Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТН:09:00 до 17:00
СУБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
+38 (066) 740 51 81
Товар(ів): 00.00 грн.

Гліцерин фармакопейний

В наявності
Модель: ES-90
33.80 грн.
- +

Гліцерин фармакопейний

Гліцерин завдяки його унікальним корисними якостями, широко використовується в різних сферах. В тому числі, це важливий компонент багатьох косметичних і лікарських засобів. Його з успіхом застосовують в складі засобів по догляду за всіма типами волосся і шкіри. Крім того, це обов’язкова складова прозорого (гліцеринового) мила, виготовленого «з нуля» в домашніх умовах.

INCI: Glycerin (99,5%).

Зовнішній вигляд : безбарвна густа рідина без запаху, солодка на смак.

Розчинність: добре розчиняється у воді, спирті і попіленгліколі. Чи не розчиняється в рослинних і мінеральних оліях, в ефірах і диметиконі.

Температурний режим: не можна допускати тривалого нагрівання цього компонента навіть до температури 90-130 °C. В іншому випадку він розкладається, утворюючи при цьому акролеїн і ацетон.

Властивості: вологоутримуюча, захисна, легко-відбілююча, регенеруюча, розгладжуюча, зволожуюча, заспокійлива.

У косметології гліцерин зарекомендував себе перш за все як чудовий зволожувач шкіри. Часто входить до складу кремів і гелів для догляду за схильної до сухості, втомленою шкірою. При його введенні такі засоби довше не висихають, продовжуючи у вигляді тонкої плівки зволожувати і захищати шкіру. Добре підходить для догляду за проблемною атопічною шкірою.

Також його застосовують для розгладження мікрорельєфу шкіри . Під впливом цього компонента шкіра набуває гладкості та шовковистості, здорового ніжного тону. Крім того, він здатний позбавити від негативних наслідків впливу на шкірний покрив ультрафіолетового випромінювання, в тому числі – від зайвої пігментації.

Його часто застосовують в серіях дитячої косметики , це чудовий засіб від дерматитів, висипів і подразнень на дитячій ніжній шкірі.

Гліцерин підходить і для додавання в косметичні засоби, призначених для пом’якшення проблемних ділянок грубої шкіри на ліктях і стопах.

При його додаванні в засоби по догляду за волоссям нейтралізується надмірно агресивна дія на шкіру і волосся поверхнево-активних речовин. Гліцерин пом’якшує і зволожує шкіру голови, тим самим сприяючи зміцненню коренів волосся. Також він обволікає кожен волосок по всій довжині тонким захисним шаром, пригладжуючи кутикули. В результаті його застосування волосся стає більш гладкими і шовковистим на дотик, спрощується процедура щоденного догляду за ними.

Також він допоможе позбутися від обвітрених губ і хворобливих тріщинок на них, викликаних авітамінозом і негативним впливом навколишнього середовища.

Косметичні регенеруючі маски, до складу яких входить гліцерин, застосовують для догляду за шкірою обличчя і волоссям. Також їх використовують для відновлення і зміцнення ослаблених нігтьових пластин.

Часто цей компонент вводять до складу цілющих засобів, призначених для прискорення відновлювальних процесів в шкірних покривах, нейтралізації наслідків механічних пошкоджень.

Також його застосовують для виготовлення гліцеринових рослинних екстрактів, часто використовуваних в косметології.

Прозоре або гліцеринове мило буває не тільки в магазині. Гліцерин, спирт і цукор – ось секрет гліцеринового мила «з нуля». Так само в миловарінні гліцерин стане Вашим незамінним помічником у розведенні пігментів.

Капелька гліцерину в домашні духи, і аромат зберегтися ще довше...

Крім того, даний компонент часто використовують у побутовій хімії для пом’якшення негативного впливу поверхнево-активних речовин. Також його застосовують в кулінарії, зокрема – при виготовленні кондитерських виробів. Він солодкий;)

Запобіжні заходи: Слід уникати потрапляння нерозбавленого гліцерину фармакопейного на поверхню шкіри. Ретельно дотримуйтесь пропорції при додаванні цього компонента в косметичні засоби: при передозування він надає висушуючий вплив на шкіру і волосся і надає косметиці неприємну липку консистенцію.

Відсоток введення в мило з нуля: 8-15% від ваги олій.

Відсоток введення в косметичні засоби:

– в міцелярну воду і в водні спреї – 2-4%;

– в засоби догляду за волоссям (шампуні і бальзами) – 5-7%;

– в зволожуючі і пом’якшуючі гелі та сироватки – 1-5%;

– в косметичні маски для обличчя – 3-7%;

– в молочко і муси для демакіяжу – 3-5%;

– в засоби по догляду за губами – 1-6%;

– духи, туалетні води в якості фіксатора аромату – до 5%;

– водно-гліцеринові настоянки – 10-70%.

Країна-виробник: Німеччина.
Додати відгук
Схожі товари
Алюмокалієві галуни ЧДА
Алюмокалієві галуни ЧДА

Для дезодорантів і антиперспірантів. Дезінфікують, загоюють. Звужують пори, знімають подразнення після гоління! Високоякісної очистки (ЧДА), Україна.

- +
58.10 грн.
Купити
Рідина для видалення бульбашок у милі
Рідина для видалення бульбашок у милі

Для видалення бульбашок з поверхні мильної маси в процесі виготовлення мила. Для кращого скріплення поверхонь.

- +
35.00 грн.
Купити
Сода харчова (гідрокарбонат натрию, натрій двовуглекислий, бікарбонат натрію)
Сода харчова (гідрокарбонат натрию, натрій двовуглекислий, бікарбонат натрію)

Звичайна харчова сода. Для виготовлення бомб, сухих пін для ванни та багатьох інших засобів у косметології.

- +
55.30 грн.
Купити
Ізопропіловий спирт 99,9%
Ізопропіловий спирт 99,9%

Має більш виражену противірусну і протигрибкову активність, ніж етанол.

- +
57.00 грн.
Купити
Лактат натрію (натрієва сіль молочної кислоти), 60%
Лактат натрію (натрієва сіль молочної кислоти), 60%

Зручна форма для введення в нулівку, не потрібно перераховувати луг! Лактат натрію - зволожувач, бустер консервантів, коректор рН

- +
24.00 грн.
Купити
Дьоготь березовий
Дьоготь березовий

Дігтярне мило "народний" засіб проти різного роду шкірних захворювань. Особливо для проблемної шкіри.

- +
45.60 грн.
Купити