Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Алантоїн

В наявності
Модель: ES-509
33.50 грн.
- +

Алантоїн

До складу алантоїна входять мукополісахариди, глюкоза, фруктоза, глюкуронова кислота, таніни, каротини, глюкозиди.

Фізико-хімічні властивості компонента: кристали білого кольору, що не мають запаху.

Може розчинятися у воді, руйнується при нагріванні вище 40ºС, чітко проявляє всі характерні для нього властивості навіть у невеликій концентрації.

Косметичні властивості:

  • сприяє регенеруванню,
  • може захищати і пом’якшувати,
  • допомагає зволожувати,
  • активізує живлення,
  • може чинити антиоксидантну дію.

Як важливий компонент його вводять до складу кремів, тоніків, шампунів для волосся, бальзамів. Також завдяки гіпоалергенності часто входить до складу засобів догляду за ніжною і чутливою дитячою шкірою.

Широкий спектр його застосувань пояснюється тим, що він, може стимулювати активність обмінних процесів на клітинному рівні, сприяти швидкій регенерації шкіри, захищати, живити і пом’якшувати її. Ще однією корисною властивістю цього компонента є те, що він сприяє звуженню пор, крім того, часто застосовується як протизапальний засіб.

Цей компонент входить до складу косметичних засобів, що застосовуються для догляду за всіма типами шкіри, але особливо ефективне його використання для виготовлення косметики для схильної до сухості і проблемної шкіри. Він допомагає захистити шкіру обличчя і тіла як від впливу агресивних компонентів косметичних засобів, так і від несприятливих природних умов.

Завдяки своїм антисептичним властивостям, його також використовують для лікування дерматологічних захворювань і таких пошкоджень шкіри як ранки, порізи, сонячні опіки.

Алантоїн, в поєднанні з іншими косметичними компонентами, часто застосовується для виготовлення засобів догляду за коренями волосся, а також в дезодорантах і антиперспірантах, оскільки здатний помітно пригнічувати ріст бактерій.

Популярність цього компонента серед виробників косметики пояснюється також тим, що він добре поєднується з більшістю інших косметичних інгредієнтів.

Заходи безпеки

Не рекомендується нагрівати вище 40 ºС, також не варто вводити цей компонент в сильно лужне середовище. Перед тим, як ввести в косметичні засоби, його слід розчиняти в водній фазі.

Відсоток введення: 0,2-2%.

Виробник: Італія.

Додати відгук
Схожі товари
Біозолото
Біозолото

Насичує епідерміс амінокислотами, активізує обмінні процеси, що веде до омолодження клітин. У щоденному догляді за шкірою обличчя і тіла забезпечує тривалий зволожувальний ефект.

- +
72.80 грн.
Купити
Кофеїн
Кофеїн

Підвищує пружність тіла, антицелюлітний. Еластичність шкіри, уповільнює старіння. Під очі. Розгладжує зморшки.

- +
55.60 грн.
Купити
L-Аргінін 99,88%
L-Аргінін 99,88%

Амінокислота L-Аргінін - активно живить, тонізує шкіру, освітлює, працює з судинами, регенерує.

- +
44.20 грн.
Купити
Коензим Q10
Коензим Q10

Справжній «еліксир молодості» . Запобігає старінню шкіри, антиоксидант. Стимулює відновлення вітаміну Е.

- +
84.50 грн.
Купити
Олія кризалідна (ляльок тутового шовкопряда)
Олія кризалідна (ляльок тутового шовкопряда)

Чудовий ліфтинг для шкіри. Легко вбирається, підсилює дію еластину, колагену, плаценти в косметичних засобах.

- +
87.40 грн.
Купити
Себорегулятор Ліпацид (Lipacide C8G)
Себорегулятор Ліпацид (Lipacide C8G)

Сприяє позбавленню шкіри голови від лупи. Очищує шкіру і волосся від надмірного жиру. Проти сверблячки і запалень.

- +
68.30 грн.
Купити