Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія моной

В наявності
Модель: ES-1577
100.30 грн.
- +

Олія моной

Ароматний інфуз квітки таїтянської гарденії в кокосовій олії

Олію моной добувають шляхом екстракції квітки тіарі (Gardenia tahitensis) натуральною кокосовою олією. Отриману в результаті в’язку масу очищають і збагачують вітаміном Е. Готовий косметичний продукт також багатий вітамінами А і С. В його склад входять терпенові спирти і складні ефіри. Серед іншого – метилсаліцилат, який є натуральним протизапальним агентом, і гіалуронова кислота, добре відома як ефективний природний зволожувач.

Це базова олія вважається досить екзотичною, проте кількість її шанувальників стрімко збільшується. Олія моной – не просто ароматизована кокосова олія з тонким ароматом, це щось більше! Вона поєднує в собі всі корисні властивості нерафінованої кокосової олії й екстракт квітки тіаре. Перевірено, що вона надає приголомшливий позитивний ефект у догляді за всіма типами шкіри і волосся.

INCI: Coconut oil (and) Tiare Flower.

Властивості:

  • антиоксидант,
  • живить,
  • регенерує,
  • пом’якшує,
  • зволожує.

Застосування:

  • чудово підходить для догляду за всіма типами шкіри, але особливо часто олію використовують для догляду за схильною до сухості, збезводненою, втомленою шкірою: вона повертає шкірі силу і здоров’я, глибоко живлячи її і не залишаючи на поверхні неприємної жирної плівки;
  • підійде для догляду за найбільш вразливими ділянками: чутливою шкірою навколо очей і шкірою шиї, олія має чудовий антивіковий ефект, тонізуючи і глибоко зволожуючи шкіру;
  • основою олії моной виступає нерафінована кокосова олія, тому ми рекомендуємо її як чудову  масажну олію; у холодну пору року вона швидко тане в руках, легко ковзає, володіє тонким приємним ароматом, достатньо вбирається, це не тільки забезпечить розслаблювальний ефект, а й пом’якшить поверхню шкіри;
  • чисту олію моной можна застосовувати як відновлювальну маску для сухої обвітреної шкіри рук і ніг: нанесіть перед сном на чисту суху шкіру кистей і стоп товстий шар цієї базової олії і вдягніть зверху бавовняні рукавички або шкарпетки, дуже швидко Ви зможете оцінити позитивний ефект застосування цього батера;
  • у пляжний сезон застосовують для засмаги, а також як лікувальний засіб, який сприяє загоєнню сонячних опіків;
  • олія моной може стати прекрасною основою для бальзаму для губ і твердих парфумів, аромат таїтянської гарденії поєднується з усіма цитрусовими (апельсинлимонбергамотпетітгрейнлітсеягрейпфрутмандарин), екзотичними (ветівер, іланг-ілангпачуліпальмарозасандал) і квітковими (трояндалаванда) ефірними оліями;
  • олія моной — знахідка для проблемного волосся: допоможе позбутися лупи, посприяє якнайшвидшому відновленню посіченого, пошкодженого і ослабленого волосся, поверне йому силу і здоровий блиск.

Рекомендуємо дуже просту і дієву процедуру догляду за схильним до ламкості і сухим волоссям. Достатньо перед миттям волосся зігріти в долонях невелику кількість цієї олії, м’якими масажними рухами втерти її в корені волосся, рівномірно розподіляючи по всій поверхні волосяного покриву. Замотати голову рушником і почекати півгодини, потім — ретельно змити маску. Значне поліпшення загального стану волосся не змусить себе довго чекати.

Відсоток введення в косметичні засоби: 1-100%.

Для помад і бальзамів для губ – до 1%.

Температурний режим. Зверніть увагу на те, що точка затвердіння цього батера – 17-20 °С, а точка плавлення – вже 24-26 °C.

Зазвичай олію моной зберігають у твердій формі, але в теплу пору року продукт стає рідким. Її можна тримати в холодильнику без втрати корисних властивостей. При цьому перед початком використання, щоб олія стала рідкою, достатньо зігріти в руках або ж потримати під струменем гарячої води з крана. Але не варто намагатися пришвидшити процес розтоплення цього батера за допомогою мікрохвильової печі. Існує думка, що це помітно знижує її корисні властивості.

Заходи безпеки

Олія моной, серед іншого, високо цінується через свою гіпоалергенність, а також через відсутність протипоказань. Однак це не скасовує обов’язкового тесту на можливу алергічну реакцію перед початком її застосування.

Додати відгук
Схожі товари
Олія пальмова
Олія пальмова

Олія — природний антиоксидант, багате джерело вітамінів A і E. Одна "базових" олій в миловарінні з "нуля".

- +
113.30 грн.
Купити
Олія кокосова рафінована
Олія кокосова рафінована

У милі з «нуля» відповідає за твердість, піну з легкими і великими бульбашками. Живить, зволожує шкіру. Протизапальна.

- +
114.60 грн.
Купити
Олія ши (каріте) рафінована
Олія ши (каріте) рафінована

Один з універсальних і найбільш популярних інгредієнтів у виготовленні мила з нуля і домашньої косметики.

- +
54.70 грн.
Купити
Олія пальмовоядрова
Олія пальмовоядрова

Для мила з нуля, олійних плиток. М'яко очищає шкіру, надає комплексний, оздоровчий ефект.

- +
80.50 грн.
Купити
 Какао терте
Какао терте

Натуральний продукт для створення домашнього шоколаду, а також бальзамів для губ, мила, скрабів, шоколадних обгортань.

- +
47.30 грн.
Купити
Олія авокадо рафінована (батер)
Олія авокадо рафінована (батер)

Чудово зволожує, живить і омолоджує шкіру. Зміцнює волосся і надає природного блиску.

- +
156.70 грн.
Купити