Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

ПАР децилглюкозид

В наявності
Модель: ES-1063
31.10 грн.
- +

ПАР децилглюкозид

Децилглюкозид — м’яка неіонна поверхнево-активна речовина, виготовлена на основі жирних спиртів кокосової та пальмової олії, а також кукурудзяної глюкози. Ця ПАР широко використовують при виготовленні косметики, як в промислових, так і в домашніх умовах. Це пояснюється тим, що вона ідеально підходить для догляду за всіма типами шкіри і волосся. Її рекомендують використовувати навіть в косметичних засобах, призначених для чутливої дорослої і дитячої шкіри.

INCI: decyl glucoside.

Тип ПАРу: неіногенний

Фізико-хімічні властивості: в’язка непрозора рідина блідо-жовтого відтінку, що володіє несильним, але характерним запахом.

рН: 11,5-12,5.

Розчинність: добре розчинна у воді.

Характерною її особливістю є те, що ця ПАР стабільна в широкому діапазоні рН.

Застосування:

  • може використовуватися як основна ПАР при виготовленні піни для ванни і гелів для душу;
  • добре сумісна з багатьма активними інгредієнтами і полімерами, а також насичена кислотними середовищами, це збільшує її цінність як спів-ПАР;
  • прекрасно стабілізує піну, надає їй щільність і пишність;
  • дуже м’який очищувач, не подразнює шкіру.
  • визнана однією з найбезпечніших ПАР;
  • сама по собі ця поверхнево-активна речовина є досить слабким розчинником жиру, але помітно підсилює очищальні властивості інших інгредієнтів;
  • хороший зволожувальний засіб, що важливо у догляді за схильною до сухості шкірою і волоссям;
  • часто вводять в косметичні засоби банної лінійки, призначені для дітей;
  • може використовуватися як солюбілізатор (для розчинення ефірних олій в гелях) як компонент незмивної косметики (введення строго до 3%);
  • у складі укладальних пінок і продуктів для фарбування волосся помітно підвищує кондиціонувальний ефект, властивий катіонним ПАР.

Відсоток введення в косметичні засоби: 3-60%.

Простий (базовий) рецепт з децілглюкозідом:

Очищальний гель / Дитячий шампунь

При концентрації децілглюкозіда 50% рН кінцевого продукту буде близько 6-6,5. Якщо є необхідність знизити показник, додайте молочну або лимонну кислоту. Для визначення показників використовуйте смужки для вимірювання рН.

Очищальний тонік для проблемної шкіри

Змішайте гідролат з гуаровою камеддю до отримання однорідного гелю, потім додайте інші інгредієнти, знову ретельно перемішайте. рН продукту буде в межах 5-5,6.

Заходи безпеки

Перед початком використання децилглюкозиду при виготовленні домашньої косметики необхідно провести стандартний тест на можливу алергічну реакцію. Слід уникати контактів 100% розчину цієї ПАР з поверхнею шкіри.

Країна-виробник: Китай.

Додати відгук
Схожі товари
ПАР оливкової олії
ПАР оливкової олії

Для шампунів, рідкого мила, піни для душа... Значно поліпшує піноутворення. Ніжне очищення!

- +
27.00 грн.
Купити
ПАР сульфат натрію кокосової олії (sodium coco sulfate) порошок
ПАР сульфат натрію кокосової олії (sodium coco sulfate) порошок

Натуральна альтернатива лаурилсульфат натрію! Добре приймає базові та ефірні олії, не втрачаючи пінність. Порошок.

- +
30.00 грн.
Купити
ПАР олії бабасу
ПАР олії бабасу

ПАР на основі олії бабасу - must have для шампунів, пінок, масок для волосся. Підходить для пошкодженого волосся.

- +
42.30 грн.
Купити
Кокамідпропілбетаїн 40%
Кокамідпропілбетаїн 40%

Амфотерний ПАР. Потужний підсилювач стабільності піноутворення. Має властивості кондиціонера і антисептика.

- +
26.70 грн.
Купити
Загущувач для систем ПАР, Genapol LT, (Генапол)
Загущувач для систем ПАР, Genapol LT, (Генапол)

Загущувач для "зелених" і "органічних" ПАР. Рідкий шампунь на SCI? Тепер це просто!

- +
59.90 грн.
Купити
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) вермішель
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) вермішель

Чудово пом'якшить склад твердого шампуню, забезпечуючи вершкову міцну піну, підійде для твердих плиток для душу.

- +
39.30 грн.
Купити