Консервант Леусідаль SF Max (Leucidal SF Max)
Консервант Леусідаль SF Max (Leucidal SF Max)
Leucidal SF MAX є потужним інгредієнтом на основі пробіотика, створеним ферментацією Lactobacillus, який є одним з видів мікроорганізмів, що використовуються для виробництва ферментованих продуктів, таких як кімчі та квашена капуста - корейський дієтичний продукт з капусти. Як і багато членів сімейства молочнокислих бактерій, Lactobacillus здатний обмежувати зростання інших мікроорганізмів шляхом підкислення його довкілля. Проте, Lactobacillus також виробляє нові антимікробні пептиди, відомі як бактеріоцини, здатні забезпечити захист від широкого спектру антимікробних препаратів. Під час виробничого процесу лізоцим додають фільтрат ферменту для полегшення контрольованого клітинного лізису для забезпечення вивільнення антимікробних пептидів для максимальної активності.
INCI: Lactobacillus Ferment
Зовнішній вигляд: прозора або злегка опалесцентна рідина
Колір: від безбарвного до жовтого
Розчинність: у воді, пропіленгліколі, гліцерині
Режим вводу: в активну фазу або у водну фазу безпосередньо перед емульгуванням (але краще в активну, так дія консерванту сильніша)
Дозування: 2-4%
Робочий діапазон рН: 3-8 (найкраще працює в діапазоні 3-7)
Зберігання: у холодильнику
Країна: Італія