Гіалуронат натрію супернизькомолекулярний (макс 0,1 МДа)
Гіалуронат натрію супернизькомолекулярний (макс 0,1 МДа)
Супернизькомолекулярний гіалуронат натрію — природний полісахарид, отриманий біотехнологічним методом (бактеріальна ферментація). Завдяки корисним властивостям гіалуронат натрію дуже широко застосовується у косметології для виготовлення кремів, лосьйонів, масок та інших засобів.
Зовнішній вигляд: порошок білого кольору.
Запах: характерний.
Молекулярна маса: менше 0.1мДа.
Розчинний: у воді.
Рекомендований рН: (0,5% розчин) 6,2.
Властивості:
- проникає глибоко в шари шкіри і діє зсередини;
- активно зволожує шкіру;
- пом’якшує і надає шовковистості;
- запобігає утворенню зморщок;
- підтримує тонус шкіри;
- вирівнює шкіру;
- активізує відновлювальні процеси;
- надає пружності;
- посилює дію інших активних компонентів.
Застосування:
- зволожувальні креми, лосьйони, гелі;
- антивікова косметика;
- пляжна косметика;
- засоби для чутливої шкіри;
- живильні і захисні засоби;
- відновлювальні креми і сироватки.
Рекомендований відсоток введення: 0,05%-0,2%
- денні зволожувальні засоби - 0.005-0.02 %;
- нічні зволожувальні засоби - 0.01-0.05 %;
- гелі, маски для обличчя - 0.01-0.05 %;
- пляжна косметика - 0.01-0.05 %;
- лосьйони для тіла - 0.01-0.02 %
Заходи безпеки
- Не нагрівати протягом тривалого часу.
- Уникати дуже низьких або високих показників рН.
- Пам'ятати, що компонент несумісний з катіонними речовинами (кватерніум, полікватерніум, БТМС, шовковий гуар).
- Зберігати в сухому прохолодному місці у щільно закритому посуді.
Бездоганно загоює поверхню шкіри, глибоко зволожує, запобігає втраті вологи. Регенерація шкірного покриву.
Зволожувальний актив. Покращує проникнення активів глибоко в шкіру. Відлущує, загоює.
Завдяки корисним властивостям гіалуронат натрію дуже широко застосовується у косметології для виготовлення кремів, лосьйонів, масок та інших засобів. Зволожує, тонізує, надає пружності, підсилює дію інших компонентів.
Бездоганно загоює поверхню шкіри, глибоко зволожує, регенерує, запобігає втраті вологи.
Зволоження шкіри "зсередини". Сприяє утриманню вологи. Підвищує еластичність, пом'якшує, розгладжує шкіру.
Бетаїн (Betaine) — природний зволожувальний компонент, який отримують із цукрового буряка; він допомагає утримувати вологу в шкірі та волоссі, пом'якшує їх, легко розчиняється у воді й сумісний із більшістю косметичних інгредієнтів.






