Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Інулін Біо

В наявності
Модель: ES-231
12.70 грн.
- +

Інулін Біо

Інулін Біо – це полісахарид з фруктози 100% рослинного походження. Як один з найпопулярніших пробіотиків часто використовується в косметичній промисловості в складі засобів дбайливого догляду за шкірою і волоссям. Також його застосовують при виготовленні косметики в домашніх умовах і миловарінні.

INCI: Inulin.

Зовнішній вигляд: білий порошок з легким кислуватим ароматом, що нагадує карамель. За своєю структурою частково аморфний, а частково кристалічний.

Розчинність: добре розчиняється у воді (швидше в гарячій), не розчиняється в оліях.

t◦ нагрівання: не нагрівати вище 40 °С. При температурі, що перевищує 50 °С можлива карамелізація на зразок цукру, в результаті чого він стає воскоподібним і набуває коричневого кольору.

Властивості:
  • має велику гідрофільність і  утворює на поверхні шкіри і волосся тонку, але міцну захисну і зволожувальну плівку;
  • чудова альтернатива промисловим кондиціонерам — пом’якшує шкіру голови та надає блиску і гладкості волоссю по всій довжині; полегшує процедуру розчісування, робить волосся м’яким і слухняним;
  • часто додають в засоби, призначені для шкіри, яка потребує вікового догляду, оскільки він володіє помітними тонізувальними і омолоджувальними властивостями;
  • ефективно усуває неглибокі зморшки, надає свіжості, наповнює силою клітини епідермісу;
  • застосовують для легкого пілінгу обличчя і тіла: вирівнює мікрорельєф шкіри та освіжає її, видаляючи верхній ороговілий шар шкірного покриву;
  • часто додають в косметичні емульсії як стабілізатор, оскільки компонент помітно покращує однорідність кінцевого продукту і робить його приємним на дотик;
  • вводять до складу рідких мийних засобів, оскільки він пом’якшує агресивну дію і залишає після застосування приємне відчуття на поверхні шкіри;
  • чудово підходить як пом’якшувальний компонент при використанні готової основи для рідкого мила, гелю для душу;
  • надійно фіксує аромати віддушок та ефірних олій, надовго зберігаючи приємний запах косметичних засобів.

Відсоток введення в косметичні засоби: 1-2%, додавати в водну фазу.

Умови зберігання: Інулін біо має підвищену чутливість до впливу вологи, світла і тепла, тому його рекомендують зберігати в холодильнику. Після кожного використання даного компонента необхідно переконатися, що містить його посуд щільно закритий.

Походження: Бельгія.

Додати відгук
Схожі товари
Гель Алое Вера
Гель Алое Вера

Алое гель — універсальний рятувальник, природний цілитель. Загоює, зволожує, тонізує шкіру.

- +
117.50 грн.
Купити
Глюконо-дельта-лактон
Глюконо-дельта-лактон

Допомагає зволожувати, тонізувати шкіру і покращувати її текстуру.

- +
26.10 грн.
Купити
Зволожувальний комплекс AQUAXYL (Акваксіл)
Зволожувальний комплекс AQUAXYL (Акваксіл)

Допомагає зволожувати шкіру та волосся, збільшувати запаси води, підвищувати бар'єрні функції шкіри.

- +
96.00 грн.
Купити
Трегалоза
Трегалоза

Унікальний зволожувач і дезодорант, для захисту клітин шкіри від висихання влітку і від замерзання взимку

- +
24.80 грн.
Купити
Гіалуронат натрію супернизькомолекулярний (макс 0,1 МДа)
Гіалуронат натрію супернизькомолекулярний (макс 0,1 МДа)

Завдяки корисним властивостям гіалуронат натрію дуже широко застосовується у косметології для виготовлення кремів, лосьйонів, масок та інших засобів. Зволожує, тонізує, надає пружності, підсилює дію інших компонентів.

- +
44.60 грн.
Купити
Гіалуронат натрію високомолекулярний (не менше 2,0 МДА)
Гіалуронат натрію високомолекулярний (не менше 2,0 МДА)

Бездоганно загоює поверхню шкіри, глибоко зволожує, запобігає втраті вологи. Регенерація шкірного покриву.

- +
48.10 грн.
Купити