Відбілювальний крем "Шипшина"
Автор: Наталья Ковтун
Гарний, рівний тон шкіри — це мрія! Пропонуємо простий рецепт відбілювального крему з шипшиною, насінням моркви, комплексом вітамінів A, E, F і протеїнами шовку. Основа для крему додайте активи — продукт готовий!
Основні відбілювальні інгредієнти — СО2 екстракти шипшини та насіння моркви, а також комплекс вітамінів A, E, F. Всі вони мають яскраво виражену відбілювальну дію навіть у малій кількості! Крім того, пам'ятаємо, що в будь-якому рецепті потрібен зволожувальний актив. Тут ми обрали НЗФ, оскільки він поєднує в собі кілька зволожувальних компонентів, які працюють в синергії. Протеїни шовку вбудовуються в роговий шар шкіри та згладжують нерівності, тому не тільки роблять шкіру «шовковистою», а й допомагають вирівняти тон.
Цей продукт найкраще використовувати як нічний крем або як денний, але під засіб з SPF.
ІНГРЕДІЄНТ | В РЕЦЕПТ | ВІДСОТОК | ФАСУВАННЯ | ЦІНА | |
Фаза А | |||||
1 Основа для лосьйону Cosmetic Lotion Base | 26,5 г | 96 % | 100 г |
55.20
|
Фаза В | |||||
1 Екстракт СО2 шипшини | 4 капли | 0,5 % | 5 г |
53.00
|
|
2 Бленд "Квітковий" | 3-5 капель | 0,17 % | 10 мл |
51.00
|
|
3 Протеїни шовку (амінокислоти шовку) рідкі | 5 капель | 0,5 % | 25 мл |
121.50
|
|
4 Екстракт СО2 насіння моркви | 5 капли | 0,5 % | 5 г |
64.80
|
|
5 Вітаміни А, Е, F (комплекс) | 0,5 г | 1 % | 10 г |
70.40
|
|
6 Натуральний зволожувальний фактор (Франція) | 6 капель | 1 % | 10 г |
83.40
|
Перед початком роботи прочитайте цю статтю:
Гігієна в приготуванні домашньої косметики
Приготування:
Фаза А. Відміряйте основу для крему
Фаза В. Додайте всі інші інгредієнти: СО2 екстракти, НЗФ, протеїни шовку, комплекс вітамінів A, E, F. Чітко дотримуйтеся дозування комплексу вітамінів A, E, F, для цього скористайтеся піпеткою! Ретельно перемішайте і викладіть в чисту тару.*
* У цьому рецепті багато інгредієнтів вказані в краплях. Нагадуємо, що різні рідини мають різну щільність, і їх вага може відрізнятися. Щоб полегшити Вам роботу, ми експериментальним шляхом виміряли кількість крапель для цього рецепта. Якщо Вам потрібно вирахувати кількість інгредієнтів для іншого об'єму продукту, скористайтеся відсотками.
Рецепт розрахований на 30 г крему.