Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія чорного кмину нерафінована

В наявності
Модель: ES-773
36.50 грн.
- +

Олія чорного кмину нерафінована

У східній традиції олія чорного кмину відома давно і вважається панацеєю практично від будь-якої хвороби, застосовується зовнішньо і внутрішньо, використовується в кулінарії – справжній подарунок пророка тепер доступний і для нас. Олія чорного кмину (інакше – олія чорнушки, мацоку, нігелли, римського коріандру, калаунджі) має  унікальний склад жирних кислот, більш характерний для морепродуктів. Також вона багата вітамінами А, групи В і Е (відомий як «вітамін молодості»), кальцієм, фосфором, залізом і сіркою. Має характерний специфічний пряний запах.

Властивості:

  • антибактеріальна,
  • антиоксидантна,
  • відбілювальна,
  • протизапальна,
  • регенерувальна,
  • тонізувальна,
  • пом’якшувальна,
  • зволожувальна.

INCI: nigella sativa seed oil.

Застосування:

Для обличчя:
  • підходить для догляду за шкірою всіх типів, оскільки має яскраво виражений пом'якшувальний і тонізувальний вплив;
  • особливо популярна для догляду за жирною, проблемною шкірою: призупиняє запальні процеси, пом’якшує свербіж, прибирає почервоніння і жирний блиск;
  • глибоко очищує пори проблемної шкіри — для цього підійде маска з білої або блакитної косметичної глини, приготована з додаванням олії чорного кмину;
  • застосовують у складі домашній косметиці, призначеної для шкіри, яка потребує вікового догляду; живить шкіру на клітинному рівні, стимулює обмінні процеси і робить її більш пружною, надає обличчю чіткий контур;
  • постійне використання запобігає появі мімічних зморщок;
  • часто використовують для позбавлення набряків і мішків під очима;
  • володіє м’яким відбілювальним ефектом, надає шкірі обличчя здоровий рівний тон і забезпечує їй доглянутий вигляд.
Для тіла:
  • активно використовується для догляду за шкірою шиї та зони декольте – підтягує, повертає пружність;
  • часто входить в антицелюлітні програми, оскільки сприяє зняттю набряклості, тонізує;
  • регулярне застосування сприяє позбавленню грибкових хвороб і запобігає їх появі;
  • кминна олія – природний м’який антисептик, сприяє швидкому загоєнню, рубців, шрамів, інших механічних пошкоджень шкіри, з тією ж метою її застосовують при хронічних шкірних захворюваннях;
  • застосовується для догляду за нігтями: зміцнює, допоможе позбавити від розшарування, надає нігтьовим пластинам здорового вигляду.
Для волосся (секрет арабських красунь!):
  • покращує стан волосся і шкіри голови, запобігає розвитку себореї й появі лупи;
  • можна застосовувати проти ранньої сивини – втирати в шкіру голови в поєднанні з іншими базовими оліями (мигдальна, оливкова, інші кісточкові) в пропорції 1:1;
  • той же рецепт рекомендують при проблемі втрати волосся, облисіння: після закінчення процедури (втирання) слід залишити олійну суміш на волоссі до 10 хвилин, а після змити звичайним шампунем; сеанси такого масажу слід проводити не частіше 3 разів на тиждень.
Заходи безпеки

Перед початком застосування препаратів, що містять олію чорного кмину, необхідно повести тест на можливу алергічну реакцію на невеликій ділянці шкіри. Слід повністю виключити вживання цієї олії під час вагітності.

Необхідно пам’ятати, що олію чорного кмину краще застосовувати в сумішах з іншими рослинними оліями в пропорціях 1:1 або 1:3. Чисту кминну олію застосовують точково: наносять на прищі, запалені місця або подразнення шкіри різного походження.

Відсоток введення:

    • у креми, гелі – 1-3%,
    • у кондиціонери та сироватки, призначені для зміцнення волосся і нігтів – 3-9%,
    • у засоби по догляду за проблемною шкірою – 3-6%,
    • у зволожувальні сироватки при шкірних захворюваннях – 4-7%,

    Країна-виробник: Німеччина.

    Додати відгук
    Що можна приготувати з цим товаром
    Схожі товари
    Олія вечірньої примули
    Олія вечірньої примули

    Джерело гамма-ліноленової кислоти. Незамінна олія для вікової шкіри, покращує зовнішній вигляд шкіри, волосся і нігтів.

    - +
    43.50 грн.
    Купити
    Олія авокадо нерафінована
    Олія авокадо нерафінована

    Поживна і регенеруюча. Ідеальна для шкіри, схильної до сухості і вікової, при псоріазі та подразненнях.

    - +
    80.60 грн.
    Купити
    Олія жожоба нерафінована
    Олія жожоба нерафінована

    Рідкий віск. Незамінна в рецептурах кремів, виступає антиоксидантом, захищає, живить. Можна використовувати в чистому вигляді.

    - +
    22.90 грн.
    Купити
    Олія гірчична нерафінована
    Олія гірчична нерафінована

    Кислоти Омега-3 і Омега-6, вітаміни А, Е, D, К і комплексу вітамінів В. Одна з кращих олій для шкіри і волосся.

    - +
    30.30 грн.
    Купити
    Олія рисових висівок рафінована
    Олія рисових висівок рафінована

    Цілющі властивості олії рисових висівок відомі з давніх давенв, жінки застосовували її для догляду за шкірою і волоссям.

    - +
    47.00 грн.
    Купити
    Олія обліпихова нерафінована
    Олія обліпихова нерафінована

    Олія обліпихи впевнено лідирує серед інших рослинних олій, які використовують для виготовлення косметики.

    - +
    54.50 грн.
    Купити