Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія зародків пшениці нерафінована

В наявності
Модель: ES-2615
63.50 грн.
- +

Нерафінована жирна олія зародків пшениці, холодний віджим

Нерафінована жирна олія зародків пшениці високо цінується в косметології завдяки своїм властивостям. Вона багата вітамінами, особливо натуральним вітаміном «Е», який гальмує процес старіння клітин. Її використовують для щоденного профілактичного догляду за обличчям, тілом та за волоссям, а також в анти-ейдж косметиці.

Олію холодного віджиму отримують з пластівців пророслих пшеничних зерен або із зеленої маси паростків не довше 1–1,5 см, оскільки на цій стадії розвитку число антиоксидантів в них збільшується в 11 разів.

«Холодний» спосіб гарантує збереження молекул олії в первинному, натуральному стані. Мінус: сировини потрібно на порядок більше (собівартість вища) – багато олії залишається в макусі. Для її подальшого вилучення застосовується екстракція. Після холодного пресування в отриманій олії-сирці залишається безліч твердих фракцій і сторонніх домішок. Вона каламутна, темна і густа. Після відстою і фільтрації олія зародків пшениці світлішає, стає прозорішою і рідшою за консистенцією. Те, що в нерафінованому продукті залишається частина корисних речовин, робить її значно кориснішою, але зменшує термін зберігання в порівнянні з ідеально очищеною олією, яка пройшла рафінацію.

INCI: Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil.

Фізико-хімічні властивості:

  • Зовнішній вигляд: прозора жовтувата або яскраво-жовта середньої густини рідина.
  • Запах: насичений, характерний.
  • Розчинність: в оліях, у воді не розчиняється.
  • Токсичність: нетоксична, не алерген. Екологічно безпечно, біологічно розкладається.
  • Взаємодія з іншими компонентами: поєднується без обмежень з будь-якими косметичними інгредієнтами, що входять зазвичай в жирну фазу при виготовленні косметичних продуктів.

Хімічний склад:

  • Вітаміни: А, групи В, D, E, F, PP.
  • Мінерали: залізо, йод, калій, кальцій, марганець, мідь, селен, сірка, фосфор і т.д.
  • Кислотний склад:
    • 60% і більше – лінолева;
    • 30% і більше – олеїнова;
    • 20% і менше – альфа-ліноленова, пальмітинова, стеаринова, арахінова, гондоїнова і ін.

Основні косметичні властивості:

  • надає антиоксидантний ефект;
  • пом’якшує;
  • зволожує;
  • має високу здатність проникати вглиб шкіри.

Інші косметичні властивості:

  • очищає;
  • відновлює;
  • захищає від зневоднення і УФ випромінювання;
  • зберігає вологу в клітинах;
  • зміцнює і відновлює стінки капілярів;
  • очищає кров, виводить токсини;
  • регулює зроговіння клітин зовнішнього шкірного покриву;
  • покращує гладкість, структуру волосся;
  • коригує текстуру епідермісу;
  • тонізує шкіру.

Застосовання

  • розтяжки на тілі;
  • купероз;
  • акне;
  • обвітрена, суха, стягнута, запалена шкіра;
  • целюліт;
  • сонячний опік;
  • нерівна шкіра;
  • проблемні нігті;
  • пошкоджене, сухе і ламке волосся.

Для обличчя:

- очищальні, лікувальні, протизапальні, анти-ейдж маски для догляду за запаленою шкірою з акне в складі з іншими інгредієнтами, дозування: 30%;

- зволожувальні протизапальні креми для щоденного догляду за сухою або в’янучою шкірою (для емульсій як «олія у воді», так і «вода в олії») ЖФ в складі з легшими рослинними оліями, дозування: 2-5%.

Для тіла:

- олія для ванн, в складі з іншими рослинними та ефірними оліями: до 50%;
- масажна олія, в складі з іншими базовими та ефірними оліями: до 25%;
- мило з нуля: до 15%.

Для волосся:

- маска для волосся: до 10%.

Для нігтів:

- бальзам для кутикул: до 70%.

Наші рецепти:

Крем-вершки для шкіри навколо очей «Флюїд»

ОФ

  • Емульгатор Монтанов Л - 5%;
  • Нерафінована олія зародків пшениці - 5%.

ВФ

АФ

(3% суспензія):

Спосіб приготування:

  1. Заздалегідь необхідно підготувати розчин гіалуронової кислоти: відлити гідролат в окремий посуд, додати кислоту, дати їй збільшитися в обсязі і повністю розчинити.
  2. Відміряти олію, нагріти її до t 75 °C, додати емульгатор, помішувати до розчинення.
  3. Відлити порцію гідролата, підігріти до t 75 ° C і розчинити кофеїн.
  4. З’єднати розчин кислоти і кофеїну з рештою гідролата.
  5. Змішувати ОФ і ВФ до охолодження до t 40 °C.
  6. Додати в крем інші інгредієнти АФ.

Заходи безпеки:

  • людям, що страждають від алергії, краще перевірити олію на індивідуальне сприйняття, нанести її на 15 хвилин на внутрішню область передпліччя, якщо не буде реакції, олією можна користуватися;
  • зберігати в сухому, прохолодному і темному місці в щільно закритій тарі. Після відкриття зберігати при t -3-5 °C.

Країна походження: Україна.

Додати відгук
Схожі товари
Олія гарбузового насіння нерафінована
Олія гарбузового насіння нерафінована

Олія відрізняється від більшості інших базових олій багатим мінеральним складом (> 50 макро- і мікроелементів).

- +
55.10 грн.
Купити
Олія рисових висівок рафінована
Олія рисових висівок рафінована

Цілющі властивості олії рисових висівок відомі з давніх давенв, жінки застосовували її для догляду за шкірою і волоссям.

- +
47.00 грн.
Купити
Олія аргани косметична
Олія аргани косметична

Олія аргани — одна з найдорожчих рослинних олій світу. Дивовижний хімічний склад зробив його незамінним у косметології омолодження.

- +
71.50 грн.
Купити
Олія аргани нерафінована
Олія аргани нерафінована

Є одним з найцінніших, дорогих і рідкісних олій, видобувається методом холодного пресування.

- +
46.70 грн.
Купити
Олія жожоба нерафінована
Олія жожоба нерафінована

Рідкий віск. Незамінна в рецептурах кремів, виступає антиоксидантом, захищає, живить. Можна використовувати в чистому вигляді.

- +
22.90 грн.
Купити
Олія мигдальна рафінована
Олія мигдальна рафінована

Ідеальні ліки для проблемної, запаленої, огрубілою шкіри. Пом'якшує, живить.

- +
32.10 грн.
Купити