Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія пальмовоядрова

В наявності
Модель: ES-4699
80.50 грн.
- +

Олія пальмоядрова рафінована, вибілена, дезодорована

Пальмоядрову олію отримують в результаті перероблення ядер олійної пальми. За хімічним складом вона близька до кокосової, оскільки містить до 55% лауринової кислоти. Ця речовина має яскраво виражені антисептичні, антибактеріальні і бактерицидні властивості, береже шкіру від агресивного впливу навколишнього середовища.

Водночас пальмоядрова олія цінується більше кокосової, оскільки більш м’яко очищає шкіру і надає комплексний оздоровчий ефект. Вона містить ряд важливих мінералів, вітамінів і активних речовин. Підходить для догляду за всіма типами шкіри, дуже ефективна в засобах для омолодження. По-перше, в її склад входять токофероли і токотрієноли – природні антиоксиданти, дія яких спрямована проти старіння на клітинному рівні. По-друге, пальмоядрова олія зміцнює бар’єрні функції шкіри і бореться з дрібними зморшками шляхом відновлення водно-жирового обміну.

Олію з плодів пальмового дерева використовують як живильну масажну олію, в засобах догляду за нігтями, волоссям та шкірою голови. Широко відомі її пом’якшувальні властивості: олію втирають у чистому вигляді або в складі кремів в огрубілі ділянки шкіри на ліктях, колінах, п’ятах.

У милі з нуля пальмоядрова олія «відповідає» за твердість, стійку і рясну піну, а також запобігає розтріскуванню готового виробу. 

Рекомендований відсоток додавання в мило з нуля – до 100 %.

Температура застигання олії пальмоядрової олії - + 39 °С, тому в весняно-літній період її фасування проводиться в пластикову тару. 

Терміни придатності:

  • від -15° до -1 °С – 18 місяців;
  • від -1° до + 10 °С – 14 місяців;
  • від + 10° до + 20 °С – 9 місяців.

Товар відпускається в грамах.

Постачальник: Німеччина. 

Додати відгук
Що можна приготувати з цим товаром
Схожі товари
Смалець (свинячий жир пряжений)
Смалець (свинячий жир пряжений)

Прекрасний жир для миловаріння з нуля, особливо для тих, хто мріє про свірли...

- +
110.00 грн.
Купити
Олія ши (каріте) рафінована
Олія ши (каріте) рафінована

Один з універсальних і найбільш популярних інгредієнтів у виготовленні мила з нуля і домашньої косметики.

- +
54.70 грн.
Купити
 Какао терте
Какао терте

Натуральний продукт для створення домашнього шоколаду, а також бальзамів для губ, мила, скрабів, шоколадних обгортань.

- +
47.30 грн.
Купити
Олія кокосова рафінована
Олія кокосова рафінована

У милі з «нуля» відповідає за твердість, піну з легкими і великими бульбашками. Живить, зволожує шкіру. Протизапальна.

- +
114.60 грн.
Купити
Олія бабасу рафінована
Олія бабасу рафінована

Вважається одним з кращих природних зволожувачів. Важливий компонент для виготовлення мила з нуля.

- +
77.20 грн.
Купити
Олія кокосова нерафінована
Олія кокосова нерафінована

Супер-ароматна олія для догляду за шкірою, волоссям і навіть для приготування справжнього шоколаду!

- +
46.40 грн.
Купити