Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Кокамідпропілбетаїн 45%

В наявності
Модель: ES-830
26.70 грн.
- +

Кокамідопропілбетаїн 45%

Кокамідпропілбетаін — м’яка амфотерна поверхнево-активна речовина, що виготовляється з жирних кислот пальмової олії. У сучасній косметології цей компонент часто входить до складу багатьох видів пінно-мийних косметичних продуктів. Виробники косметики цінують перш за все його здатність глибоко і якісно очищати шкіру, делікатно впливаючи на людський організм.

INCI: Cocamidopropyl Betaine.

Інші назви: Coco Betaine, амідопропілбетаін, кокамідопропіл, лаурамідопропілбетаін.

Зовнішній вигляд: в'язка прозора або злегка каламутна рідина світло-жовтого кольору з ледь помітним характерним запахом.

рН: 4,9.

Легко розчинний у воді, нетоксичний.

Застосування:

  • молекули кокамідпропілбетаїну легко з’єднуються з відмерлими частинками шкіри голови й тіла, а також з жировими компонентами і найдрібнішими фрагментами бруду, після цього їх просто змивають з поверхні шкіри і волосся звичайною водою;
  • після застосування косметики, що містить даний інгредієнт, на шкірі залишається приємне відчуття легкості, не виникає дратівлива сухість, як після застосування деяких інших більш агресивних ПАР;
  • можна використовувати як єдину поверхнево-активну речовину, так і одночасно з іншими катіонними, аніонними і неіоногенними ПАР;
  • помітно пом’якшує подразливу дію інших ПАР на шкіру;
  • в складі косметичних продуктів, що містять поряд з ним аніонні ПАР, виступає в ролі згущувача і покращує їх піноутворювальну здатність;
  • у випадку застосування як основної поверхнево-активної речовини також проявляє чудові піноутворювальні і піностабілізувальні якості;
  • знижує поверхневий натяг косметичних продуктів, дозволяючи їм більш глибоко очищати шкіру;
  • має всі властивості кондиціонера, полегшуючи розчісування волосся і запобігаючи виникненню на їх поверхні статичного електричного заряду;
  • завдяки своїй нетоксичності і м’якості часто використовується в дитячих косметичних засобах;
  • має деякі антисептичні властивості, тому його вводять в очищальні пінки, а також до складу зубної пасти;
  • часто використовується як активна добавка в рідких, пастоподібних, мийних, пральних засобах.

Кокамідопропілбетаїн застосовується для виготовлення очищувальних засобів, (для дітей і дорослих), кондиціонерів і бальзамів-ополіскувачів для волосся, гелів для душу та шампунів, піни для ванни та іншого. У складі рідкого і твердого мила, зокрема, яке виготовлене в домашніх умовах, цей інгредієнт покращує очищувальні властивості, а також зменшує  агресивну дію на шкіру.

Заходи безпеки

Цей компонент може викликати алергічну реакцію. Перед початком застосування косметичної продукції, що містить кокамідпропілбетаїн, необхідно обов’язково провести тест на невеликій ділянці шкіри. У випадку потрапляння в очі слід відразу ж почати промивати їх великою кількістю чистої води до зникнення симптомів: різі і подразнення. Категорично заборонено вживати його всередину.

Відсоток введення в косметичні засоби: від 2 до 48%.

  • у піну для ванн – до 20%;
  • у шампуні, виготовлені в домашніх умовах – 20-30%;
  • у кондиціонери для волосся – 10-15%;
  • у гелі для душу – 20-25%.

Країна-виробник:  Індія.

Додати відгук
Схожі товари
ПАР оливкової олії
ПАР оливкової олії

Для шампунів, рідкого мила, піни для душа... Значно поліпшує піноутворення. Ніжне очищення!

- +
27.00 грн.
Купити
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) порошок
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) порошок

Чудово пом'якшить склад твердого шампуню, забезпечуючи вершкову, міцну піну, підійде для твердих плиток для душа.

- +
46.00 грн.
Купити
Загущувач для систем ПАР, Genapol LT, (Генапол)
Загущувач для систем ПАР, Genapol LT, (Генапол)

Загущувач для "зелених" і "органічних" ПАР. Рідкий шампунь на SCI? Тепер це просто!

- +
59.90 грн.
Купити
ПАР базова "Ніжна піна"
ПАР базова "Ніжна піна"

Шампунь, гель для душу, засіб для вмивання "з нуля", для волосся, обличчя та тіла без парабенів і агресивних ПАРів!

- +
47.30 грн.
Купити
Новинка
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) гранула
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) гранула

Чудово пом'якшить склад твердого шампуню, забезпечуючи вершкову міцну піну, підійде для твердих плиток для душу.

- +
43.20 грн.
Купити
ПАР кокоглюкозид
ПАР кокоглюкозид

Очищувальні гелі, скраби для тіла, мило і гелі для душу, шампуні і кондиціонери. Виготовлення побутової хімії.

- +
20.00 грн.
Купити