Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

ПАР сульфат натрія кокосової олії (sodium coco sulfate) вермішель

В наявності
Модель: ES-1023
32.20 грн.
- +

ПАР сульфат натрію кокосової олії (sodium coco sulfate)

Сульфат натрію кокосової олії є поверхнево-активною речовиною, що одержуються з кокосової олії. Компонент представлений у твердій формі. Він є основою для твердих шампунів, оскільки відмінно піниться і дозволяє додавати необхідну кількість ефірних і базових олій в рецептуру.

INCI: sodium coco sulfate.

Тип: аніонний.

Кокосовий сульфат натрію — натуральна альтернатива лаурилсульфат натрію. Він має меншу подразнювальну дію, ніж останній. Крім того, це єдина ПАР, яка дозволяє робити шампунь у твердому вигляді. Добре приймає олії, що дозволяє пом’якшити рецептуру і зробити шампунь відповідно до типу волосся. Форма випуску (стружка, голки або гранули) – зручна у використанні й дозволяє уникнути подразнення дихальних шляхів при роботі з ним.

Властивості:

  • підходить для всіх типів волосся;
  • поверхнево-активна речовина в твердому вигляді, що дозволяє робити тверді концентровані шампуні;
  • дуже добре піниться;
  • володіє чудовими якостями очищення: легко поширюється на волоссі і добре змиває бруд і жир;
  • може використовуватися в складних рецептурах шампунів, оскільки добре приймає базові та ефірні олії, інші поживні та кондиціонувальні добавки, не втрачаючи при цьому пінність.
Базовий рецепт твердого шампуню:

Спосіб застосування

  1. Нагріти коко сульфат натрію на водяній бані з невеликою кількістю води (до 10%), додати необхідну кількість олій, постійно помішувати.
  2. Коли суміш буде однорідною, можна додати інші активи, барвники, ефірні олії. Сульфат натрію кокосової олії не плавиться, але підігрівання дозволяє пом’якшити його і змішати з іншими інгредієнтами.
  3. Змастіть олією форму, в яку будете укладати суміш. Теплу суміш ретельно утрамбуйте в форму.
  4. Перед тим, як дістати з форми – покладіть форму з твердим шампунем в морозильну камеру на 10 хвилин.
  5. Висушіть готовий шматок протягом декількох днів, поки він остаточно не стане твердим.

Зберігання та заходи безпеки

Зберігати в недоступному для дітей та тварин місці. Не вдихати! Не ковтати, уникати контакту з очима. Не рекомендується використання в продуктах для дітей. Перед використанням проведіть текст на чутливість до цієї ПАРу.

Походження: Індія.

Додати відгук
Що можна приготувати з цим товаром
Схожі товари
ПАР децилглюкозид
ПАР децилглюкозид

Для всіх типів шкіри і волосся. Стабілізує піну, надає їй щільність і пишність. Косметика для дітей. Кондиціонує.

- +
32.10 грн.
Купити
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) вермішель
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) вермішель

Чудово пом'якшить склад твердого шампуню, забезпечуючи вершкову міцну піну, підійде для твердих плиток для душу.

- +
43.20 грн.
Купити
Загущувач для систем ПАР, Genapol LT, (Генапол)
Загущувач для систем ПАР, Genapol LT, (Генапол)

Загущувач для "зелених" і "органічних" ПАР. Рідкий шампунь на SCI? Тепер це просто!

- +
59.90 грн.
Купити
Кокамідпропілбетаїн 45%
Кокамідпропілбетаїн 45%

Амфотерний ПАР. Потужний підсилювач стабільності піноутворення. Має властивості кондиціонера і антисептика.

- +
26.70 грн.
Купити
 Міцелярна вода (база)
Міцелярна вода (база)

Міцелярна вода — м'який очищальний засіб, що може розчиняти макіяж і забруднення шкіри, зберігаючи баланс гідроліпідної оболонки.

- +
47.00 грн.
Купити
ПАР базова "Консистенція"
ПАР базова "Консистенція"

Гель для душа для дорослого і дитини, шампунь, піна для ванни, "вмивачка"для обличчя своїми руками ... тепер просто!

- +
56.50 грн.
Купити