Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Цетилстеариловий спирт 50/50 (Цетеариловий)

В наявності
Модель: ES-712
47.00 грн.
- +

Цетилстеариловий спирт 50/50 (цетеариловий)

Цетилстеариловий спирт (Ceto Stearyl Alcohol) — емульгатор і загущувач, що широко застосовується у косметології  Він є одноатомнихм жирним спиртом, що виник в результаті змішування цетилового і стеаринового спирту (в рівних частинах).

Входить до складу багатьох лікувальних і декоративних косметичних засобів як спів-емульгатор, оскільки забезпечує стабільність продукту і змішування таких інгредієнтів, як вода і олія. У виготовленні косметики в домашніх умовах його використовують як важливу складову кремів, лосьйонів, бальзамів, фарб і лаків для волосся.

Фізико-хімічні властивості

  • Зовнішній вигляд: цетилстеариловий спирт (інакше – цетеариловий) являє собою білі гранули з характерним запахом, схожим на віск.
  • Температура плавлення – 48-52 ◦С, утворює при цьому прозору безбарвну рідину.
  • Розчинність: добре розчиняється в спиртовому, ефірному і олійному середовищі, не розчиняється у воді.
  • Кислотне число – 0,2 мг КОН/г.
  • Гідроксильне число – 217-222 мг КОН/г.
  • Йодне число – 0,3 мг I2 / 100 г.
  • ГЛБ: 15,5.

Ця суміш жирних спиртів стійка до дії не тільки кисню повітря, але і променів світла. Ще одним його «плюсом» є те, що він не схильний до автоокислення і не руйнується при впливі кислот і лугів.

Не володіючи яскраво вираженими властивостями емульгатора, цей спирт водночас помітно підвищує в’язкість емульсійних систем типу олія/вода, забезпечуючи їм стабільність незалежно від значення їх рН. Тому його застосовують для регулювання консистенції косметологічних і фармакологічних засобів. Під час виготовлення домашньої косметики цетеариловий спирт вводиться в жирну фазу.

Косметичні властивості:

  • застосовують для регулювання в’язкості кремів, емульсій і лосьйонів, а також як стабілізатор в їх складі;
  • часто його використовують як структуроутворювач і емолент;
  • часто застосовують як первинну структурну ПАР у складах твердих дезодорантів і антиперспірантів;
  • глибоко зволожує шкіру будь-якого типу, забезпечує м’якість і здоровий вигляд;
  • використовується і як інгредієнт засобів догляду за проблемною шкірою, оскільки звужує розширені пори і має певний дезінфікувальний вплив;
  • утворює тонку вологоутримувальну плівку на шкірі, що не спричиняє незручностей;
  • введення цього компонента до складу косметичних продуктів сприяє проникненню поживних речовин, що містяться в кремах і масках, глибоко в епідерміс;
  • зв’язує і утримує в кремах, губних помадах і в інших косметичних засобах велику кількість води;
  • важлива складова бальзамів для волосся, в тому числі і цілющих, оскільки цей компонент покращує структуру волосся і водночас помітно полегшує процедуру розчісування.

Відсоток введення в косметичні продукти:

  • дезодоранти стіки – до 50%;
  • крем – 1-4%;
  • засоби догляду за волоссям – 1-4%;
  • косметичне молочко/лосьйони – 0,5-2%.

Країна-виробник: Індія.

Додати відгук
Що можна приготувати з цим товаром
Схожі товари
Цетилстеариловий спирт 30/70 (Цетеариловий)
Цетилстеариловий спирт 30/70 (Цетеариловий)

Цетилстеариловий спирт 30/70 стабілізує емульсію у кремах і лосьйонах, покращує текстуру, загущує кондиціонери, регулює в’язкість косметичних засобів.

- +
26.70 грн.
Купити
Емульгатор для кондиціонера BTMS (БТМС)
Емульгатор для кондиціонера BTMS (БТМС)

Ідеально підходить для створення доглядають шампунів з сумішей «вершків», кондиціонуючих бальзамів і масок.

- +
52.50 грн.
Купити
Гліцерин моностеарат 90%
Гліцерин моностеарат 90%

Емульгатор для новачків! Простий в застосуванні. Не містить подразнювальних добавок і не пошкоджує шкіру, не токсичний.

- +
24.00 грн.
Купити
Емульгатор Montanov L (Монтанов Л)
Емульгатор Montanov L (Монтанов Л)

Ідеальний загущувач для створення легких рідкокристалічних емульсій, флюїдів, лосьйонів і спреїв. Монтані L — чудовий "зелений" емульгатор, щоб приготувати живильне молочко для тіла, крем для зняття макіяжу.

- +
94.38 грн.
Купити
Емульгатор Олівем-1000
Емульгатор Олівем-1000

Підходить для догляду за всіма типами шкіри. Компонент багатьох зволожувальних і живильних кремів для обличчя і тіла.

- +
105.10 грн.
Купити
Емульгатор Montanov 68 (Монтанов 68)
Емульгатор Montanov 68 (Монтанов 68)

Montanov 68 — "легкий" емульгатор, що надає ніжну структуру кремам і створює пластичні емульсії.

- +
120.00 грн.
Купити