Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Емолент каприлові тригліцериди

В наявності
Модель: ES-1985
42.50 грн.
- +

Емолент каприлові тригліцериди (Caprylic / capric triglyceride)

Каприлові тригліцериди (тригліцериди каприлової / капринової кислот) — це фракція кокосової олії, тобто рослинний екстракт, що використовується у косметичному виробництві як натуральний високо полярний емолент. Вони містять тільки рослинні цукри і жирні кислоти, завдяки чому тригліцериди можуть бути легким і делікатним зволожувальним компонентом для будь-якого типу шкіри.

Тригліцериди каприлової / капринової кислот — досить універсальні, вони можуть виконувати функцію загущувача і навіть кондиціонера, а також м’яко пом’якшувати, зволожувати, живити верхній шар шкіри, запобігати втраті вологи.

Даний олійний екстракт не має якостей емульгатора. Він має властивості, аналогічні власним тригліцеридам епідермісу, тому всі косметичні продукти з цим інгредієнтом після нанесення допомагають отримати комфортне відчуття легкості та зволоженості шкіри. На поверхні не залишається плівки. Завдяки нульовому рівню комедогенних емолентів пори можуть дихати. Тому авторитетні косметологи рекомендують тригліцериди як «транспорт» для активів. Каприлові тригліцириди використовують для доставлення в шар епідермісу розчинених в них вітамінів і речовин, що погано поглинаються, наприклад, таких як УФ фільтри.

INCI: Caprylic / Capric Triglyceride.

Фізико-хімічні властивості:

Зовнішній вигляд: низько в'язка, олійниста прозора рідина без кольору і без запаху, що легко розтікається.

Діапазон рН: не встановлено.

ГЛБ – 5.

Окислюваність: високий рівень стійкості до окислення.

Кислотне число: ≤ 0,1 (мг KOH/г).

Токсичність: не чинять негативного впливу, мають низький рівень оральної токсичності.

Взаємодія з іншими компонентами: можуть розчинятися в олії та етанолі, але не у воді. Активи рослинного походження можуть розчинятися у тригліцеридах, що дозволяє використовувати даний компонент для їх вилучення.

Термостійкість: можуть зберігати свої властивості при короткочасному і довгостроковому нагріванні. Використовують для «гарячого» і «холодного» способу, але, починаючи від - 5ºС, тригліцериди мутніють і втрачають прозорість.

Неомилювальна речовина: понад 0,5%.

Косметичні властивості:

  • допомагають живити, пом'якшувати й зволожувати шкіру;
  • можуть добре і швидко поглинатися шкірою, не залишаючи плівки;
  • допомагають швидко доносити активи;
  • добре розподіляються на поверхні, залишаючи комфортне відчуття;
  • не створюють камедонів, залишаючи можливість для всотування через пори ефірних олій та інших активних речовин.

Область застосування:

Каприлові тригліцериди можуть живити, пом’якшувати і зволожувати різні типи шкіри: жирну, суху, чутливу, зневоднену, дитячу, в'янучу, проблемну і нормальну. Використовують для шкіри повік, обличчя і тіла. Входять до засобів догляду за нігтями, губами і шкірою навколо очей.

Застосування Caprylic / Capric Triglyceride :

  • як основа для мацерата та інфузії, в рідких засобах, таких як молочко, вершки;
  • у рецептах легких літніх емульсійних кремів, у зволожувальній суміші олій (наносити на шкіру після душу для утримання вологи);
  • у масажних оліях, як для дітей, так і з ефірними компонентами для дорослих;
  • у масках і бальзамах, шампунях і кондиціонерах;
  • у кремах з УФ фільтрами, емульсіях після засмаги і для автозасмаги;
  • у засобах для вмивання, рідкій пудрі «Оil-free» і рум’яні;
  • у зволожувальних кремах, тінях для повік;
  • у помадах і зволожувальних бальзамах.

Рекомендований відсоток уведення: 1 – 100%.

Наші рецепти: Шоколадна вітамінна крем-маска

Олійна фаза (ОФ)

6% олівема 1000 (емульгатора),

3% какао тертого,

15% какао-масла

10% макадамії олії нерафінованої,

20% каприлових тригліцеридів.

Водна фаза (ВФ)

40% води (гідролата)

Активна фаза

3% провітамін В5 (Д-пантенол),
0,5% Ацетіл-L-карнітин,
0,5% вітамін Е,
0,1% вітамін А,
3% алантоїна,
0,6% консервант Шаромікс.

Спосіб приготування

  1. Розтопити на водяній бані олії та емульгатор.
  2. В окремому посуді підігріти ВФ. Температура обох фаз повинна бути рівною 70 °С.
  3. Влити ВФ в ОФ і ретельно перемішати до однорідності.
  4. Поставити посуд на холодну баню, продовжувати перемішування.
  5. Коли температура опуститься нижче 30°С, додати вітаміни та консервант.

Шоколадно-вітамінна маска — красивого коричневого відтінку, досить щільна.

Спосіб застосування: нанести на обличчя і зону декольте, потримати 30-40 хв, змити без мийного засобу, промокнути обличчя серветкою або акуратно рушником. Можна використовувати як нічний крем. Не підходить для шкіри, схильної до жирності і висипань, проблемної. Може допомогти від сухості та лущення, особливо в холодну пору року.

Заходи безпеки: максимальна постійна температура зберігання не повинна перевищувати 30 °C (не ототожнювати з короткостроковим нагріванням). При використанні за призначенням каприлові тригліцериди абсолютно безпечні.

Країна-виробник: Малайзія.

Додати відгук
Схожі товари
Емолент каприлові тригліцериди
Емолент каприлові тригліцериди

Легкий і делікатний зволожувальний компонент для будь-якого типу шкіри. Допомагає м'яко пом'якшувати, зволожувати та живити.

- +
42.50 грн.
Купити
Сквалан
Сквалан

Допомагає стабілізувати олійні суміші, боротися з проявами передчасного старіння і зневоднення шкіри.

- +
74.90 грн.
Купити
Циклометікон
Циклометікон

Кондиціонує і пом'якшує, робить волосся м'якими, шовковистим, усуває ефект "липкості" в кремах.

- +
48.20 грн.
Купити