Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!

Мило, свічки, домашня косметика - з нами це легко!
Режим роботи магазину:
ПН-ПТ:09:00 до 17:00
СБ:09:00 до 16:00
НД:вихідний
Товар(ів): 00.00 грн.

Емульсійний віск Polawax (Полавакс)

Новинка
Емульсійний віск Polawax (Полавакс)
В наявності
Модель:
0.00 грн.
- +

Емульсійний віск Polawax (Полавакс)

Polawax — один із найпростіших рослинних емульгаторів, який отримують із пальмової олії. Добре поєднується з аніонними системами та широко використовується у косметичній промисловості. Підходить для виготовлення дитячої та сонцезахисної косметики, а також кремів, шампунів, гелів, лосьйонів та інших доглядових засобів.

Навіть без великого досвіду у миловарінні та косметичному виробництві ви зможете легко створити потрібний косметичний продукт. Emульгатор забезпечує приємне нанесення, не залишає жирних слідів на шкірі та має м’яку дію.

Фізико-хімічні властивості:

  • INCI: Cetearyl Alcohol (and) Polysorbate 60
  • Зовнішній вигляд: гранули від білого до кремового кольору
  • Запах: характерний
  • Температура плавлення: 48–54 °C

Основні характеристики:

  • працює як загущувач і стабілізатор в’язкості в емульсіях типу «олія у воді»;
  • виконує функцію співемульгатора, запобігаючи розшаруванню компонентів;
  • пом’якшує та робить шкіру більш гладенькою;
  • сприяє звуженню пор;
  • не викликає подразнення;
  • має дезінфікуючі властивості;
  • допомагає утримувати вологу, утворюючи захисну плівку на шкірі;
  • надає шкірі м’якості та шовковистості;
  • виступає пом’якшувачем і стабілізатором емульсій;
  • діє як емолент;
  • покращує текстуру безводних засобів, зокрема скрабів і губних помад;
  • позитивно впливає на стан волосся та полегшує його розчісування.

Термін зберігання: 24 місяці у темному прохолодному місці, захищеному від прямих сонячних променів.

Країна виробник — Великобританія

Виробник — CRODA

Додати відгук
Схожі товари
Емульгатор OlivOil Glutamate
Емульгатор OlivOil Glutamate

Натуральний ламелярний емульгатор рослинного походження, для чутливої і делікатної шкіри.

- +
94.20 грн.
Купити
Карнаубський віск
Карнаубський віск

Вважається одним з найбільш твердих і тугоплавких восків тваринного походження. Гіпоалергенний.

- +
79.90 грн.
Купити
Емульгатор для кондиціонера Генамін БТМС (Genamin BTMS)
Емульгатор для кондиціонера Генамін БТМС (Genamin BTMS)

Ідеально підходить для створення шампунів з консистенцій "вершків", що кондиціонують бальзамів і масок.

- +
99.45 грн.
Купити
Полісорбат 80
Полісорбат 80

Емульгатор і розчинник жирів, ефірних олій у складі косметичних засобів на водній основі

- +
55.00 грн.
Купити
Цетилстеариловий спирт 30/70 (Цетеариловий)
Цетилстеариловий спирт 30/70 (Цетеариловий)

Цетилстеариловий спирт 30/70 стабілізує емульсію у кремах і лосьйонах, покращує текстуру, загущує кондиціонери, регулює в’язкість косметичних засобів.

- +
34.10 грн.
Купити
Емульгатор для кондиціонера BTMS (БТМС)
Емульгатор для кондиціонера BTMS (БТМС)

Ідеально підходить для створення доглядають шампунів з сумішей «вершків», кондиціонуючих бальзамів і масок.

- +
62.15 грн.
Купити