Сквалан акулячий
Сквалан акулячий
Сквалан акулячий — інтенсивне зволоження та захист шкіри.
Сквалан акулячий — це косметичний актив натурального походження, який цінується за свої пом’якшувальні, відновлювальні та захисні властивості. Завдяки легкій текстурі він швидко вбирається, не залишає жирної плівки та дарує шкірі комфорт і гладкість.
Сквалан є близьким за складом до природних ліпідів шкіри, тому чудово підходить для догляду за сухою, чутливою, віковою та проблемною шкірою.
INCI: Squalane.
Фізичні властивості
- Зовнішній вигляд: прозорий, опалесцентний.
- Запах: невиражений.
- Розчинність: добре змішується з рослинними та мінеральними оліями, а також неполярними розчинниками. Не розчиняється у полярних середовищах.
- Концентрація: Відсоток введення сквалану залежить від типу косметичної формули та може коливатися від менш ніж 1% до понад 50%. Найчастіше рекомендована концентрація становить 5–15%.
- Застосування: сквалан додають до косметичних засобів аналогічно до інших олійних компонентів при робочій температурі до 96°C. Відзначається високою термостабільністю та зберігає свої властивості під час нагрівання.
- Тип: активний косметичний компонент
- Умови зберігання: сквалан характеризується високою стабільністю та стійкістю до окислення, що забезпечує тривалий термін зберігання.
Сквалан Акулий — натуральний компонент, отриманий із печінки акули, який цінується за свої доглядові та відновлювальні властивості для шкіри й волосся.
Переваги сквалану:
Інтенсивне зволоження та живлення
Сквалан допомагає підтримувати оптимальний рівень вологи, пом’якшує шкіру та робить її більш гладенькою й еластичною. Також він сприяє зміцненню природного захисного бар’єра шкіри та захищає її від пересушування й впливу зовнішніх факторів.
Антивіковий догляд
Компонент підтримує пружність шкіри, допомагає зробити зморшки менш помітними та покращує загальний тонус. Завдяки антиоксидантним властивостям сквалан сприяє захисту шкіри від передчасного старіння.
Відновлення та заспокоєння
Сквалан має пом’якшувальні та заспокійливі властивості, допомагає зменшити сухість, подразнення та почервоніння, а також сприяє швидшому відновленню шкіри.
Для всіх типів шкіри
Підходить навіть для чутливої, жирної та проблемної шкіри, оскільки має легку текстуру, не обтяжує та не залишає жирної плівки.
Основні властивості:
швидко вбирається та не липне;
стійкий до окислення;
добре поєднується з іншими косметичними компонентами;
підходить для створення кремів, сироваток, масок і засобів для волосся.
Способи використання:
додайте кілька крапель у крем або сироватку для обличчя;
використовуйте як олію для тіла після душу;
додавайте до масок або засобів для волосся для додаткового живлення та блиску.
Заходи безпеки:
- перед використанням радимо перевірити на індивідуальне несприйняття;
- зберігати в прохолодному місці якомога далі від світла і тепла (t близько 20 °С), в закритій оригінальній упаковці.
Країна походження: Південна Корея
Легкий і делікатний зволожувальний компонент для будь-якого типу шкіри. Допомагає м'яко пом'якшувати, зволожувати та живити.
Сквалан акулячий — натуральний косметичний компонент, який глибоко зволожує, живить і пом’якшує шкіру, сприяє її відновленню, підвищує пружність і підходить для догляду за обличчям, тілом та волоссям.
Оливковий сквалан — натуральний рослинний емолент, який глибоко зволожує та пом’якшує шкіру, допомагає захистити її від зневоднення, передчасного старіння і негативного впливу навколишнього середовища, не залишаючи жирної плівки.
Кондиціонує і пом'якшує, робить волосся м'якими, шовковистим, усуває ефект "липкості" в кремах.




