Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Оксид цинку

В наявності
Модель: ES-2926
26.30 грн.
- +

Оксид цинку

У природі цинк зустрічається найчастіше у сполуках, і оксид цинку – одна з найбільш відомих і поширених сполук. Оксид цинку – мінерал у вигляді безбарвного кристалічного порошку. Не розчинний у воді. Жовтіє при нагріванні і сублімується при 18000 С.

В першу чергу, це відмінний протизапальний засіб. Має антисептичну, підсушувальну, в’язку дію. Дуже добре допомагає при лікуванні ран, подряпин, опіків, порізів. Це пояснюється тим, що оксид цинку притягує воду, а мазі, в складі яких є дані інгредієнт, підсушують і дезінфікують ранки, залишаючи їх сухими.

Крім цього, оксид цинку чудово відбиває ультрафіолетове випромінювання, тому активно використовується в сонцезахисній косметиці, а також дитячих товарах (креми під підгузки). Це найпоширеніший фізичний фільтр! У складі сонцезахисних кремів оксид цинку запобігає сонячним опікам, передчасному старінню шкіри, знижуючи таким чином ризик розвитку раку шкіри.

Крім сонцезахисної лінійки, оксид цинку знайшов своє широке застосування в товарах для підлітків. Він входить до складу косметики, яка активно використовується молодими людьми, при появі «підліткових» проблем зі шкірою. Створюючи бар’єр між навколишнім середовищем і шкірою, оксид цинку виконує не тільки сонцезахисну функцію, а ще живить і зволожує шкіру, усуваючи запальні процеси і справляючи бактерицидну дію. 

Тверді дезодоранти – ще один засіб, де використовується оксид цинку. Пояснюється це тим, що оксид цинку добре вступає у зв’язок з жирними кислотами, такими, наприклад, які утворюються в результаті розкладання поту (олійна кислота). Після такої реакції запах поту не виникає.

Крім іншого, оксид цинку використовується як загущувач, стабілізатор, захисний антиоксидант, відбілювач (додатковий компонент).

Додати відгук
Схожі товари
Ізопропіловий спирт 99,9%
Ізопропіловий спирт 99,9%

Має більш виражену противірусну і протигрибкову активність, ніж етанол.

- +
57.00 грн.
Купити
Цитрат натрію
Цитрат натрію

Для тих, кому ліньки кожного разу вираховувати додатковий луг))) Сприяє піноутворенню. Кондиціонує.

- +
22.90 грн.
Купити
Оксид цинку
Оксид цинку

Потужний фізичний фільтр, який поглинає УФ випромінювання. Антисептик. Усуває запалення. Для дезодорантів.

- +
26.30 грн.
Купити
Дьоготь березовий
Дьоготь березовий

Дігтярне мило "народний" засіб проти різного роду шкірних захворювань. Особливо для проблемної шкіри.

- +
45.60 грн.
Купити
Лактат натрію (натрієва сіль молочної кислоти), 60%
Лактат натрію (натрієва сіль молочної кислоти), 60%

Зручна форма для введення в нулівку, не потрібно перераховувати луг! Лактат натрію - зволожувач, бустер консервантів, коректор рН

- +
24.00 грн.
Купити
Гліцерин фармакопейний
Гліцерин фармакопейний

Чудовий зволожувач шкіри, розгладжує мікрорельєф, пом’якшує шкіру, що загрубіла, зміцнює волосся.

- +
33.80 грн.
Купити