89 ppm.
- Гідроксильне число – 187 мг KOH/г.
- Температура плавлення – 51 °C .
- Норми введення 5-10%.
Спосіб застосування
ERCAMULS NF V є самоемульгувальною базою на натуральній сировині, що використовується для виготовлення М/В емульсій. Може бути використаний для широкого спектра косметичних продуктів, таких як креми і зволожувальні лосьйони, продукти для волосся (бальзами-ополіскувачі, кондиціонери), креми, гідрофільні плитки, бальзами для губ і т.д.
Властивості:
- є загущувачем і стабілізатором в’язкості системи олія-в-воді;
- виступає як спів-емульгатор (запобігає поділу компонентів);
- пом’якшує шкіру;
- стягує пори;
- не подразнює;
- дезінфікує;
- утримує вологу в шкірі, створюючи плівку;
- надає шкірі шовковистості;
- пом’якшувач і стабілізатор емульсій;
- емолент;
- покращує консистенцію безводних продуктів, таких як губні помади, скраби для тіла;
- покращує структуру волосся, полегшує розчісування.
Виробник: Італія.
Вважається одним з найбільш твердих і тугоплавких восків тваринного походження. Гіпоалергенний.
Polawax — рослинний емульгатор і стабілізатор емульсій типу «олія у воді», який пом’якшує шкіру, утримує вологу, покращує текстуру косметичних засобів і підходить для кремів, лосьйонів, шампунів та іншої доглядової косметики.
Ефективний емульгатор для створення стійких косметичних емульсій. Забезпечує гладку текстуру та довготривалу стабільність кремів і лосьйонів. Ідеально підходить для доглядової косметики.
Цетилстеариловий спирт 30/70 стабілізує емульсію у кремах і лосьйонах, покращує текстуру, загущує кондиціонери, регулює в’язкість косметичних засобів.
Простий у використанні емульгатор і загущувач. Дуже популярний у засобах для волосся, а також чудово підійде для простих кремів у домашніх умовах.
Montanov 68 — "легкий" емульгатор, що надає ніжну структуру кремам і створює пластичні емульсії.









