Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія ши (каріте) нерафінована

В наявності
Модель: ES-965
49.00 грн.
- +

Олія ши (каріте) нерафінована

Олію ши (каріте) нерафіновану виготовляють шляхом механічного віджиму, без застосування хімічних засобів. Дуже високий відсоток (до 16%) вміст неомиленої фракції, а також наявність ефірів коричної олії і вітамінів А, E і F пояснює унікальні захисні і поживні властивості олії. Цю олію широко застосовують в косметології для догляду за шкірою і волоссям всіх типів.

Властивості: антиоксидатна, антисептична, поживна, протинабрякова, регенерувальна, пом’якшувальна, зволожувальна.

Застосування

Для обличчя:

  • чудова транспортна олія,  легко проникає глибоко всередину шкіри, не блокує пори і не залишає  неприємного жирного блиску, ці особливості роблять її придатною для догляду за всіма типами шкіри;
  • найчастіше застосовують для догляду за схильною до сухості, проблемною шкірою: глибоко зволожує, ефективно усуває почервоніння, позбавляє неприємного відчуття лущення і свербіння;
  • часто є важливим інгредієнтом косметики, призначеної для шкіри, яка потребує вікового догляду, повертає втомленій шкірі силу, відновлює пружність, надає ніжності і шовковистості;
  • запобігає появі зморшок і розгладжує вже наявні;
  • чудовий протинабряковий засіб, який в стислі строки допоможе позбутися мішків під очима і відновити чіткий контур обличчя;
  • усуває пігментні плями, надає обличчю матовий, рівний і ніжний тон;
  • часто використовують для ефективного лікування прищів різного походження;
  • здатна надійно захистити ніжну шкіру губ від висушувального впливу сонця і вітру, залікувати дрібні тріщини, для цього цю олію використовують як у складі саморобних бальзамів для губ, так і в чистому вигляді.
Для тіла:
  • високо цінують за її здатність запобігати появі розтяжок під час вагітності;
  • також допомагає підтримувати еластичність шкіри, особливо ця властивість важлива для шиї і зони декольте, що часто піддається агресивному впливу навколишнього середовища;
  • завдяки тому, що вона добре поглинається, олію часто використовують як базову для масажу;
  • олія — гіпоалергенна, тому її часто застосовують для догляду за дитячою та дорослою чутливою шкірою, це один з засобів, який добре зарекомендував себе для зняття попрілостей у немовлят;
  • чудово підходить для догляду за проблемними ділянками шкіри, пом’якшує їх і загоює тріщини на кистях рук, ліктях і п’ятах;
  • один з кращих природних засобів, що застосовуються для захисту від агресивного впливу прямих сонячних променів. Її часто використовують в косметиці, призначеній для догляду за шкірою як до, так і після відвідування пляжу. Також її можна застосовувати в чистому вигляді, як варіант натуральної пляжної косметики;
  • використовують при лікуванні механічних пошкоджень і хвороб шкіри, зокрема, вона перешкоджає утворенню рубців, сприяє загоєнню ранок і опіків, укусів комах, пом’якшує неприємні відчуття при загоєнні;
  • втираючи цю олію в кутикули, можна швидко і надійно зміцнити нігтьові пластини, позбавити розшарування і ламкості.
Для волосся:
  • олія підходить для усіх типів волосся, але найбільш ефективно вона зарекомендувала себе для догляду за схильним до сухості, пошкодженим при фарбуванні і хімічній завивці, ослабленим волоссям, вона живить пересушену шкіру голови і зміцнює волосяні цибулини, а також допомагає вирішити цілий ряд проблем, в тому числі позбутися посічених кінчиків волосся;
  • найпоширеніший інгредієнт засобів для догляду за волоссям, при додаванні у зволожувальні креми, шампуні і кондиціонери повертає волоссю красу і силу і блиск, надає їм доглянутий вигляд;
  • маска на основі нерафінованої олії каріте здатна запобігти і призупинити випадіння волосся і зміцнити його, для досягнення такого ефекту досить змішати її в рівних пропорціях з олією жожоба і нанести після миття голови на вологе волосся, для кращого змішування і розподілу по волоссю, трошки підігрійте суміш олій, одягніть поліетиленову шапочку для душу, зверху укутайте голову рушником, тримайте 40 хвилин, після цього достатньо змити маску гарячою водою (краще без шампуню або з невеликою кількістю).

Заходи безпеки: дуже рідко може бути алергічна реакція організму на окремі компоненти олії ши. Перед початком застосування обов’язково слід провести стандартний тест на алергію.

Відсоток введення в косметичні засоби: від 5 до 100%.

Олію ши нерафіновану часто використовують для виготовлення косметики в домашніх умовах, зокрема – як базову в миловарінні. На відміну від рафінованої, яка буває занадто важкою для шкіри, її часто використовують як зволожувальний засіб в чистому вигляді.

Виробник: Великобританія.

Додати відгук
Схожі товари
 Олія какао нерафінована
Олія какао нерафінована

Супер ароматна олія! Захищає, живить, доглядає за руками і тілом. Харчове – для домашнього шоколаду.

- +
37.50 грн.
Купити
Смалець (свинячий жир пряжений)
Смалець (свинячий жир пряжений)

Прекрасний жир для миловаріння з нуля, особливо для тих, хто мріє про свірли...

- +
110.00 грн.
Купити
Олія авокадо рафінована (батер)
Олія авокадо рафінована (батер)

Чудово зволожує, живить і омолоджує шкіру. Зміцнює волосся і надає природного блиску.

- +
156.70 грн.
Купити
Олія ши (каріте) нерафінована
Олія ши (каріте) нерафінована

Для сухої і дуже сухої шкіри. Нерафінована олія ши - порятунок для ліктів і п'ят. №1 в зимовий період.

- +
49.00 грн.
Купити
 Какао терте
Какао терте

Натуральний продукт для створення домашнього шоколаду, а також бальзамів для губ, мила, скрабів, шоколадних обгортань.

- +
47.30 грн.
Купити
Олія нім пресована, дезодорована
Олія нім пресована, дезодорована

Один из самых эффективных природных антисептиков. Отличное заживляющее средство и естественный репеллент.

- +
70.00 грн.
Купити