Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія гарбузового насіння нерафінована

В наявності
Модель: ES-657
55.10 грн.
- +

Олія гарбузового насіння нерафінована холодного пресування

Олію гарбузового насіння часто застосовують у косметології та кулінарії завдяки її складу. Так, наприклад, за вмістом вітаміну А (інакше – «вітамін молодості») гарбуз, а значить – і ця олія, не поступається всім добре відомій корисній моркві. Також до її складу входить комплекс необхідних організму вітамінів : С, Е, F, К, B3, B6. Вона відрізняється від більшості інших базових олій багатим мінеральним складом (містить більше 50 макро- і мікроелементів), серед яких – цинк, магній, кальцій, фосфор, залізо і селен.

Застосування

Для шкіри:
  • підходить для щоденного догляду за жирною, проблемною шкірою, оскільки допомагає нормалізувати роботу сальних залоз;
  • сприяє зволоженню, живленню і пом’якшенню шкіри, тому її включають до складу косметичних засобів для чутливої і схильної до сухості шкіри;
  • допомагає надати пружності і еластичності шкірі, яка потребує вікового догляду, візуально підтягнути контур обличчя;
  • сприяє розгладженню дрібних зморщок і запобіганню їх появі;
  • може зміцнювати підшкірні капіляри, що запобігає появі гематом і «судинних зірочок»;
  • ферменти, що містяться в цій олії, сприяють очищенню шкіри від шару ороговілих, відмерлих клітин,
  • активізує регенерацію шкіри і сприяє загоєнню мікропошкоджень;
  • допомагає захистити шкіру від подразнень і запальних процесів;
  • регулярне застосування гарбузової олії сприяє захисту шкіри від передчасного старіння, а також – від впливу зовнішнього середовища;
  • можна застосовувати для профілактики та для загоєння сонячних опіків, а також як косметичний засіб для забезпечення рівної гарної засмаги;
  • широко використовується для профілактики різних шкірних захворювань і травматичних ушкоджень шкіри;
  • завдяки гіпоалергенності олію часто використовують для догляду за дитячою шкірою, починаючи з раннього віку дитини;
Для волосся і нігтів:
  • сприяє швидкому зміцненню та відновленню волосся, прискоренню його росту: для досягнення позитивного ефекту слід 2-3 рази в тиждень втирати олію в шкіру голови за пів години до миття волосся;
  • допомагає позбавитися жирної лупи, оскільки може регулювати роботу сальних залоз шкіри голови і дбайливо очищувати;
  • регулярно втираючи гарбузову олію в нігтьові пластини, можна забезпечити їх міцність і здоровий доглянутий вигляд;
В побуті:
  • часто використовують як транспортну олію при ароматерапії (зазвичай додають 4-6 крапель ефірної олії на 20-30 г гарбузової олії);
  • застосовують як компонент полоскання або для змащування і аплікації при таких проблемах ротової порожнини, як пародонтит і стоматит;
  • часто використовують як антидот при укусах комах для зняття почервоніння і свербіння на ураженій ділянці шкіри;
  • у багатьох європейських країнах гарбузову олію використовують при приготуванні різних овочевих і фруктових салатів; крім того, досить часто застосовують як приправу для каш, вінегретів, макаронних гарнірів, тушкованих овочів, запеченої картоплі і пюре, супів з овочів, гороху, квасолі і сочевиці.
Заходи безпеки

Використовуючи препарати, що містять олію гарбузової кісточки, необхідно пам’ятати, що в окремих випадках можливе  індивідуальне несприйняття. При наявності цукрового діабету перед початком вживання гарбузової олії слід обов’язково проконсультуватися з лікарем. Особливо обережним потрібно бути тим, кому поставили діагноз «холецистит» (жовчнокам’яна хвороба). Варто також враховувати, що один з можливих наслідків застосування цієї олії – легкий послаблювальний ефект.

Рекомендований відсоток вода в мило з нуля: як пережир вводять до 5-10% цієї олії. Особливо добре таке мило підходить для схильної до сухості, огрубілої і проблемної шкіри. Крім того, додавання гарбузової олії надає милу гарний зеленуватий або коричневий відтінок.

Країна-виробник: Україна.

Додати відгук
Схожі товари
Олія рижієва (рижика) нерафінована
Олія рижієва (рижика) нерафінована

Багата на вітаміни і полінасичені жирні кислоти, прекрасно живить і піклується про ваше здоров'я і красу.

- +
27.50 грн.
Купити
Олія абрикосових кісточок рафінована
Олія абрикосових кісточок рафінована

Відома своїм протизапальним, регенерувальним, тонізувальним впливом на шкіру всіх типів.

- +
43.70 грн.
Купити
Олія обліпихова нерафінована
Олія обліпихова нерафінована

Олія обліпихи впевнено лідирує серед інших рослинних олій, які використовують для виготовлення косметики.

- +
54.50 грн.
Купити
Олія мигдальна рафінована
Олія мигдальна рафінована

Ідеальні ліки для проблемної, запаленої, огрубілою шкіри. Пом'якшує, живить.

- +
32.10 грн.
Купити
Олія горіха макадамії нерафінована
Олія горіха макадамії нерафінована

Для дитячої та вікової шкіри. Проти лущення. У складі пальмітинова кислота, лецитін і фітостероли.

- +
60.50 грн.
Купити
Олія інка інчі нерафінована
Олія інка інчі нерафінована

Підходить для усіх типів шкіри. Має потужний анти-віковий ефект. Пом'якшує, захищає, живить. Містить Омега-3 і Омега-6.

- +
42.00 грн.
Купити