Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) порошок

В наявності
Модель: ES-1022
46.00 грн.
- +

ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) порошок

SCI — ізетіонат кокоїл натрію — поверхнево-активна речовина, яку отримують з кокосової олії, у формі порошку. Дуже добре сприймається шкірою, використовується для пом’якшення складу твердих шампунів, забезпечує чудову вершкову піну. Цю ПАР також використовують для приготування твердих плиток для душу.

Зовнішній вигляд: порошок

INCI: sodium cocoyl isethionate.

Тип: аніонний.

Твердий шампунь — інновація, яка відповідає сучасним екологічним вимогам. Це концентрований продукт, без консерванту і додаткового пакування, який зручно взяти з собою. Такий шампунь, відлитий в красивій формочці, може стати чудовим подарунком – індивідуальним і корисним. Цей продукт може бути легко збагачений поживними базовими оліями та іншими корисними добавками в потрібній Вам концентрації.

Властивості:

  • підходить для всіх типів волосся;
  • добре сприймається чутливою шкірою;
  • добре пінитися навіть в жорсткій воді;
  • після застосування шкіра і волосся стає м’яким і приємними на дотик;
  • розчиняється в гарячій воді, не розчиняється у олії.

Базові рецепти:

Твердий шампунь

також Ви можете додати:

Плитка для душу

  1. SCI: 60%
  2. Стеаринова кислота: 10%
  3. Базова олія: 10%,
  4. Крохмаль: 10%,
  5. Вода: 10%.

Спосіб приготування твердого шампуню або плитки для душу:

  1. Розчиніть SCI в невеликій кількості води (до 10%), додайте базову олію і кокосульфат натрію.
  2. Якщо в складі є стеаринова кислота, попередньо розтопіть її з олією.
  3. Підігрійте суміш на водяній бані, постійно помішуючи, щоб добитися однорідності.
  4. Потім додайте інші інгредієнти, кожен раз ретельно перемішуючи.
  5. Змастіть форму олією і утрамбуйте туди отриману суміш як можна щільніше.
  6. Щоб легко дістати шматочок з форми, поставте її на 10 хвилин в морозильник.
  7. Висушіть продукт протягом декількох днів, щоб він став твердішим.
Зберігання та заходи безпеки:

Зберігати в недоступному для дітей та тварин місці. Не вдихати! Не ковтати, уникати контакту з очима.

Походження: Індія.

Додати відгук
Що можна приготувати з цим товаром
Схожі товари
ПАР сульфат натрія кокосової олії (sodium coco sulfate) вермішель
ПАР сульфат натрія кокосової олії (sodium coco sulfate) вермішель

Натуральна альтернатива лаурилсульфат натрію! Добре приймає базові та ефірні олії, не втрачаючи пінності. У вигляді вермішелі.

- +
32.20 грн.
Купити
ПАР кокоглюкозид
ПАР кокоглюкозид

Очищувальні гелі, скраби для тіла, мило і гелі для душу, шампуні і кондиціонери. Виготовлення побутової хімії.

- +
20.00 грн.
Купити
ПАР децилглюкозид
ПАР децилглюкозид

Для всіх типів шкіри і волосся. Стабілізує піну, надає їй щільність і пишність. Косметика для дітей. Кондиціонує.

- +
31.10 грн.
Купити
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) вермішель
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) вермішель

Чудово пом'якшить склад твердого шампуню, забезпечуючи вершкову міцну піну, підійде для твердих плиток для душу.

- +
39.30 грн.
Купити
ПАР сульфат натрію кокосової олії (sodium coco sulfate) гранула
ПАР сульфат натрію кокосової олії (sodium coco sulfate) гранула

Натуральна альтернатива натрію лаурилсульфату! Добре приймає базові та ефірні олії, не втрачаючи пінності. Гранула - дрібна кулька.

- +
38.00 грн.
Купити
ПАР базова "Ніжна піна"
ПАР базова "Ніжна піна"

Шампунь, гель для душу, засіб для вмивання "з нуля", для волосся, обличчя та тіла без парабенів і агресивних ПАРів!

- +
47.30 грн.
Купити