Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Гелеутворювач Арістофлекс (Aristoflex Velvet)

В наявності
Модель: ES-1740
70.10 грн.
- +

Гелеутворювач Арістофлекс (Aristoflex)

Арістофлекс (Aristoflex Velvet) — загущувач і загелювач, синтетичний полімер.

Використовується в косметичній індустрії як важливий компонент для виготовлення косметичних засобів: гелів, пінок, молочка, сонцезахисних кремів, гель-кремів для будь-якого типу шкіри і вікових груп.

  • INCI: Polyacrylate Crosspolymer-11.
  • Зовнішній вигляд: білий дисперсний порошок.
  • Робочий рН: 3-9.
  • Розчинність: може розчинятися у воді та олії.

Арістофлекс — активна речовина широкого спектра дії. Для систем «вода-в-олії» його застосовують як структуроутворювач, для емульсій типу «олія-у-воді» — як загущувач і стабілізатор. Арістофлекс попередньо нейтралізований і готовий до використання.

Схема введення:

  • У водну фазу (ВФ). Властивості арістофлексу дозволяють виробникам косметики застосовувати його як для «гарячого», так і для «холодного» способу приготування, що дає можливість скоротити час на виробництво продукту (гелеутворення відбувається швидко).
  • В олійну фазу (ОФ). Тобто гріємо разом з оліями. Паралельно гріємо ВФ. Коли температура дійде до 75-80 °C в обох фазах – можна змішувати.
  • На кінцевому етапі. Якщо потрібно терміново «врятувати» крем від розшарування/Якщо Ви не знаєте точної кількості для загелювача/Для стабілізації зворотних емульсій.

Використання арістофлексу в косметичних рецептурах може надати засобам догляду за обличчям, волоссям і тілом стабільність, в’язкість і однорідність.

Властивості:

  • може мати високу стабільність в середовищах з низьким pH,
  • не вимагає додаткового емульгатора,
  • може суміщатися з органічними розчинниками: етанолом і ацетоном,
  • стійкий до УФ-випромінювання, а також до високої напруги зсуву, що є важливим для використання, транспортування і зберігання.

Застосування

Для обличчя: гелеутворювальна властивість арістофлексу часто використовується для виготовлення у домашніх умовах зволожувального гелю для щоденного догляду за шкірою обличчя будь-якого типу.

Зволожувальний гель:

Спосіб приготування: підігріти на водяній бані гідролат огірка до 40°C, арістофлекс розчинити в ньому, постійно помішуючи. Поступово частинами ввести Акваксіл і Д-пантенол, останнім додати консервант, продовжуючи розмішувати до повного охолодження гелю.

Для волосся: арістофлекс, що може надавати косметичним засобам однорідну в’язкість, використовують для зволожувальних засобів для волосся.

Зволожувальний гель для сухого волосся «Сяйво»

Гіалуронат натрію — може зволожування.

Гідролат лаванди надає ніжного запаху.

Гідролізат кератину і протеїни шовку (природні білкові компоненти) допомагають зміцнювати ослаблене волосся.

Пантенол – активізує захисні функції, а сквалан — сприяє блиску і живленню.

Циклометікон може відновити вже пошкоджені ділянки, що мають негативний заряд, оскільки він – полімер (силікон) з позитивним зарядом. Компонент легко лягає на волосся і допомагає вирівнювати дефекти. Регулярне використання гелю може надати антистатичну дію, полегшити розчісування й укладання. Компонент використовують для надання живлення, блиску і зменшення ламкості волосся.

Спосіб приготування: нагріти гідролат лаванди на водяній бані до 40 °C і додати гелеутворювальні компоненти: арістофлекс і гіалуронат натрію. Довести гель до однорідності й додати інші компоненти, знову перемішати. В кінці додати консервант.

Спосіб використання: нанести гель на свіжовимите волосся, рівномірно розподіливши його по всій довжині до самих кінчиків. Не змиваючи, висушити і укласти волосся як зазвичай.

Дозування: Використання арістофлексу в косметичних рецептурах від 0,3 до 2%, для стійкого гелю — досить 0,5%.

Заходи безпеки

  1. Не використовувати як загущувач для виготовлення косметики з високим вмістом солей.
  2. Не застосовувати арістофлекс, якщо кислотність середовища (pH) вище, ніж 9 – утворюється аміак. В процесі виготовлення косметичних засобів необхідний постійний контроль кислотності.

Виробник: Швейцарія.

Додати відгук
Що можна приготувати з цим товаром
Схожі товари
 Віск бджолиний білий гранульований
Віск бджолиний білий гранульований

Відмінний замінник звичайного воску в тих продуктах, де потрібно зберегти початковий колір: у помадах, бальзамах для губ.

- +
28.50 грн.
Купити
Емульгатор для кондиціонера BTMS (БТМС)
Емульгатор для кондиціонера BTMS (БТМС)

Ідеально підходить для створення доглядають шампунів з сумішей «вершків», кондиціонуючих бальзамів і масок.

- +
52.50 грн.
Купити
Емульгатор OlivOil Glutamate
Емульгатор OlivOil Glutamate

Натуральний ламелярний емульгатор рослинного походження, для чутливої і делікатної шкіри.

- +
78.50 грн.
Купити
Емульгатор EASYNOV (Ізінов)
Емульгатор EASYNOV (Ізінов)

Прекрасно зарекомендував себе в зволожуючих косметичних засобах для всіх типів шкіри на основі емульсій гельтрап.

- +
65.63 грн.
Купити
Емульфарма 90 new
Емульфарма 90 new

Класичний емульгатор для зворотних емульсій. Захисний крем, засоби для догляду за реактивної, тендітною і сухою шкірою.

- +
30.00 грн.
Купити
Ксантанова камедь косметична COSPHADERM® X 34
Ксантанова камедь косметична COSPHADERM® X 34

Натуральний загелювач. Модифікована ксантанова камедь з поліпшеною формулою. Не липне, не скочується.

- +
51.00 грн.
Купити