Олія пальмова
Олія пальмова рафінована, вибілена, дезодорована
Пальмова олія належить до твердих олій, температура плавлення 36-39 ºC. У твердому стані колір олії – білий з кремовим відтінком, в рідкому стані – жовтий насичений.
Пальмова олія, отримана в умовах жаркого клімату, має дуже низький коефіцієнт окислення, стійка до згірчення. Мило, приготовлене з пальмової олії, буде зберігатися не один рік.
Корисні властивості: природний антиоксидант, багате джерело вітамінів Е і А.
Відсоток введення для мила «з нуля» – до 100 %.
Терміни придатності:
- від -15 ° до -1 °С – 18 місяців;
- від -1 ° до + 10 °С – 14 місяців;
- від + 10 ° до + 20 °С – 9 місяців
Зверніть увагу, що при температурі 36-39 °С, пальмова олія починає плавитися, тому в весняно-літній період фасування пальмової олії проводиться в пластикову тару.
Виробник: Україна.
Вважається одним з кращих природних зволожувачів. Важливий компонент для виготовлення мила з нуля.
Для сухої і дуже сухої шкіри. Нерафінована олія ши - порятунок для ліктів і п'ят. №1 в зимовий період.
Один из самых эффективных природных антисептиков. Отличное заживляющее средство и естественный репеллент.
Супер ароматна олія! Захищає, живить, доглядає за руками і тілом. Харчове – для домашнього шоколаду.
У милі з «нуля» відповідає за твердість, піну з легкими і великими бульбашками. Живить, зволожує шкіру. Протизапальна.
Олія — природний антиоксидант, багате джерело вітамінів A і E. Одна "базових" олій в миловарінні з "нуля".