Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія бабасу рафінована

В наявності
Модель: ES-383
77.20 грн.
- +

Олія бабасу рафінована, дезодорована (баттер)

Бабасу за своїм складом нагадує себум (речовина, що входить до складу шкіри), тому вона з успіхом застосовується при догляді за будь-яким типом шкіри. Входить до складу багатьох засобів догляду за проблемною, схильною до жирності шкірою, а також для вікового догляду за шкірою, оскільки олія вважається одним з кращих природних зволожувачів. Завдяки своїм поживним властивостям олія добре підходить для догляду за ніжною дитячою шкірою.

Бабасу часто використовується в косметології ще й тому, що не існує сезонних обмежень для застосування косметичних засобів, до складу яких вона входить.

Властивості

  • пом’якшує шкіру, надаючи їй шовковистість, і водночас не закупорює пори;
  • не залишає жирного блиску, характерного для багатьох олій рослинного походження;
  • підсилює захисну функцію шкіри та запобігає її зневодненню;
  • завдяки високому відсотку вмісту лауринової кислоти (40-55%) має яскраво виражену антибактеріальну дію, саме тому її застосовують для догляду за пошкодженою шкірою;
  • у складі бальзамів і сироваток, використовується для догляду за схильним до сухості і ламким волоссям;
  • сприяє відновленню пошкодженого волосся
  • застосовується при виготовленні помад і бальзамів для губ.

Олія бабасу – важливий компонент для виготовлення мила з нуля: сприяє утворенню рясної піни, підсилює мийні властивості. При високому відсотку введення підсилює дію ментолу, ефірної олії м’яти, залишаючи на шкірі приємну прохолоду.

Рекомендований відсоток введення: до 30%.

Заходи безпеки

Не слід застосовувати олію бабасу в нерозбавленому вигляді: висока концентрація лауринової кислоти може привести до пересихання шкіри.

Зверніть увагу! У теплу пору року олія бабасу переходить в рідкий стан, оскільки має температуру плавлення близько 25-30º С.

Виробник: Німеччина.

Додати відгук
Що можна приготувати з цим товаром
Схожі товари
Олія кокосова нерафінована
Олія кокосова нерафінована

Супер-ароматна олія для догляду за шкірою, волоссям і навіть для приготування справжнього шоколаду!

- +
46.40 грн.
Купити
Олія ши (каріте) нерафінована
Олія ши (каріте) нерафінована

Для сухої і дуже сухої шкіри. Нерафінована олія ши - порятунок для ліктів і п'ят. №1 в зимовий період.

- +
49.00 грн.
Купити
Смалець (свинячий жир пряжений)
Смалець (свинячий жир пряжений)

Прекрасний жир для миловаріння з нуля, особливо для тих, хто мріє про свірли...

- +
110.00 грн.
Купити
 Олія какао нерафінована
Олія какао нерафінована

Супер ароматна олія! Захищає, живить, доглядає за руками і тілом. Харчове – для домашнього шоколаду.

- +
37.50 грн.
Купити
Олія манго рафінована (баттер)
Олія манго рафінована (баттер)

Олія манго - одна з кращих для догляду за губами. Основа для помад і бальзамів. Покращує ковзання в засобах для гоління, захищає.

- +
61.60 грн.
Купити
Олія ши (каріте) рафінована
Олія ши (каріте) рафінована

Один з універсальних і найбільш популярних інгредієнтів у виготовленні мила з нуля і домашньої косметики.

- +
54.70 грн.
Купити