Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Полісорбат 80

В наявності
Модель: ES-313
41.30 грн.
- +

Полісорбат 80

Полісорбат 80 — неіоногенний емульгатор, солюбілізатор, диспергатор, поверхнево-активна речовина. За своїми властивостями створює емульсії типу «олія у воді». Широко використовується у косметології для того, щоб зробити ефірні, рослинні олії та віддушки водорозчинними. Прикладом засобу, для виготовлення якого широко застосовується полісорбат 80, є гідрофільна олія. Це популярний щоденний засіб особистої гігієни.

Сировиною для виробництва полісорбату 80 служать олеїнова кислота (з рослинної олії), окис етилену і сорбіт. Він широко використовується для приготування широкого спектра продуктів в харчовій промисловості (молочне морозиво та ін.). Група полісорбатів (з індексом 20, 60, 80) зареєстрована як харчові добавки. Вони незамінні в парфумерній і косметичній індустріях. А також для фармацевтичної (вакцини для щеплень, краплі і т.д.), текстильної і металообробної галузі.

Полісорбат можна купити в нашому інтернет-магазині, він популярний в домашньому кремоварінні, тому що простий у використанні і доступний.  Легко приготувати гідрофільну олію для комбінованої шкіри, рецепт нехитрий (див. нижче). Навіть початківці впораються!

ICNI: Polysorbate-80.

Синоніми: Ercasorb 2080, Tween-80 і т.д.

Фізико-хімічні властивості

  • Зовнішній вигляд: в’язка олійниста субстанція.
  • Колір: медовий.
  • Запах: немає (одна із запорук якісного очищення).
  • рН (50г/л): від 5 до 7.
  • Розчинність: у воді, в натуральних оліях, в спирті.
  • Нерозчинний: в мінеральних оліях, в парафіні.
  • Токсичність: нетоксичний в рекомендованих дозах.
  • t горіння: 180 ºС.
  • Взаємодія з іншими інгредієнтами: добре розчиняє сірку осаджену, пригнічуючи її неприємний запах, не застосовується в рецептах гідрофільних мінеральних олій.

Косметичні властивості:

  • здійснює колоїдне розчинення ефірних і натуральних олій;
  • у складі гідрофільної олії і масок робить їх такими, що легко змивається зі шкіри і волосся;
  • розчиняє жирові пробки і видаляє бруд і навіть дуже водостійку косметику з очей і шкіри;
  • проявляє слабку антистатичну активність;
  • розчиняє і дезодорує осаджену сірку;
  • покращує в’язкість і зовнішній вигляд косметичних виробів.

Спосіб введення: у водну фазу, в олійну фазу, не гріти понад 60 ºС, при нагріванні може зробити розчин мутним.

Застосування полісорбату 80 в косметичних продуктах — від 1 до 50%.

Ми не знаємо, чи легко купити полісорбат 80 в аптеці, але замовивши його в нашому магазині, можна приготувати декілька засобів «холодним» способом.

  1. Гідрофільна олія: додати у відповідну щодо типу шкіри рідку базову олію від 5 до 10% (на 100 г олії – 5-10 г) полісорбату 80 і добре перемішати або збовтати.
  2. Олії (в тому числі ароматичні) для ванни та душу: за попередньою інструкцією додати в суміш олій (або в одну) від 20 до 50% полісорбату 80 + улюблені ефірні олії від 5 до 20 крапель. Бажаємо приємного релаксу! Олія не буде плавати по поверхні води, а ванна і кахель НЕ будуть жирними, їх легко буде вимити.
  3. Олійні соляні або цукрові скраби для тіла: 45% цукру або морської солі (середнього помелу), 20% олії кокоса, 20% меленої кави, 15% полісорбату 80, від 5 до 10 крапель ефірної олії або віддушки.
  4. Про те, як приготувати в домашніх умовах чудові бомбочки для ванн розповість рецепт («Гейзер (бомби) для ванни, безводний спосіб»).

Заходи безпеки

  • Тільки зовнішнє застосування!
  • Не застосовувати препарат у засобах, що призначені для вагітних жінок, немовлят і дітей.
  • Обов’язково тестувати на алергенність.
  • Зберігати в прохолодному місці якомога далі від прямих сонячних променів.

Країна-виробник: Індія.

Додати відгук
Що можна приготувати з цим товаром
Схожі товари
Карнаубський віск
Карнаубський віск

Вважається одним з найбільш твердих і тугоплавких восків тваринного походження. Гіпоалергенний.

- +
58.50 грн.
Купити
Емульгатор Олівем-1000
Емульгатор Олівем-1000

Підходить для догляду за всіма типами шкіри. Компонент багатьох зволожувальних і живильних кремів для обличчя і тіла.

- +
105.10 грн.
Купити
 Віск бджолиний білий гранульований
Віск бджолиний білий гранульований

Відмінний замінник звичайного воску в тих продуктах, де потрібно зберегти початковий колір: у помадах, бальзамах для губ.

- +
28.50 грн.
Купити
Емульгатор EASYNOV (Ізінов)
Емульгатор EASYNOV (Ізінов)

Прекрасно зарекомендував себе в зволожуючих косметичних засобах для всіх типів шкіри на основі емульсій гельтрап.

- +
65.63 грн.
Купити
Емульгатор Генамін БТМС
Емульгатор Генамін БТМС

Емульгатор надає волоссю блиск, допомагає розплутувати, полегшує розчісування, має антистатичний та пом’якшувальний ефект. Використовують у засобах для усіх типів волосся, а особливо для густого та неслухняного.

- +
34.90 грн.
Купити
Емульгатор Montanov 68 (Монтанов 68)
Емульгатор Montanov 68 (Монтанов 68)

Montanov 68 — "легкий" емульгатор, що надає ніжну структуру кремам і створює пластичні емульсії.

- +
120.00 грн.
Купити