Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Сечовина (чда)

В наявності
Модель: ES-3109
72.60 грн.
- +

Сечовина (чда)

Сечовина чиста для аналізів (lat.Urea) — активний інгредієнт фармацевтичного рівня очищення. Її глобально застосовують в медицині та косметології, а також в домашньому кремо- і миловарінні. Найчастіше як зволожувальний і дезодорувальний актив, кондиціонер і антисептик.

Сечовина — це органічна речовина, продукт розпаду білків, що виводиться системою виділення з тіла ссавців з потом і уриною (сечею). Вона є у всіх шарах шкіри. Входить до складу НЗФу (натурального зволожувального фактора). Утримує вологу в клітинах зовнішнього шару. При дефіциті сечовини (менш як 7% в НЗФі) шкіра стає надто сухою. Для потреб медицини та косметології синтезується хімічно з аміаку і двоокису вуглецю під назвою карбамід (Carbamid).

ICNI: Urea.

Фізико-хімічні властивості

Зовнішній вигляд: гранули.

Колір: білий.

Запах: немає.

Смак: солонувато-гіркуватий.

Токсичність: нетоксична, вживається в їжу (E927b зареєстрована харчова добавка).

Розчинність: в етанолі (в пропорції 1: 5), у воді (в пропорції 1: 1), під час розчинення поглинається тепло.

pH: 7.

рН 10% водного розчину: 7,2.

Температура плавлення: 132,7 ºС при нагріванні вище 130 ºС розкладається.

Взаємодія з іншими компонентами: часто є сусідом з трегалозом і гіалуроновою кислотою в косметичних виробах від відомих виробників. Не взаємодіє з бетаїном і бетаїн гідрохлоридом. 

Косметичні властивості:

  • зволожує роговий шар (витягує вологу з косметичного засобу і навіть з повітря);
  • робить м’яким і еластичним не тільки епідерміс, але і колагенові та еластинові волокна;
  • прискорює регенерацію рогового шару, «відлущуючи» відмерлі лусочки;
  • полегшує стан подразненої шкіри, місцево знеболює;
  • надає антисептичну та антибактеріальну дію;
  • спів-консервант;
  • завдяки пом’якшенню шкіри і невеликій вазі молекули проникає в дерму і доносить інші активні речовини.

Застосування від 2 до 15%:

  • у зволожувальних засобах — від 3 до 5%;
  • у шампунях, бальзамах, кондиціонерах для волосся — від 2 до 4%;
  • у лікувальних загоювальних бальзамах — від 6 до 7%;
  • у розчинах для зрошення та промивання гнійників і ран — 10%;
  • у «відлущувальних» засобах, наприклад для сильно ороговілої шкіри п’ят — 5-15%.

Спосіб введення в косметичний засіб:

Введення у водну фазу. Не нагрівати вище 130 ºС! Чим вище температура, тим швидше розкладається. Добре стабілізувати молочною кислотою і лактонами.

Заходи безпеки і режим зберігання:

Необхідна алергопроба. На десять хвилин нанести засіб з сечовиною на ніжну область зап’ястя або передпліччя. Якщо реакції немає —сечовина для вас не є небезпечною.

 Не використовувати у  косметичних засобах для ділянки навколо очей та для дітей віком до 3-х років.

Косметику з сечовиною не можна наносити на пошкоджену шкіру!

Зберігати в темному і сухому приміщенні при кімнатній температурі. 

Країна-виробник: Франція.

Додати відгук
Схожі товари
Сечовина (чда)
Сечовина (чда)

Зволожувальний актив. Покращує проникнення активів глибоко в шкіру. Відлущує, загоює.

- +
72.60 грн.
Купити
Гель Алое Вера
Гель Алое Вера

Алое гель — універсальний рятувальник, природний цілитель. Загоює, зволожує, тонізує шкіру.

- +
117.50 грн.
Купити
Інулін Біо
Інулін Біо

Зволожувач і пробіотик. Для дбайливого догляду за шкірою і волоссям. Альтернатива промислових кондиціонерів!

- +
12.70 грн.
Купити
Гіалуронат натрію високомолекулярний (1,3-1,5 МДа)
Гіалуронат натрію високомолекулярний (1,3-1,5 МДа)

Бездоганно загоює поверхню шкіри, глибоко зволожує, регенерує, запобігає втраті вологи.

- +
32.90 грн.
Купити
Гіалуронат натрію високомолекулярний (не менше 2,0 МДА)
Гіалуронат натрію високомолекулярний (не менше 2,0 МДА)

Бездоганно загоює поверхню шкіри, глибоко зволожує, запобігає втраті вологи. Регенерація шкірного покриву.

- +
48.10 грн.
Купити
Гіалуронат натрію супернизькомолекулярний (макс 0,1 МДа)
Гіалуронат натрію супернизькомолекулярний (макс 0,1 МДа)

Завдяки корисним властивостям гіалуронат натрію дуже широко застосовується у косметології для виготовлення кремів, лосьйонів, масок та інших засобів. Зволожує, тонізує, надає пружності, підсилює дію інших компонентів.

- +
44.60 грн.
Купити