Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Олія горіха макадамії рафінована

В наявності
Модель: ES-309
44.30 грн.
- +

Олія горіха макадамії рафінована

Макадамію ще називають "королівським горіхом". Ця назва пояснюється по-справжньому унікальним комплексом цілющих властивостей олії.

Ця олія більш ніж на 80% складається з ненасичених жирних кислот, подібних за своїм складом на жири, що містяться в людській шкірі. Серед складових олії – білки, вуглеводи і жири, необхідні для нормального функціонування людського організму. Також до її складу входять ефірна олія, різноманітні мінерали і протеїни, цукор і клітковина. Окремо варто згадати, що олія цього горіха дуже багата вітамінами груп В, Е, РР.

Така висока концентрація корисних речовин в складі олії робить її незамінною в медицині і косметології.

Застосування

  • Олія макадамії вважається однією з найкращих рослинних олій, оскільки їй властива підвищена здатність проникати всередину шкіри, не залишаючи при цьому жирних слідів. Після потрапляння всередину шкіри вона залишається в епідермісі, помітно прискорюючи процес його регенерації і одночасно забезпечуючи захист шкіри від агресивного впливу зовнішнього середовища. Її однаково успішно застосовують як захисний засіб від пересихання взимку і для запобігання негативному впливу на шкіру ультрафіолетових променів влітку.
  • Найпотужніший антиоксидантний засіб, який широко застосовують для догляду за схильною до в’янення, віковою, проблемною шкірою: повертає м’якість і пружність, усуває подразнення і лущення.
  • Ідеально підходить для догляду за дитячою шкірою, не перешкоджаючи її диханню.
  • Використовують для профілактики целюліту і куперозів, успішно відновлює мікроциркуляцію крові в шкірі, тому широко застосовують для лікування різних шкірних захворювань, а також для розгладження рубців, що залишилися після операцій або опіків.
  • Широко застосовується для догляду за пошкодженими та фарбованим волоссям — зміцнює, усуває відмінності в структурі по всій довжині і надає блиск.

Одним з найважливіших плюсів цієї олії є її ідеальна сумісність практично з будь-якими емульгаторами, оліями і загущувачами, що використовуються для виготовлення косметики.

Також вона відрізняється високою стабільністю, вкрай слабо піддається перекисному окисленню як під час зберігання в чистому вигляді, так і в складі косметичних засобів.

Може використовуватися і як самодостатній косметичний засіб, і як чудова основа для ефірних олій.

Рекомендований відсоток додавання для мила: до 10%.

Країна походження: Великобританія.

Додати відгук
Схожі товари
Олія аргани косметична
Олія аргани косметична

Олія аргани — одна з найдорожчих рослинних олій світу. Дивовижний хімічний склад зробив його незамінним у косметології омолодження.

- +
71.50 грн.
Купити
Олія гранатових кісточок нерафінована
Олія гранатових кісточок нерафінована

Anti-age. Містить унікальну гранатову кислоту. Антиоксидант. Регенерація, відновлення колагену. Захист і живлення.

- +
65.00 грн.
Купити
Олія інка інчі нерафінована
Олія інка інчі нерафінована

Підходить для усіх типів шкіри. Має потужний анти-віковий ефект. Пом'якшує, захищає, живить. Містить Омега-3 і Омега-6.

- +
42.00 грн.
Купити
Олія вечірньої примули
Олія вечірньої примули

Джерело гамма-ліноленової кислоти. Незамінна олія для вікової шкіри, покращує зовнішній вигляд шкіри, волосся і нігтів.

- +
43.50 грн.
Купити
Олія лавра нерафінована
Олія лавра нерафінована

Чудове джерело вітамінів для шкіри і антисептик. Входить до складу знаменитого "Алепського" мила.

- +
60.60 грн.
Купити
Олія кунжутна рафінована
Олія кунжутна рафінована

Унікальне поєднання кислот Омега-6 і Омега-9, фітостеролів, фосфоліпідів, сквалену, вітамінів А, С і Е ("вітаміну молодості").

- +
43.20 грн.
Купити