Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія жожоба нерафінована

В наявності
Модель: ES-1283
22.90 грн.
- +

Олія жожоба нерафінована

Олія жожоба нерафінована володіє унікальним хімічним складом, помітно відрізняється від інших природних олій. Серед її компонентів – амінокислоти і складна суміш ненасичених ефірних жирних кислот, яка є чудовим натуральним консервантом, що широко застосовується при створенні косметичних продуктів. Також вона багата протеїном, подібним за складом з колагеном, і вітаміном Е, який заслужено називають «вітаміном краси». Ця олія є універсальною: її з успіхом застосовують при догляді за шкірою, волоссям, нігтями, губами, віями і бровами.

INCI: Jojoba bean Oil.

Зовнішній вигляд: натуральний рідкий віск, в діапазоні від світло- до насичено-жовтого кольору, з ледь помітним специфічним запахом; залежно від температурного режиму, виглядає як в’яжуча рідина або як густа олійна маса.

При зберіганні цієї олії і роботі з нею слід пам’ятати, що при температурі нижче ніж -16 ⁰С ймовірне випадання осаду, щоб його позбутися, потрібно нагріти олію до + 45 ⁰С. При цьому натуральний продукт зберігає всі свої корисні властивості.

Властивості: антиоксидантна, антисептична, антицелюлітна, поживна, протизапальна, пом’якшувальна, відновлювальна, зволожувальна.

Застосування:

Для обличчя:

  • продукти, що містять олію жожоба, підійдуть для догляду за будь-яким типом шкіри, ця олія створює на поверхні шкіри міцну захисну плівку, не заважаючи при цьому клітинам дихати, а також регулює роботу сальних залоз;
  • вона помітно вирізняється серед інших рослинних олій своєю легкістю і хорошим поглинанням, її часто використовують як агент для «транспортування» лікувальних і косметичних інгредієнтів углиб шкіри;
  • не залишає неприємного жирного блиску і не забиває пори;
  • застосовують для догляду за жирною, проблемною шкірою;
  • дбайливо живить і глибоко зволожує шкіру, усуває сверблячку і почервоніння, особливо підходить для схильної до сухості, втомленої, стоншеної шкіри;
  • в чистому вигляді олію застосовують для догляду за тонкою чутливою шкірою навколо очей;
  • можна використовувати як засіб для зняття макіяжу, щоб поліпшити загальний стан втомленої за день шкіри і дбайливо її очистити;
  • часто входить до складу косметичних засобів, призначених для шкіри, яка потребує вікового догляду: тонізує і живить шкіру, освіжає її і навіть розгладжує зморшки;
  • при регулярному використанні надає шкірі ніжний рівний колір і здоровий доглянутий вигляд;
  • чудово підійде для догляду за проблемною шкірою підлітків, допомагає позбутися різних висипів, зокрема, вугрового;
  • використовують і для догляду за ніжною шкірою губ, особливо яскраво її позитивний вплив проявляється в холодну пору року при несприятливих погодних умовах;
  • може поліпшити загальний стан вій і брів, надати їм шовковистості.

Для тіла:

  • часто використовують для відновлювального догляду за шкірою всіх типів після гоління, прийняття сонячних ван і водних процедур;
  • чудова основа для багатьох масажних сумішей;
  • застосовують для позбавлення розтяжок, а також профілактики їх появи під час вагітності або при різкій зміні маси тіла;
  • входить до складу багатьох косметичних програм для боротьби з целюлітом;
  • надає ідеально рівної засмаги красивого насиченого відтінку під час застосування на пляжі чи в солярії;
  • використовують для догляду за огрубілими ділянками шкіри, які потребують посиленого живильного впливу, на долонях, ліктях і підошвах;
  • застосовують для розсмоктування рубців, зокрема, колоїдних, а також для пом’якшення швів;
  • допомагає у лікуванні цілого ряду дерматологічних захворювань, ран, виразок, опіків і інших ушкоджень.

Для волосся:

  • використовують у догляді за волоссям всіх типів, особливо помітний її позитивний вплив на пофарбоване, схильне до сухості і ламкості волосся, для цього достатньо додавати пару крапель олії в щоденні порції шампуню або бальзаму;
  • ретельно очищає волосся від тонких липких нашарувань, які залишають багато засобів догляду, в результаті волосся стає м’яким і шовковистим, має насичений натуральний колір і здоровий блиск;
  • забезпечує глибоке зволоження волосся по всій їх довжині, в результаті досягається чудовий кондиціонувальний ефект.

Інше застосування:

  • при додаванні 1-10% в олійні суміші, помітно продовжує термін придатності інших компонентів;
  • при виготовленні косметики вона може з успіхом замінити спермацет – рідкий віск тваринного походження.
Заходи безпеки:

Перед початком застосування будь-яких засобів, що містять олію жожоба нерафіновану, рекомендується провести стандартний тест на можливу алергічну реакцію. Також слід врахувати, що в нерозбавленому вигляді ця олія може бути важкуватою для комбінованої і жирної шкіри обличчя.

Рекомендований відсоток води в косметичні засоби: до 10%.

На невеликі ділянки тіла можна впливати нерозбавленою (100%-ю) олією без негативної реакції організму. Але зазвичай на практиці застосовують 10%-й розчин цієї олії.

Виробник: Велика Британія.

Додати відгук
Схожі товари
Олія абрикосових кісточок рафінована
Олія абрикосових кісточок рафінована

Відома своїм протизапальним, регенерувальним, тонізувальним впливом на шкіру всіх типів.

- +
43.70 грн.
Купити
Олія жожоба рафінована
Олія жожоба рафінована

Олія жожоба — потужне джерело вітаміну Е. Також до складу олії входять провітамін А і мінерали.

- +
18.30 грн.
Купити
Олія інка інчі нерафінована
Олія інка інчі нерафінована

Підходить для усіх типів шкіри. Має потужний анти-віковий ефект. Пом'якшує, захищає, живить. Містить Омега-3 і Омега-6.

- +
42.00 грн.
Купити
Олія рижієва (рижика) нерафінована
Олія рижієва (рижика) нерафінована

Багата на вітаміни і полінасичені жирні кислоти, прекрасно живить і піклується про ваше здоров'я і красу.

- +
27.50 грн.
Купити
Олія гранатових кісточок нерафінована
Олія гранатових кісточок нерафінована

Anti-age. Містить унікальну гранатову кислоту. Антиоксидант. Регенерація, відновлення колагену. Захист і живлення.

- +
65.00 грн.
Купити
Олія виноградної кісточки рафінована
Олія виноградної кісточки рафінована

Олія виноградної кісточки завдяки своєму унікальному біохімічному складу має дивовижні лікувальні та косметологічні властивості. Кулінарія, косметологія, народна медицина, миловаріння — це далеко не повний список областей, в яких її застосовують як базову

- +
30.60 грн.
Купити