Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Глюконо-дельта-лактон

В наявності
Модель: ES-1211
26.10 грн.
- +

Глюконо-дельта лактон

Глюконо дельта лактон (глюконолактон) – регулятор кислотності, що широко використовується у промисловості. Його отримують з глюкози в результаті її зброджування і подальшого випарювання до утворення кристалізованого порошку. У косметології цей інгредієнт застосовується для виготовлення засобів догляду за шкірою і волоссям: зволожувальних кремів, ліфтингових масок, очищальних гелів, гелів для душу, шампунів і іншого.

INCI: Gluconolactone, Glucono-δ-Lactone.

Синоніми: глюконо-дельта-лактон, глюконо-δ-лактон, ангідрид D-глюконової кислоти.

Фізико-хімічні властивості:

Зовнішній вигляд: кристалічний порошок білого кольору зі слабким запахом і ледь помітним солодкувато-кислим смаком.

Розчинність: у воді та гліцерині, але не у спиртах і оліях; під час виготовлення косметики його вводять у водну фазу.

Сумісність: можна використовувати разом з іншими активами та компонентами, допомагає підсилити їхні властивості.

Особливості: під час роботи слід уникати вдихання цього компонента.

Косметичні властивості:

  • допомагає покращувати текстуру шкіри, зволожувати та  запобігати пересиханню в спекотну пору року;
  • завдяки антиоксидантним властивостям підходить для виготовлення косметики для втомленої шкіри, яка потребує вікового догляду;
  • сприяє тонізуванню шкіри і розгладженню дрібних зморщок;
  • може підсилювати дію вітамінних сироваток і нічних відбілювальних кремів для надання шкірі рівного відтінку і  запобігання вікових пігментних плям;
  • підходить для делікатного пілінгу;
  • можна вводити у косметичні засоби для пом’якшення і захисту тонкої, схильної до сухості і запалень шкіри;
  • допомагає впоратися з різними висипаннями, зокрема, вугровими;
  • підходить для засобів догляду за дитячою шкірою;
  • сприяє пом’якшенню і захисту після процедури гоління або депіляції;
  • допомагає захистити шкіру від шкідливого впливу ультрафіолетового випромінювання;
  • може впливати на регулювання кислотності косметики, для пом’якшення агресивного впливу її активних компонентів;
  • використовують для догляду за волоссям, вводячи до складу шампунів і тоніків, сприяє зволоженню фарбованого, схильного до сухості і ослабленого волосся;
  • робить легке, тонке і кучеряве волосся більш слухняним;
  • може виконувати функції консерванту, але як єдиний консервант не застосовується; найчастіше його використовують з таким консервантом як бензоат натрію, який завдяки антибактеріальним та антисептичним властивостям може підсилити дію глюконо-δ-лактона.

Відсоток введення в косметичні засоби: 0,5-2%.

  • у косметичні засоби для дитячої шкіри – 0,75%;
  • у “швидкі” косметичні засоби – до 2%;
  • у зволожувальні креми – 0,75-1,5%.

Заходи безпеки

Використовуючи цей компонент під час виготовлення косметичних засобів, потрібно звернути увагу на те, що він може викликати негативні наслідки у випадку потрапляння на слизові оболонки. Тому слід користуватися рукавичками і уникати потрапляння інгредієнта в очі, рот чи ніс. Водночас він не викликає подразнення під час контакту зі шкірою.

Умови зберігання: уникати потрапляння прямих сонячних променів; залежування порошку не призводить до ослаблення його корисних властивостей.

Країна-виробник: Китай.


Додати відгук
Схожі товари
Трегалоза
Трегалоза

Унікальний зволожувач і дезодорант, для захисту клітин шкіри від висихання влітку і від замерзання взимку

- +
24.80 грн.
Купити
Гіалуронат натрію високомолекулярний (не менше 2,0 МДА)
Гіалуронат натрію високомолекулярний (не менше 2,0 МДА)

Бездоганно загоює поверхню шкіри, глибоко зволожує, запобігає втраті вологи. Регенерація шкірного покриву.

- +
48.10 грн.
Купити
Інулін Біо
Інулін Біо

Зволожувач і пробіотик. Для дбайливого догляду за шкірою і волоссям. Альтернатива промислових кондиціонерів!

- +
12.70 грн.
Купити
Гіалуронат натрію низькомолекулярний
Гіалуронат натрію низькомолекулярний

Проникнення в найглибші шари! Зволоження зсередини і зовні, регенерація шкіри. Гладкість, пружність, відновлення.

- +
33.00 грн.
Купити
Глюконо-дельта-лактон
Глюконо-дельта-лактон

Допомагає зволожувати, тонізувати шкіру і покращувати її текстуру.

- +
26.10 грн.
Купити
Натуральний зволожувальний фактор (Франція)
Натуральний зволожувальний фактор (Франція)

Зволоження шкіри "зсередини". Сприяє утриманню вологи. Підвищує еластичність, пом'якшує, розгладжує шкіру.

- +
83.40 грн.
Купити