Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Консервант StrongGuard EG10 феноксіетанол

В наявності
Модель: ES-2007
19.40 грн.
- +

Консервант StrongGuard EG10 феноксиетанол

StrongGuard EG10 належить до консервантів, що здійснює захист від бактерій, дріжджових і цвілевих грибків і мікроорганізмів. У косметичній промисловості він масштабно використовується як «зелений» консервант і стабілізатор.

Широкий спектр дії цього консерванту обумовлений його відмінною розчинністю в полярних органічних розчинниках: в спиртах, складних і простих ефірах, в кетонах, його сумісністю як з неіоногенними ПАР, так і з аніонними. У воді та олії він розчинний частково, зате добре розчиняється в ацетоні та гліцерині. Він здатний зберігати свою високу ефективність в будь-якому середовищі, а також за температурної нестабільності.

Продуктивність консерванту, о основі якого дія феноксиетанолу, можна порівняти з парабенами, але, завдяки наявності у формулі етилгексілгліцеріна, StrongGuard EG10 вважається екологічним і більш безпечним. Для його створення було використано явище синергії: суміш консервантів діє більш ефективно, ніж кожен з них окремо.

INCI: Phenoxyethanol і Ethylhexylglycerin (2 Феноксиетанол і Етілгексілгліцерін).

Цей консервант за INCI відомо під іншим запатентованим торговим найменуванням – Euxyl® PE 9010 (Еуксіл PE 9010).

Фізико-хімічні властивості

  • Зовнішній вигляд: в’язка, прозора рідина зі слабким характерним ароматом.
  • Діапазон pH: 1 – 8.5.
  • Токсичність: консервант нетоксичний у рамках допустимої кількості, немає в складі парабенів і не виділяє в процесі взаємодії формальдегіди. Немає територіальних обмежень щодо використання (не заборонений в жодній країні світу).
  • Взаємодія з іншими компонентами: зберігає свої властивості при наявності дегідрацетової і сорбінової кислот, солей, а також четвертинних амонієвих сполук. Не взаємодіє з іонами сульфіту.
  • Термостійкість: зберігає ефективність за зміни температури і при гідролізі. Максимальна температура введення до 100 °С.

Косметичні властивості:

  • має високу активність проти грампозитивних і грамнегативних бактерій;
  • підвищує і стабілізує прозорість гелів; підходить для будь-яких прозорих косметичних продуктів, не замутнює;
  • за допомогою консерванту можна «врятувати» косметичний засіб: знищить мікрофлору, що вже потрапила в нього протягом 48 годин;
  • особливо активний проти бактерій, що викликають запах поту, а також пом’якшує шкіру і підвищує тактильні якості емульсій;
  • не викликає сухості, у складі StrongGuard EG10 всі компоненти швидко біорозкладністю, що робить можливим його введення в рецептуру засобів догляду за порожниною рота і косметики для дітей;
  • дозволяє зберігати косметичні продукти до 3-6 місяців без холодильника, з використанням антиоксидантів і за умови зберігання в холодильнику – довше
  • мало ефективний проти спор дріжджових і цвілевих грибів, для надійного захисту рекомендуємо комбінувати з такими натуральними консервантами, як сорбат калію, дігідрооцтова кислота, саліцилова кислота.

Рекомендоване дозування: 0,5% – 1,1%.

Область застосування

  1. StrongGuard EG10 завдяки своїм універсальним «зеленим» властивостями та м’якості впливу застосовується як в змивних засобах (гелі для душу, рідке мило, «вмивачки», тоніки, зубна паста), так і в незмивних (парфумерії, кремах, зокрема, для догляду за дитячою шкірою).
  2. Часто цей консервант можна зустріти в складі декоративної косметики, вологих серветок і масок.
  3. Останнім часом все частіше StrongGuard EG10 використовується в області парфумерії, оскільки обидві його складові є чудовими фіксаторами аромату.

Наші рецепти

Дитячий крем «Турботливий догляд»:

Спосіб приготування: розтопити на водяній бані тверді олії, додати ефірну олію і рідкі інгредієнти, змішувати до отримання однорідної емульсії, в кінці процесу додати StrongGuard EG10

Спосіб застосування: під час виготовлення косметичного засобу Strong Guard EG10 додають в жирну фазу до нагрівання або після, а також в готову емульсію в кінці процесу.

Заходи безпеки

  1. Термін придатності StrongGuard EG10 – 12 місяців.
  2. При використанні консерванту слід пам’ятати, що він може втратити ефективність при взаємодії з етоксілатами.
  3. Не вводити в окріп. Не перевищувати рекомендований відсоток дозування.

Виробництво: Шарон Лабораторіз, Ізраїль.

Додати відгук
Схожі товари
Сорбат калію
Сорбат калію

Продовжує термін зберігання косметичних продуктів. Дозволено в Європі в дитячому харчуванні. Зволожує, пом'якшує.

- +
33.60 грн.
Купити
Консервант Леусідаль Компліт (Leucidal SF Complete)
Консервант Леусідаль Компліт (Leucidal SF Complete)

Натуральний, безпечний, "зелений" консервант і зволожувач. Розроблено на основі бактерій. Широкого спектра дії.

- +
54.20 грн.
Купити
Консервант StrongGuard EG10 феноксіетанол
Консервант StrongGuard EG10 феноксіетанол

Зберігає високу ефективність в будь-якому середовищі і при нестабільності температур. Використовується як «зелений» консервант.

- +
19.40 грн.
Купити
Консервант Косгард (Cosgard)
Консервант Косгард (Cosgard)

Має високу антибактеріальну та протигрибкову ефективністю. Підходить для всіх продуктів з водною фазою.

- +
32.50 грн.
Купити
Бензоат натрію
Бензоат натрію

Зарекомендував себе як хороший антисептик і консервант. Широко поширений (E 211). Схвалений у харчовому виробництві.

- +
14.00 грн.
Купити
Консервант Шаромікс 702 (Sharomix 702) феноксіетанол+кислоти
Консервант Шаромікс 702 (Sharomix 702) феноксіетанол+кислоти

Феноксіетанол + органічні кислоти. Комплексний "зелений" консервант широкого спектра. Для продуктів з рН 2-5,5.

- +
14.30 грн.
Купити