Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

ПАР оливкової олії

В наявності
Модель: ES-687
27.00 грн.
- +

ПАР на основі оливкової олії

ПАР на основі оливкової олії, завдяки унікальному поєднанню дуже м’яких мийних властивостей і відмінному піноутворенню, найчастіше застосовується для виготовлення шампунів, рідкого мила, піни для душів. Це – універсальний засіб, що застосовується для догляду за всіма типами шкіри і волосся, оскільки не чинить подразнювальної дії і пом’якшує дію інших, більш агресивних, поверхнево-активних речовин.

INCI: Sodium Olivamphoacetate.

Зовнішній вигляд: в’язка прозора рідина з ледь помітним запахом.

рН: (для 10% розчину) 5,5 -7,5.

Розчинність: прекрасно розчиняється у воді в будь-якої концентрації, але не розчинна в оліях.

Застосування:

  • дуже м'яко очищує, тому часто застосовують в очищувальних і мийних засобах догляду за проблемною, схильною до сухості, надчутливою шкірою;
  • часто використовується у засобах для шкіри, яка потребує вікового догляду, оскільки містить весь комплекс вітамінів і корисних мікроелементів, властивих оливковій олії;
  • використовують у засобах дитячої косметики;
  • не тільки володіє відмінними стабілізуючими властивостями, але і пом’якшує і глибоко зволожує поверхню шкіри, оберігає її гідроліпідний бар’єр;
  • часто застосовується для збільшення в’язкості готового косметичного продукту;
  • часто використовують для поліпшення стабільності піноутворення у гелях для душу і пінах для ванн, в рідкому і твердому милі при широкому діапазоні рН (3-12);
  • при виготовленні косметики в домашніх умовах ПАР на основі оливкової олії застосовується не тільки як основний, а і як вторинний ПАР;
  • в складі шампунів і кондиціонерів — надійно і дбайливо очищує волосся, не подразнюючи шкіри голови.

Відсоток введення в косметичні засоби:

  • у мийні засоби, призначені для схильної до сухості, надчутливої шкіри – 1,5-4%;
  • у засоби догляду за ніжною дитячою шкірою – 1,5-3%;
  • у шампуні і кондиціонери для всіх типів волосся – 1,5-10%;
  • у гелі для душу і в піни для ванн – 2-4%;
  • у рідке мило, а також у засоби для інтимної гігієни – 1,5-4%;
  • у тоніки – 10-20%.

Заходи безпеки

Дуже рідко можлива алергічна реакція, тому перед початком застосування косметичних засобів, що містять ПАР на основі оливкової олії, необхідно провести тестування на невеликій ділянці шкіри. У випадку потрапляння в очі слід негайно промити їх великою кількістю чистої проточної води. Якщо відчуття дискомфорту і подразнення не зникає,  зверніться до офтальмолога. Перед візитом до лікаря не застосовуйте ніякі очні краплі або мазі.

Країна-виробник: Німеччина.

Додати відгук
Що можна приготувати з цим товаром
Схожі товари
ПАР сульфат натрію кокосової олії (sodium coco sulfate) порошок
ПАР сульфат натрію кокосової олії (sodium coco sulfate) порошок

Натуральна альтернатива лаурилсульфат натрію! Добре приймає базові та ефірні олії, не втрачаючи пінність. Порошок.

- +
30.00 грн.
Купити
Загущувач для систем ПАР, Genapol LT, (Генапол)
Загущувач для систем ПАР, Genapol LT, (Генапол)

Загущувач для "зелених" і "органічних" ПАР. Рідкий шампунь на SCI? Тепер це просто!

- +
59.90 грн.
Купити
ПАР сульфат натрія кокосової олії (sodium coco sulfate) вермішель
ПАР сульфат натрія кокосової олії (sodium coco sulfate) вермішель

Натуральна альтернатива лаурилсульфат натрію! Добре приймає базові та ефірні олії, не втрачаючи пінності. У вигляді вермішелі.

- +
32.20 грн.
Купити
ПАР оливкової олії
ПАР оливкової олії

Для шампунів, рідкого мила, піни для душа... Значно поліпшує піноутворення. Ніжне очищення!

- +
27.00 грн.
Купити
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) гранула
ПАР SCI (ізетіонат кокоїл натрію) гранула

Чудово пом'якшить склад твердого шампуню, забезпечуючи вершкову міцну піну, підійде для твердих плиток для душу.

- +
44.70 грн.
Купити
Кокамідпропілбетаїн 45%
Кокамідпропілбетаїн 45%

Амфотерний ПАР. Потужний підсилювач стабільності піноутворення. Має властивості кондиціонера і антисептика.

- +
26.70 грн.
Купити