Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Сквалан

В наявності
Модель: ES-1230
74.90 грн.
- +

Сквалан оливковий

Оливковий сквалан – натуральний рослинний емолент, аналог тваринного сквалена (Squalus), що видобувається з печінки акули. Цей  косметичний інгредієнт складається з ботанічних ліпідів, які одержують каталітичним гідратуванням зі сквалена – неомильної фракції оливкової олії. Оскільки організм людини виробляє власний сквален, ботанічний сквалан приймається шкірою, глибоко всотується, не залишаючи на поверхні слідів жирності.

Найвищий відсоток сквалену в крові мають новонароджені. До 30 років його кількість знижується настільки, що без спеціального догляду і поповнення клітин шкіри жиром ззовні існує ризик її зневоднення, сухості і передчасного старіння, враховуючи стреси і забруднення нашого довкілля.

Сквален — джерело жирних кислот, допомагає перешкоджаати ранньому старінню і зневодненню шкіри, захищати від руйнівної дії навколишнього середовища і забезпечувати киснем. Це некамедогенний компонент, завдяки антибактеріальним і емульгувальним властивостям дозволяє використовувати його в якості спів-консерванту і спів-емульгатора.

INCI: Olive Squalane.

Фізичні властивості

  • Зовнішній вигляд: прозора, густа рідина.
  • Запах: невиражений.
  • Розчинність: може розчинятися у неполярних розчинниках (гас, бензин та ін.), в рослинних, в мінеральних оліях, але не у воді.
  • Йодне число: 2,2.
  • Кислотне число: 0,01.
  • Число омилення: 0,3.
  • Нерозчинні домішки: зола 0,02%, нікель 0,2 мг/кг.
  • Термостійкість: термостабільний, не змінює свої властивості при охолодженні, витримує нагрівання до 96°С.
  • Токсичність: не чинить негативного впливу.
  • Екологічність: біорозкладний, не забруднює навколишнє середовище.
  • Взаємодія з іншими компонентами: сумісний з активними інгредієнтами в косметиці.

Основні косметичні властивості:

  • сприяє пом’якшенню (емолент);
  • допомагає зберегти вологу в клітинах шкіри, зволожувати, захищати;
  • активізує постачання жирних кислот для живлення шкіри;
  • використовують для зменшення зморщок;
  • може покращувати текстуру шкіри і згладжувати шрами;
  • допомагає зменшити УФ-пошкодження;
  • застосовують для контролю вироблення жиру сальними залозами;
  • сприяє зменшенню пігментації;
  • може заспокоювати подразнення і почервоніння;
  • використовують для емульгування;
  • некомедогенний;
  • здатний фіксувати аромат в парфумерії;
  • може чинити антибактеріальну дію;
  • стійкий до окислення.

Інші косметичні властивості:

  • допомагає насичувати шкіру киснем;
  • має достатню проникну здатність;
  • сприяє створенню комфортних тактильних відчуттів;
  • не викликає алергії;
  • допомагає боротися з проявами передчасного старіння шкіри.

Застосування

  • для догляду за комбінованою, чутливою, нормальною і сухою шкірою;
  • для догляду за шкірою, що в'яне і зневодненою шкірою;
  • для догляду за шкірою з екземою, дерматитом і псоріазом.

Використання

Для обличчя:

  • денні і нічні креми для щоденного догляду за сухою шкірою – від 5 до 15%;
  • засоби для боротьби з екземою, дерматитом і псоріазом, що застосовуються короткими курсами – до 100%;
  • відновлювальні бальзами для пошкодженої шкіри – від 5 до 20%.
Для тіла:
  • косметичне молочко, засоби з SPF-фільтрами – від 5% до 15%;
  • антизапальні засоби для шкіри після сонячного опіку – від 2 до 31%;
  • косметичні олії для ванни або душу – 5%;
  • парфумерні композиції – 50%.
Для волосся:
  • маски, бальзами, кондиціонери для волосся – від 5 до 100% (в залежності від тривалості курсу).
Для нігтів:
  • засоби, що попереджають сухість кутикул – 100%.

Наші рецепти

Косметична олія після душу «Мозаїка» для сухої «весняної» шкіри:

Омолоджувальні властивості кожного інгредієнта спрямовані на боротьбу зі старінням шкіри. Нерафіновані олії, вітаміни підібрані так, щоб активізувати живлення шкіри, відновити ліпідний бар’єр і пом’якшити шкіру після купання. Сквалан в цій композиції доречний як ніколи.

Спосіб виготовлення

Змішати всі складові в одному флаконі. Перед вживанням струшувати. Для косметичної олії зручно використовувати скляний флакон з піпеткою.

Регенерувальний крем для чутливої зрілої шкіри:

ОФ
ВФ
АФ

Спосіб виготовлення

Розігріти інгредієнти обох фаз до розчинення і емульгувати, потім додати лецитин, АФ і гомогенізувати.

Заходи безпеки:

  • перед використанням радимо перевірити на індивідуальне несприйняття;
  • зберігати в прохолодному місці якомога далі від світла і тепла (t близько 20 °С), в закритій оригінальній упаковці.

Країна походження: Німеччина.

Додати відгук
Схожі товари
Емолент каприлові тригліцериди
Емолент каприлові тригліцериди

Легкий і делікатний зволожувальний компонент для будь-якого типу шкіри. Допомагає м'яко пом'якшувати, зволожувати та живити.

- +
42.50 грн.
Купити
Сквалан
Сквалан

Допомагає стабілізувати олійні суміші, боротися з проявами передчасного старіння і зневоднення шкіри.

- +
74.90 грн.
Купити
Циклометікон
Циклометікон

Кондиціонує і пом'якшує, робить волосся м'якими, шовковистим, усуває ефект "липкості" в кремах.

- +
48.20 грн.
Купити