Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Гіалуронат натрію високомолекулярний (не менше 2,0 МДА)

В наявності
Модель: ES-503
48.10 грн.
- +

Гіалуронат натрію високомолекулярний (не менше 2,0 МДа)

За своїм хімічним складом гіалуронат натрію високомолекулярний – це натрієва сіль гіалуронової кислоти. Ця кислота є важливим структурним елементом людської шкіри і виробляється клітинами сполучної тканини. Саме подібним складом пояснюється цілий ряд унікальних властивостей цього компонента. Зокрема, його заслужено вважають одним з найбільш ефективних природних загелювачів, завдяки чому компонент широко використовують для виготовлення безлічі косметичних та лікарських засобів.

Хіміко-фізичні властивості:

Це білий порошок з рН 6,0-7,5 (для 0,1% розчину). За порівняно тривалий період без залишку розчиняється у водному середовищі. В результаті утворюється легкий безбарвний гель, який навіть при тривалому зберіганні не втрачає своїх основних позитивних властивостей. Має унікальну гідрофільність: здатний утримувати кількість води, що в тисячу разів перевищує його власну молекулярну вагу.

Властивості:

  • зволожує,
  • живить, 
  • тонізує,
  • захищає,
  • регенерує,
  • має антиоксидантну дію.

Гілауронат натрію, і як високо-, так і низькомолекулярний, є досить популярною складовою зволожувачів і регенераторів шкіри. По суті, різниця між цими двома видами натрієвої солі гіалуронової кислоти полягає у вазі молекул і, отже, у властивостях її різновидів в складі косметичних і цілющих засобів.

Високомолекулярний різновид компонента в зв'язку з величиною молекул набагато краще утворює захисну плівку на поверхні шкіри, не має здатності проникати глибоко всередину. Саме тому в деяких рецептах, як найбільш ефективний компонент, рекомендується суміш цих двох різновидів гіалуронату натрію.

При виготовленні косметики слід особливу увагу звернути на концентрацію високомолекулярного гіалуронату натрію: іноді досить ввести в косметичний продукт усього лише 0,01% цього компонента. Річ у тому, що кожна його молекула має по-справжньому унікальну гідрофільність і може утримувати близько 500 молекул води. В результаті його застосування на поверхні шкіри утворюється відносно «товста» захисна плівка. Отже, шкіра отримує тривале зволоження і, як результат, ефективніший тонізувальний вплив на її поверхню.

При виготовленні косметичних засобів в домашніх умовах вводиться у гелеподібному стані. При цьому, для зручності, гель можна виготовити заздалегідь і кожен раз вводити його необхідну кількість в готову емульсію. Постійне використання в косметології саме цього компонента пояснюється також тим, що гіалуронат натрію – повністю гіпоалергенний і не має побічних ефектів.

Застосування:

  • використовується при виготовленні засобів догляду за шкірою, зокрема, за проблемною і шкірою, що потребує особливого вікового догляду;
  • входить у склад засобів для зняття макіяжу;
  • застосовується у косметиці для догляду за ніжною шкірою навколо очей, а також в моделювальних сироватках і в цілющих бальзамах для губ;
  • надійно захищає шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища, зокрема, від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, тому є популярним компонентом багатьох засобів для засмаги, що застосовуються до і після сеансів в солярії або походів на пляж;
  • високомолекулярний різновид цього компонента особливо цінується в дерматології, має яскраво виражений терапевтичний ефект в складі мазей і гелів, що застосовуються при лікуванні ран і опіків, не тільки сприяє їх швидкому загоєнню, а й запобігає утворенню шрамів і рубців.

Рекомендований відсоток уведення: 0,02-1%

  • зволожувальні сироватки – 0,3%,
  • засоби догляду за шкірою навколо очей – 0,02-0,1%,
  • бальзами для губ, засоби для зняття макіяжу – 0,05-1%,
  • засоби для засмаги – 0,05-0,1%,
  • моделювальні сироватки для тіла – 0,1%,
  • ранозагоювальні препарати – 0,5%.

Молекулярна вага:  2,23х10 6

Заходи безпеки:

Під час роботи з цим компонентом слід уникати як тривалого нагрівання, так і введення гіалуронату в середовище з вкрай низькими або високими показниками рН. Необхідно звернути особливу увагу на те, що похідні гіалуронової кислоти несумісні з усіма без винятку катіонними речовинами (такими, як шовковий гуар, БТМС, кватерніум, полікватерніум).

Додати відгук
Схожі товари
Трегалоза
Трегалоза

Унікальний зволожувач і дезодорант, для захисту клітин шкіри від висихання влітку і від замерзання взимку

- +
24.80 грн.
Купити
Гіалуронат натрію низькомолекулярний
Гіалуронат натрію низькомолекулярний

Проникнення в найглибші шари! Зволоження зсередини і зовні, регенерація шкіри. Гладкість, пружність, відновлення.

- +
33.00 грн.
Купити
Глюконо-дельта-лактон
Глюконо-дельта-лактон

Допомагає зволожувати, тонізувати шкіру і покращувати її текстуру.

- +
26.10 грн.
Купити
Натуральний зволожувальний фактор (Франція)
Натуральний зволожувальний фактор (Франція)

Зволоження шкіри "зсередини". Сприяє утриманню вологи. Підвищує еластичність, пом'якшує, розгладжує шкіру.

- +
83.40 грн.
Купити
Сечовина (чда)
Сечовина (чда)

Зволожувальний актив. Покращує проникнення активів глибоко в шкіру. Відлущує, загоює.

- +
72.60 грн.
Купити
Гіалуронат натрію супернизькомолекулярний (макс 0,1 МДа)
Гіалуронат натрію супернизькомолекулярний (макс 0,1 МДа)

Завдяки корисним властивостям гіалуронат натрію дуже широко застосовується у косметології для виготовлення кремів, лосьйонів, масок та інших засобів. Зволожує, тонізує, надає пружності, підсилює дію інших компонентів.

- +
44.60 грн.
Купити