Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Емульгатор Олівем-1000

В наявності
Модель: ES-506
105.10 грн.
- +

Емульгатор Олівем-1000

Олівем-1000 — абсолютно унікальний за своїми властивостями натуральний емульгатор нового покоління, створений на основі оливкової олії. Це — збалансований комплекс жирних кислот, хімічний склад яких точно відтворює ліпідний (жировий) склад людської шкіри. Завдяки своєму складу він не тільки є чудовим емульгатором, але і підходить для догляду за всіма типами шкіри.

INCI: Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate.

Фізико-хімічні властивості

  • Зовнішній вигляд: тверді пластівці білого або ж сірувато-бежевого кольору, візуально нагадують віск.
  • Температура плавлення: 60 °C -75 °C.
  • Розчинність: легко розчиняється в олійному (жирному) середовищі.
  • ГЛБ: 12.
  • Число омилення: 120-140.
  • рН (SOL 15%): 5-7.

Застосування

  • застосовують для виготовлення цілого ряду різноманітних косметичних засобів;
  • важливий компонент багатьох зволожувальних і живильних кремів для обличчя і тіла, пом’якшувальних лосьйонів, сироваток, призначених для шкіри, яка потребує вікового догляду, засобів для зняття макіяжу, сонцезахисних кремів, дитячої косметики, засобів догляду за волоссям;
  • підходить перш за все для схильної до сухості, проблемної і пошкодженої шкіри: швидко і ефективно зволожує, чудово всотується, пришвидшує регенераційні процеси на клітинному рівні;
  • завдяки гіпоалергенності часто використовують для виготовлення дитячої косметики, в тому числі призначеної для ніжної чутливої шкіри наймолодших;
  • має здатність надійно захищати поверхню шкіри від негативного впливу прямих сонячних променів і вітру;
  • крім схожості з міжклітинними ліпідами шкіри має здатність створювати рідкокристалічні емульсії; виготовлені з його застосуванням креми мають приємну тактильну структуру, не липкі і після їх нанесення і всотування на поверхні шкіри не залишається неприємного жирного блиску;
  • зможе надати засобам догляду за волоссям велику ефективність: здатний пригладити кутикули, зробити волосся м’якшим і шовковистим, спростити щоденний догляд за ним;
  • з успіхом застосовують в тих випадках, коли необхідно впоратися з проблемою посіченого волосся, повернути здоровий блиск і силу.

Відсоток введення в косметичні засоби: 1,5-5%:

  • у бальзами і емульсії для догляду за тілом – 4-5%;
  • у засоби догляду за проблемною шкірою (креми і лосьйони) - 1,5-5%;
  • у засоби для демакіяжу і креми-суфле – 3-5%;
  • у креми після гоління – 3%;
  • у засоби «пляжної» косметики – 2-4%;
  • у засоби догляду за волоссям (бальзами і кондиціонери) – 3-4%;
  • в емульсії прямі (тип «олія у воді») високої в’язкості – 3-5%;
  • в емульсії зворотні (тип «вода в олії») низької в’язкості – 1,5-5%.

Спосіб виготовлення емульсії

Кінцевий продукт отримують в результаті нагрівання водної та жирної (олійної) фаз. При цьому емульгатор – Олівем-1000 – слід нагрівати в жирній фазі до тих пір, поки він не розчиниться без залишку (при температурі 75 ºС). Після цього дану суміш вводять у водну фазу і ретельно перемішують міксером протягом 3-5 хвилин. Далі, поки триватиме процес охолодження, суміш поступово стає більш однорідною.

Країна-виробник: Італія.

Додати відгук
Схожі товари
Канделільський віск
Канделільський віск

У більшості випадків використовується у поєднанні з іншими восками, щоб надати більшу твердість кінцевому продукту.

- +
39.13 грн.
Купити
Емульгатор Олівем-1000
Емульгатор Олівем-1000

Підходить для догляду за всіма типами шкіри. Компонент багатьох зволожувальних і живильних кремів для обличчя і тіла.

- +
105.10 грн.
Купити
Емульгатор OlivOil Glutamate
Емульгатор OlivOil Glutamate

Натуральний ламелярний емульгатор рослинного походження, для чутливої і делікатної шкіри.

- +
78.50 грн.
Купити
Емульгатор SEPIPLUS 400 (Сепіплюс)
Емульгатор SEPIPLUS 400 (Сепіплюс)

Сепіплюс 400 — універсальний ефективний емульгатор і стабілізатор, штучний полімер широкого спектра дії.

- +
73.50 грн.
Купити
Ланолін безводний
Ланолін безводний

Використовується як базова основа для мазей і кремів, а також емолент і цінується як унікальний емульгатор.

- +
82.30 грн.
Купити
Карнаубський віск
Карнаубський віск

Вважається одним з найбільш твердих і тугоплавких восків тваринного походження. Гіпоалергенний.

- +
58.50 грн.
Купити