Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія виноградної кісточки рафінована

В наявності
Модель: ES-631
30.60 грн.
- +

Олія виноградної кісточки рафінована

Олія виноградної кісточки завдяки своєму унікальному біохімічному складу має дивовижні лікувальні та косметологічні властивості. Кулінарія, косметологія, народна медицина, миловаріння — це далеко не повний список областей, в яких її застосовують як базову олію або ж дуже важливий компонент. Значний відсоток у її складі займають поліненасичені жирні кислоти, також вона містить дубильні речовини і необхідні нам макро- і мікроелементи, зокрема, калій, натрій, залізо. Крім того, вона насичена вітамінами A, E, C і вітамінами групи В (В1, В2, В3, В6, В9, В12), без яких неможлива нормальна життєдіяльність людського організму.

Властивості:

  • пом'якшує;
  • живить;
  • зволожує;
  • тонізує;
  • відбілює;
  • має антиоксидантну дію;
  • має антибактеріальний ефект.

Застосування:

Для обличчя:

  • дбайливо доглядає за шкірою обличчя всіх типів, зволожуючи і пом'якшуючи її;
  • ідеальнео підходить для догляду за схильної до сухості і проблемною шкірою, ефективно усуває сухість, сприяє загоєнню подразнень і дрібних дефектів;
  • чудово освіжає і помітно тонізує шкіру;
  • регулярне застосування надає яскраво виражений позитивний ефект для шкіри, яка потребує вікового догляду, має сильні антиоксидантні властивості, допомагає підвищити еластичність і пружність;
  • допомагає в профілактиці виникнення дрібних зморщок і може розгладити вже наявні зморшки;
  • надає шкірі рівну і гладку структуру, здоровий і доглянутий вигляд;
  • володіє відбілювальним ефектом, забезпечує приємний колір обличчя і застосовується для усунення пігментних плям;
  • часто застосовується для дбайливого зняття макіяжу і в складі цілющих бальзамів для губ.

Для тіла:

  • ефективний засіб в боротьбі проти розтяжок;
  • виявляє помітний стимулювальний вплив на ніжну шкіру бюста, надаючи їй тонус і пружність;
  • широко застосовується як базова олія для антицелюлітного масажу;
  • використовується для приготування лікувальної ванни для поліпшення циркуляції крові: у воду додати столову ложку цієї олії, попередньо змішаного з медом, сіллю або вершками; тривалість процедури не повинна перевищувати 20 хвилин;
  • сприяє ефективній регенерації пошкодженого шкірного покриву (при порізах, опіках, тріщинах, подряпинах, мозолях);
  • успішно застосовується при лікуванні деяких шкірних захворювань, зокрема, вугрового висипу, псоріазу та інших;
  • надійно захищає шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища, часто входить до складу всіляких засобів для засмаги (наносяться на шкіру як до, так і після прийняття сонячної ванни);

Для волосся і нігтів:

  • підходить для догляду за тонким, ламким, пошкодженим і посіченим волоссям: надає силу, об'єм і блиск, тим самим забезпечуючи волоссю здоровий і доглянутий вигляд, можна використовувати в складі маски для волосся і як масажну олію для шкіри голови;
  • зміцнює нігтьові пластини, служить прекрасним допоміжним засобом при педикюрі і манікюрі, пом'якшуючи кутикули.

Олія має легку консистенцію, швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирного блиску, не забиває пори і не є комедогенною.

Під час виготовлення косметики широко використовується як самостійний косметичний засіб, і як важлива складова зволожувальних, тонізувальних і поживних кремів, лосьйонів, тоніків, масок, помад, бальзамів для губ і засобів гігієни (мило, гелів для душу, шампунів).

Заходи безпеки

Перед початком застосування виноградної олії необхідно протестувати її на невеликій ділянці шкіри: дуже рідко, але все ж можливе індивідуальне несприйняття окремих її компонентів.

Рекомендований відсоток введення в мило з нуля: 5-10% олії виноградної кісточки. Вища концентрація цього компонента в милі, виготовленому в домашніх умовах, може привести до зниження якості кінцевого продукту, оскільки скорочує термін зберігання і впливає на показник твердості.

Країна-імпортер: Німеччина.

Додати відгук
Схожі товари
Олія рицинова рафінована
Олія рицинова рафінована

Перевірений засіб для брів і вій, для догляду за волоссям і сухою шкірою обличчя. Базова олія для нульового мила.

- +
63.10 грн.
Купити
Олія жожоба нерафінована
Олія жожоба нерафінована

Рідкий віск. Незамінна в рецептурах кремів, виступає антиоксидантом, захищає, живить. Можна використовувати в чистому вигляді.

- +
22.90 грн.
Купити
Олія авокадо нерафінована
Олія авокадо нерафінована

Поживна і регенеруюча. Ідеальна для шкіри, схильної до сухості і вікової, при псоріазі та подразненнях.

- +
80.60 грн.
Купити
Олія лавра нерафінована
Олія лавра нерафінована

Чудове джерело вітамінів для шкіри і антисептик. Входить до складу знаменитого "Алепського" мила.

- +
60.60 грн.
Купити
Олія виноградної кісточки рафінована
Олія виноградної кісточки рафінована

Олія виноградної кісточки завдяки своєму унікальному біохімічному складу має дивовижні лікувальні та косметологічні властивості. Кулінарія, косметологія, народна медицина, миловаріння — це далеко не повний список областей, в яких її застосовують як базову

- +
30.60 грн.
Купити
Олія гірчична нерафінована
Олія гірчична нерафінована

Кислоти Омега-3 і Омега-6, вітаміни А, Е, D, К і комплексу вітамінів В. Одна з кращих олій для шкіри і волосся.

- +
32.70 грн.
Купити