Смалець (свинячий жир пряжений)
Смалець - жир, отриманий зі свинячого сала і нутряного жиру.
Температура плавлення: 26-40°С
Склад жирних кислот:
- олеїнова 42%
- пальмітинова 23%
- стеаринова 14%
- лінолева 10%
- пальмітолеїнова 3%
- міристинова, ліноленова, лауринова, капринова та інші - менше ніж 1%.
Тваринні жири використовуються в миловарінні так само давно, як і рослинні.
Як видно зі складу жирних кислот - мило зі смальцю матиме високі показники твердості й кондиціонування. Його не використовують для моно-мила, але як жир-компаньйон він чудово підходить. Зі свинячим смальцем легко виходять збалансовані рецепти.
Введення: 25-40%.
Крім того, завдяки низькій температурі плавлення і складу жирних кислот часто використовується в рецептурах для свірлів - довго тримає пластичність маси.
Наш смалець:
- дуже чистий, білий;
- без стороннього запаху;
- без домішок;
- свіжий!
Зберігання: в холодильнику!
Для мила з нуля, олійних плиток. М'яко очищає шкіру, надає комплексний, оздоровчий ефект.
Супер ароматна олія! Захищає, живить, доглядає за руками і тілом. Харчове – для домашнього шоколаду.
Супер-ароматна олія для догляду за шкірою, волоссям і навіть для приготування справжнього шоколаду!
Вважається одним з кращих природних зволожувачів. Важливий компонент для виготовлення мила з нуля.
Прекрасний жир для миловаріння з нуля, особливо для тих, хто мріє про свірли...
Олія моной де Таїті — екстракт квітки тіаре в чистій кокосовій олії. Приголомшливий аромат і користь кокосової олії!