Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

ПАР кокоглюкозид

В наявності
Модель: ES-1064
20.00 грн.
- +

ПАР кокоглюкозид

Кокоглюкозид – неіогенна поверхнево-активна речовина, що добувається з кокосової олії і кукурудзяного крохмалю, а також – з фруктового цукру. Високо цінується серед виробників косметики через свою здатність добре розчиняти бруд і жир і, одночасно, м’яко впливати на шкіру. Завдяки цьому компонент використовують для виготовлення косметики для догляду за всіма типами шкіри, в тому числі проблемною, надчутливою і ніжною дитячою шкірою.

INCl: Coco glucoside.

Зовнішній вигляд: гелеподібна рідина мутно-жовтого відтінку з ледь помітним солодкуватим запахом.

рН:   11,5-12,5 (в 5% водному розчині).

Розчинність: добре розчиняється в воді.

Чудово поєднується з аніонними і амфотерними ПАР, пом’якшуючи їх агресивну діяю на поверхню шкіри.

Застосування:

  • м’яко і дбайливо очищає шкіру всіх типів;
  • відновлює природний ліпідний баланс шкіри, тому це — популярний активний компонент косметичних засобів догляду за схильною до сухості шкірою;
  • пом’якшує поверхню шкіри, живить її, відновлює порушений природний захисний бар’єр; це — важлива складова багатьох очищувальних засобів, призначених для шкіри, яка потребує вікового догляду;
  • застосовують для зниження поверхневого натягу косметичних продуктів, в результаті цього вони можуть проникати глибше і краще справлятися з очищенням верхнього шару шкіри;
  • помітно пом’якшує подразнювальну дію аніонних ПАР, тому її часто застосовують як спів-ПАР, що добре себе зарекомендувала;
  • як головну ПАР цей інгредієнт використовують в піноутворювальних засобах: збільшує кількість піни і стабілізує її;
  • використовують як емульгатор для додання ніжної консистенції косметичним засобам;
  • високо цінується виробниками дитячої косметики;
  • у складі шампунів ретельно доглядає за волоссям, дбайливо очищаючи поверхню по всій довжині, одночасно дозволяє уникнути зайвої сухості волосся і поверхні шкіри голови, надає волоссю силу і зміцнює;
  • у складі кондиціонерів надає волоссю об’єм, відповідає за здоровий вигляд;
  • у складі побутових мийних засобів ретельно очищаючи побутові поверхні,  не подразнює і не пересушує при цьому шкіру рук.

Відсоток води в косметичних засобах: 1-40%.

  • у шампуні і гелі для душу – 15% – 30%;
  • у мийні засоби для обличчя – 10%-20%;
  • у дитячі косметичні засоби – 10-15%.

Кокоглюкозид є важливим компонентом цілого ряду щоденних косметичних засобів. Його вводять до складу очищувальних гелів, скрабів для тіла, мила і гелів для душу, в засоби догляду за волоссям (шампуні і кондиціонери). Також використовують при виготовленні побутової хімії.

Спосіб застосування

Акуратно ввести цю ПАР в водну фазу косметичного продукту (воду або гідрозоль), ретельно дотримуючись пропорцій, зазначених у рецепті. Потім, обов'язково використовуючи індикаторний папір, заміряти рН кінцевого продукту. За необхідності внести в нього корективи за допомогою молочної або лимонної кислоти.

Заходи безпеки:

Перед початком застосування ПАР кокоглюкозид обов’язково провести тест на можливу алергічну реакцію, взявши її 5% водний розчин. Уникати безпосереднього контакту цієї нерозбавленої ПАР з поверхнею шкіри і слизовими. У разі потрапляння в очі негайно промити великою кількістю холодної проточної води.

Країна-виробник: Китай.

Додати відгук
Схожі товари
ПАР базова "Ніжна піна"
ПАР базова "Ніжна піна"

Шампунь, гель для душу, засіб для вмивання "з нуля", для волосся, обличчя та тіла без парабенів і агресивних ПАРів!

- +
47.30 грн.
Купити
ПАР сульфат натрію кокосової олії (sodium coco sulfate) гранула
ПАР сульфат натрію кокосової олії (sodium coco sulfate) гранула

Натуральна альтернатива натрію лаурилсульфату! Добре приймає базові та ефірні олії, не втрачаючи пінності. Гранула - дрібна кулька.

- +
38.00 грн.
Купити
ПАР олії бабасу
ПАР олії бабасу

ПАР на основі олії бабасу - must have для шампунів, пінок, масок для волосся. Підходить для пошкодженого волосся.

- +
42.30 грн.
Купити
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) вермішель
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) вермішель

Чудово пом'якшить склад твердого шампуню, забезпечуючи вершкову міцну піну, підійде для твердих плиток для душу.

- +
39.30 грн.
Купити
ПАР базова "Консистенція"
ПАР базова "Консистенція"

Гель для душа для дорослого і дитини, шампунь, піна для ванни, "вмивачка"для обличчя своїми руками ... тепер просто!

- +
56.50 грн.
Купити
ПАР децилглюкозид
ПАР децилглюкозид

Для всіх типів шкіри і волосся. Стабілізує піну, надає їй щільність і пишність. Косметика для дітей. Кондиціонує.

- +
31.10 грн.
Купити