Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Трегалоза

В наявності
Модель: ES-3106
24.80 грн.
- +

Трегалоза

Трегалоза — вуглевод-підсолоджувач, дісахарид. Її молекула — дуже поширена. Вона зустрічається у нижчих (грибах, рослинах) і у вищих формах життя (у комах). Але її немає у ссавців. Отримують з грибів, ягід і методом ферментації крохмалю.

У косметиці використовують як натуральний супер зволожувач-хумектант. Всі хумектанти здатні притягувати та утримувати в клітинах шкіри велику кількість води. Крім цього трегалоза ще й антиоксидант. При дуже низьких або небезпечно високих температурах трегалоза огортає клітки «скляною» цукровою бронню. Не дає зруйнувати клітинну мембрану і білки амінокислот. Захищає від окислення вітамін Е і лінолеву кислоту. Допомагає довше зберегти косметичні продукти з цими активами. Побічною дією цієї її властивості є боротьба з небажаними запахами тіла. Виступає як натуральний спів-консервант, спів-зволожувач і спів-дезодорант.

INCI: Trehalose.

Фізико-хімічні властивості

Зовнішній вигляд: дрібні кристали.

Колір: білий.

Запах:  немає.

Смак: солодкуватий.

Токсичність:   нетоксична, вживають у їжу.

Розчинність: у воді (навіть в дуже холодній +1°C).

Діапазон pH: від 2,8 до 7.

Температура плавлення: 203°C.

Температурний діапазон: не розкладається при високих температурах (100°С). При різкому охолодженні (від 0°C і нижче) перетворює розчин в аморфну субстанцію і запобігає замерзанню і кристалізації.

Взаємодія з іншими компонентами: часто є сусідом сечовини та гіалуронової кислоти в косметичних продуктах відомих виробників.

Косметичні властивості і застосування від 1 до 1,5%:

  • захист клітин шкіри від висихання влітку і від замерзання взимку;
  • зволоження, усунення лущення, відновлення еластичності шкіри і волосся;
  • захисний зволожувальний лосьйон, крем для обличчя, шкіри навколо очей, для тіла — від 1 до 1,5%;
  • зволожувальні шампуні, засоби для волосся,  захисні засоби від сонця — від 1 до 1,5%;
  • пригнічення синтезу альдегідів (на 70%), що надають тілу неприємний запах;
  • дезодорувальний крем — від 1 до 1,5%.

Спосіб введення в косметичні засоби:

Можна вводити на самому початку у водну фазу як при «холодному», так і при «гарячому» способі приготування. Або в кінці, в активну фазу.

Заходи безпеки і режим зберігання:

Тегалоза — безпечний косметичний інгредієнт. Але в разі низького ступеня очищення цукру можлива індивідуальна реакція. Обов'язкова алергопроба. На 5-10 хв. нанести косметику з активом на чутливу область передпліччя або зап'ястя. Якщо реакції немає, значить трегалоза для вас не алерген.

Зберігати в темному і сухому приміщенні.

Країна-виробник: Японія.

Додати відгук
Схожі товари
Сечовина (чда)
Сечовина (чда)

Зволожувальний актив. Покращує проникнення активів глибоко в шкіру. Відлущує, загоює.

- +
72.60 грн.
Купити
Гель Алое Вера
Гель Алое Вера

Алое гель — універсальний рятувальник, природний цілитель. Загоює, зволожує, тонізує шкіру.

- +
117.50 грн.
Купити
Глюконо-дельта-лактон
Глюконо-дельта-лактон

Допомагає зволожувати, тонізувати шкіру і покращувати її текстуру.

- +
26.10 грн.
Купити
Гіалуронат натрію низькомолекулярний
Гіалуронат натрію низькомолекулярний

Проникнення в найглибші шари! Зволоження зсередини і зовні, регенерація шкіри. Гладкість, пружність, відновлення.

- +
33.00 грн.
Купити
Трегалоза
Трегалоза

Унікальний зволожувач і дезодорант, для захисту клітин шкіри від висихання влітку і від замерзання взимку

- +
24.80 грн.
Купити
Гіалуронат натрію супернизькомолекулярний (макс 0,1 МДа)
Гіалуронат натрію супернизькомолекулярний (макс 0,1 МДа)

Завдяки корисним властивостям гіалуронат натрію дуже широко застосовується у косметології для виготовлення кремів, лосьйонів, масок та інших засобів. Зволожує, тонізує, надає пружності, підсилює дію інших компонентів.

- +
44.60 грн.
Купити