Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Карнаубський віск

В наявності
Модель: ES-508
58.50 грн.
- +

Карнаубський віск

Карнаубський (інакше пальмовий або бразильський) віск має цілу низку унікальних властивостей, які обумовлюють його широке застосування у косметології. Він вважається одним із самих твердих і тугоплавких восків тваринного походження. Ще один «плюс» — безсумнівна гіпоалергенність.

Цей віск відрізняється різними відтінками жовтого кольору: від блідо-жовтого до глибокого золотого. Ця різниця пояснюється віком дерева, з якого його виготовили, і різницею у догляді за ним. Володіє слабо вираженим солодкуватим запахом, але ось в розплавленому стані набуває різко вираженого характерного неприємного запаху.

  • Температура плавлення: 82-91 °С, розм’якшується при 40-45 °С.
  • Число омилення: 78-89.
  • Фракція, що не омилюється: 50-55%.
  • Характерною особливістю воску є те, що він розчинний в олії.

Цей віск є чудовим природним емульгатором, володіє одночасно вологозатримувальними й водовідштовхувальними властивостями, «відповідає» за екстраблиск, який вирізняє засоби, до складу яких він ходить.

Карнаубський віск іноді використовується для виготовлення крему як потужний структуроутворювальний елемент, але найчастіше його застосовують для виготовлення декоративної косметики: він входить до складу губних помад, твердих блисків і фарбувальних стрижнів олівців, туші для вій, рідкої пудри, кулькових дезодорантів. Через свої виняткові здібності зв’язувати рідку масу, яка містить високий відсоток жиру, віск підвищує температуру плавлення губної помади. Саме цей компонент помади відповідає за те, щоб вона не розмазувалася навіть у сильну літню спеку.

Карнаубський віск чудово поєднується з усіма рослинними, тваринними, синтетичними восками. Крім безпосередньо косметології, може застосовуватися у побуті як складова засобів для догляду за взуттям, поліролі для машин тощо, забезпечує дбайливий догляд і надаючи особливого блиску. Може входити до складу деяких кондитерських виробів і оболонки ліків.

Спосіб зберігання: 3-4 роки, щільно упакованим, у добре провітрюваному приміщенні. Уникати підвищеної температури, різкого похолодання і прямого попадання сонячних променів.

Відсоток введення: 1-10%.

  • крем – 0,5-5%,
  • бальзам і помада для губ –2-5%,
  • туш для вій – 1-2%,
  • твердий крем, масажна плитка – 3-10%,
  • свічки ароматизовані – 20-25%.

Країна-виробник: Німеччина.

Додати відгук
Схожі товари
Карнаубський віск
Карнаубський віск

Вважається одним з найбільш твердих і тугоплавких восків тваринного походження. Гіпоалергенний.

- +
58.50 грн.
Купити
Канделільський віск
Канделільський віск

У більшості випадків використовується у поєднанні з іншими восками, щоб надати більшу твердість кінцевому продукту.

- +
39.13 грн.
Купити
Емульгатор OlivOil Glutamate
Емульгатор OlivOil Glutamate

Натуральний ламелярний емульгатор рослинного походження, для чутливої і делікатної шкіри.

- +
78.50 грн.
Купити
Емульгатор Олівем-1000
Емульгатор Олівем-1000

Підходить для догляду за всіма типами шкіри. Компонент багатьох зволожувальних і живильних кремів для обличчя і тіла.

- +
105.10 грн.
Купити
Ксантанова камедь косметична COSPHADERM® X 34
Ксантанова камедь косметична COSPHADERM® X 34

Натуральний загелювач. Модифікована ксантанова камедь з поліпшеною формулою. Не липне, не скочується.

- +
51.00 грн.
Купити
Цетиловий спирт
Цетиловий спирт

Цетиловий спирт має легкі емульгувальні властивості, зазвичай використовується у косметичних засобах як спів-емульгатор. Продукт збільшує в’язкість засобів, підвищує стабільність емульсій, покращує текстуру кремів, робить їх приємними на дотик, не створю

- +
44.70 грн.
Купити